Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]szyszka.fr[/B] w elbląskim schronisku jest piękny roczny faflunek. Chester jest przesłodki i całuśny :loveu:
Od czwartku będzie szukał domku :-(

Oj tak Danuśki wybawiłam się na maxa, o 5 do domu wróciliśmy.

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Zapomniałem o Sylwie - z oczkiem sie poprawia, tzn z zapaleniem rogówki. No, ale zostaje to, że pozbawiona jest tej "drugiej powieki" no i niezamykająca się źrenica. Czeka nas oczywiście wizyta u okulisty - zobaczymy co on powie. Narazie trzeba wyleczyś to, co jest do wyleczenia - ten wrzodzik na oku i katar. Poza tym mam obawy co do jej krtani - taki dziwny, chrapliwy, niebokserski szczek. U wetki nie wydała głosu. Odtuczona już jest prawie do normy:cool3:

Posted

[quote name='Danusia12']Zapomniałem o Sylwie - z oczkiem sie poprawia, tzn z zapaleniem rogówki. No, ale zostaje to, że pozbawiona jest tej "drugiej powieki" no i niezamykająca się źrenica. Czeka nas oczywiście wizyta u okulisty - zobaczymy co on powie. Narazie trzeba wyleczyś to, co jest do wyleczenia - ten wrzodzik na oku i katar. Poza tym mam obawy co do jej krtani - taki dziwny, chrapliwy, niebokserski szczek. U wetki nie wydała głosu. Odtuczona już jest prawie do normy:cool3:[/quote]
Teraz to juz tylko moze byc lepiej!! Bede kciuki trzymac
A jak uklady z Argonem??:p

Posted

[quote name='Danusia12']No to Aga - pisz na pw Szyszki z adnotacją, że to do Pawła - i pokaż co potrafisz :evil_lol:[/quote]
:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Pomysl dobry, tylko ten moj TZ jakis niereformowany, ze malo co na niego dziala, ja juz wszystkie boksie do adopcji pokazalam i kazalam wybrac to sie osiol wymiguje

Posted

Już sie uspokaja, a i Argon chyba domyśla się gdzie jest granica, do której sięmoże posunąć. Tylko zabawki to temat niesamowicie drażliwy - zabiera jemu wszystkie i chowa. Próbuję się z nią bawić, bo nie wie do czego służą.

Posted

[quote name='Danusia12']Już sie uspokaja, a i Argon chyba domyśla się gdzie jest granica, do której sięmoże posunąć. Tylko zabawki to temat niesamowicie drażliwy - zabiera jemu wszystkie i chowa. Próbuję się z nią bawić, bo nie wie do czego służą.[/quote]
A z kad niby ma wiedziec?
Nie martw sie ustala sobie granice i sie dogadaja, nawet ludzie potrzebuja czasu:lol:

Posted

Już sie nie martwimy, bo widać, że będzie dobrze. Jest jeszcze jeden problem - ona na spacerach wszczyna bójki ze wszystkimi napotkanymi suczkami (przeważnie koleżankami Argona) i większością psów - w tym ostatnim przypadku Argon kończy kłótnię swoim gulgotem. Nigdy tak nie robił - lubił wszystkie psy, a jak któryś na niego naszczekał, to patrzył jak na zjawisko dziwne :)

Posted

On sie opiekuje nią cały czas, wszystko jej bez sprzeciwu oddaje, przepuszcza pierwszą przez drzwi, na spacerze biegnie z przodu - ideał faceta :p

Sławni - daj spokój! Widzę, że nawet za granicą :lol: Sławne to powinny być te wszystkie "zwariowane" ciotki :loveu: