Menrzuś Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='GoniaP']Z indora też nie zdrowe :( Gdybyś był na przykład wołem.... to rozumiem :diabloti:[/quote] no własnie mówię, że indorem nie jestem.....z wołu nie są smaczne - cielaczek.....mmmmmmmmmm :evil_lol: Argonek jak dostaje kość to tylko z jagnięcia - to jest rozkosz :p Quote
GoniaP Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Menrzuś']no własnie mówię, że indorem nie jestem.....z wołu nie są smaczne - cielaczek.....mmmmmmmmmm :evil_lol: Argonek jak dostaje kość to tylko z jagnięcia - to jest rozkosz :p[/quote] a fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!! Przyczyniasz się do .......................................................................... Quote
Menrzuś Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='GoniaP']a fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!! Przyczyniasz się do ..........................................................................[/quote] co fuj? :crazyeye:..... do czego? Quote
GoniaP Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Biedne cilątka i jagniątka :placz::placz::placz: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='GoniaP']Biedne cilątka i jagniątka :placz::placz::placz:[/quote] biedne też woły i kurczaczki.....a pieski nie są wegetarianami i mięsko muszą jeść....świeże, czy w chrupkach. Argon jest uczulony na wołowinę, cielęcinę, wieprzowinę, koninę i baraninę. Może jeść tylko drób, jagnięcinę, królika i dziczyznę. To co ja mu mam dawać do pyska? Tylko marchewkę? ;) Quote
GoniaP Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Menrzuś']biedne też woły i kurczaczki.....a pieski nie są wegetarianami i mięsko muszą jeść....świeże, czy w chrupkach. Argon jest uczulony na wołowinę, cielęcinę, wieprzowinę, koninę i baraninę. Może jeść tylko drób, jagnięcinę, królika i dziczyznę. To co ja mu mam dawać do pyska? Tylko marchewkę? ;)[/quote] Chciałabym, ale sę nie da.........:shake: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='GoniaP']Chciałabym, ale sę nie da.........:shake:[/quote] Niestety trzeba coś jeść - to nie jest zabijanie dla przyjemności jak np norki na futra, ale z konieczności. Jak gepard zabije młodziutką antylopę, to wg Ciebie gepard jest be? Tak to, wg jednych Bóg, wg drugich Natura urządziła :shake: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 No i zostałem przyczyniającym się do rzezi małych owieczek......eeeeech, tylko się pochlastać :-(....dobrej nocki Quote
GoniaP Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Bye Bye :diabloti:[quote name='Menrzuś']No i zostałem przyczyniającym się do rzezi małych owieczek......eeeeech, tylko się pochlastać :-(....dobrej nocki[/quote] Quote
Agniest Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 doberek :) ....... i znowu tyle czytania....... :evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 biedactwo :evil_lol:......ale przecież nie mogłabyś nie przeczytać :diabloti: Cześć Agniestka :multi: Quote
Agniest Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 już nadrobiłam :diabloti: czyli jeśli dobrze rozumiem chcieli cię wczoraj na kostki dla psa przerobić ? :evil_lol: ale się porobiło jak mnie nie było.....:eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Sama widzisz jak mnie traktują :-(......eeeeeech Quote
Agniest Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 nie martw nic :cool3: Agniestka wróciła to i porządek i ład powróci :diabloti: ( w końcu nowego mopa mam :evil_lol::diabloti: ) Quote
Menrzuś Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Na Gonię mop to bedzię za mało:diabloti: Powiedz lepiej jak szalałaś w Sylwestra :p Quote
GoniaP Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Menrzuś']Na Gonię mop to bedzię za mało:diabloti:[/quote] No ładnie, i z mopem tu na mnie, nowicjuszkę, startują :mad: Quote
Agniest Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Sylwester tradycyjnie spędziliśmy w domu, ale w tym roku po raz pierwszy bez znajomych...... wszyscy gdzieś na salę sobie poszli..... Beta oczywiście całą noc siedziała na moich kolanach, a o północy biedactwo zrobiła siku po siebie ze strachu...:shake: Żabulec wypuszczony na dwór szczekał zajadle w każdą stronę skąd wystrzeliwały fajerwerki - mieliśmy z niej ubaw :lol: Quote
Menrzuś Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='GoniaP']No ładnie, i z mopem tu na mnie, nowicjuszkę, startują :mad:[/quote] :siara::siara::siara: Cześć Gonia:multi:..... jak zdrówko? Quote
Menrzuś Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Agniest']Sylwester tradycyjnie spędziliśmy w domu, ale w tym roku po raz pierwszy bez znajomych...... wszyscy gdzieś na salę sobie poszli..... Beta oczywiście całą noc siedziała na moich kolanach, a o północy biedactwo zrobiła siku po siebie ze strachu...:shake: Żabulec wypuszczony na dwór szczekał zajadle w każdą stronę skąd wystrzeliwały fajerwerki - mieliśmy z niej ubaw :lol:[/quote] U nas Argon z otwartą mordka obserwował fajerwerki, a Sylwa z zaciekłością je obszczekiwała - nie dało rady jej uspokoić :lol: Quote
Agniest Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='GoniaP']No ładnie, i z mopem tu na mnie, nowicjuszkę, startują :mad:[/quote] Goniu to taki chrzest - jak przejdziesz test mopa, jesteś przyjęta ! :diabloti: :lol: Quote
Menrzuś Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Agniest']Goniu to taki chrzest - jak przejdziesz test mopa, jesteś przyjęta ! :diabloti: :lol:[/quote] Test mopa to mały pikuś - tutaj jedna drugiej już mało jajników nie wyrywała :diabloti:......eeeeech to były czasy:loveu: Quote
Agniest Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 A w Nowy Rok mąż postanowił mi zrobić przyjemność i zaprosił mnie do kina na film:.........uwaga! : "Obcy kontra Predator" :diabloti: w skrócie: 1,5 godz. zabijania wszystkiego co się nawinęło, treści brak :evil_lol: no może trochę efektów specjalnych :evil_lol: Polecam wszystkim chcącym sprawić przyjemność swoim żonom :diabloti::diabloti: Quote
GoniaP Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Agniest']Goniu to taki chrzest - jak przejdziesz test mopa, jesteś przyjęta ! :diabloti: :lol:[/quote] No ale ja już na kanapie siedzę :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
GoniaP Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Menrzuś']Test mopa to mały pikuś - tutaj jedna drugiej już mało jajników nie wyrywała :diabloti:......eeeeech to były czasy:loveu:[/quote] A Tobie co chciały wyrwać?:eviltong::oops::eviltong::cool3: Quote
Agniest Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Menrzuś']Test mopa to mały pikuś - tutaj jedna drugiej już mało jajników nie wyrywała :diabloti:......eeeeech to były czasy:loveu:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:........ to prawda..... :evil_lol: dużo tu się działo, jak sobie wspominam śmieję się do siebie, a właściwie do monitora :lol: Quote
Recommended Posts