Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='GoniaP']Z indora też nie zdrowe :( Gdybyś był na przykład wołem.... to rozumiem :diabloti:[/quote]

no własnie mówię, że indorem nie jestem.....z wołu nie są smaczne - cielaczek.....mmmmmmmmmm :evil_lol: Argonek jak dostaje kość to tylko z jagnięcia - to jest rozkosz :p

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']no własnie mówię, że indorem nie jestem.....z wołu nie są smaczne - cielaczek.....mmmmmmmmmm :evil_lol: Argonek jak dostaje kość to tylko z jagnięcia - to jest rozkosz :p[/quote] a fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!
Przyczyniasz się do ..........................................................................

Posted

[quote name='GoniaP']a fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!
Przyczyniasz się do ..........................................................................[/quote]

co fuj? :crazyeye:..... do czego?

Posted

[quote name='GoniaP']Biedne cilątka i jagniątka :placz::placz::placz:[/quote]

biedne też woły i kurczaczki.....a pieski nie są wegetarianami i mięsko muszą jeść....świeże, czy w chrupkach.
Argon jest uczulony na wołowinę, cielęcinę, wieprzowinę, koninę i baraninę. Może jeść tylko drób, jagnięcinę, królika i dziczyznę. To co ja mu mam dawać do pyska? Tylko marchewkę? ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']biedne też woły i kurczaczki.....a pieski nie są wegetarianami i mięsko muszą jeść....świeże, czy w chrupkach.
Argon jest uczulony na wołowinę, cielęcinę, wieprzowinę, koninę i baraninę. Może jeść tylko drób, jagnięcinę, królika i dziczyznę. To co ja mu mam dawać do pyska? Tylko marchewkę? ;)[/quote] Chciałabym, ale sę nie da.........:shake:

Posted

[quote name='GoniaP']Chciałabym, ale sę nie da.........:shake:[/quote]

Niestety trzeba coś jeść - to nie jest zabijanie dla przyjemności jak np norki na futra, ale z konieczności. Jak gepard zabije młodziutką antylopę, to wg Ciebie gepard jest be? Tak to, wg jednych Bóg, wg drugich Natura urządziła :shake:

Posted

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Bye Bye :diabloti:[quote name='Menrzuś']No i zostałem przyczyniającym się do rzezi małych owieczek......eeeeech, tylko się pochlastać :-(....dobrej nocki[/quote]

Posted

już nadrobiłam :diabloti:
czyli jeśli dobrze rozumiem chcieli cię wczoraj na kostki dla psa przerobić ? :evil_lol:

ale się porobiło jak mnie nie było.....:eviltong:

Posted

Sylwester tradycyjnie spędziliśmy w domu, ale w tym roku po raz pierwszy bez znajomych...... wszyscy gdzieś na salę sobie poszli.....
Beta oczywiście całą noc siedziała na moich kolanach, a o północy biedactwo zrobiła siku po siebie ze strachu...:shake:
Żabulec wypuszczony na dwór szczekał zajadle w każdą stronę skąd wystrzeliwały fajerwerki - mieliśmy z niej ubaw :lol:

Posted

[quote name='Agniest']Sylwester tradycyjnie spędziliśmy w domu, ale w tym roku po raz pierwszy bez znajomych...... wszyscy gdzieś na salę sobie poszli.....
Beta oczywiście całą noc siedziała na moich kolanach, a o północy biedactwo zrobiła siku po siebie ze strachu...:shake:
Żabulec wypuszczony na dwór szczekał zajadle w każdą stronę skąd wystrzeliwały fajerwerki - mieliśmy z niej ubaw :lol:[/quote]

U nas Argon z otwartą mordka obserwował fajerwerki, a Sylwa z zaciekłością je obszczekiwała - nie dało rady jej uspokoić :lol:

Posted

[quote name='GoniaP']No ładnie, i z mopem tu na mnie, nowicjuszkę, startują :mad:[/quote]

Goniu to taki chrzest - jak przejdziesz test mopa, jesteś przyjęta ! :diabloti: :lol:

Posted

[quote name='Agniest']Goniu to taki chrzest - jak przejdziesz test mopa, jesteś przyjęta ! :diabloti: :lol:[/quote]

Test mopa to mały pikuś - tutaj jedna drugiej już mało jajników nie wyrywała :diabloti:......eeeeech to były czasy:loveu:

Posted

A w Nowy Rok mąż postanowił mi zrobić przyjemność i zaprosił mnie do kina na film:.........uwaga! : "Obcy kontra Predator" :diabloti:
w skrócie: 1,5 godz. zabijania wszystkiego co się nawinęło, treści brak :evil_lol: no może trochę efektów specjalnych :evil_lol:
Polecam wszystkim chcącym sprawić przyjemność swoim żonom :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Agniest']Goniu to taki chrzest - jak przejdziesz test mopa, jesteś przyjęta ! :diabloti: :lol:[/quote] No ale ja już na kanapie siedzę :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']Test mopa to mały pikuś - tutaj jedna drugiej już mało jajników nie wyrywała :diabloti:......eeeeech to były czasy:loveu:[/quote] A Tobie co chciały wyrwać?:eviltong::oops::eviltong::cool3:

Posted

[quote name='Menrzuś']Test mopa to mały pikuś - tutaj jedna drugiej już mało jajników nie wyrywała :diabloti:......eeeeech to były czasy:loveu:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:........ to prawda..... :evil_lol:
dużo tu się działo, jak sobie wspominam śmieję się do siebie, a właściwie do monitora :lol: