Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Od Ciebie to i emotikonek jest "dobrą rzeczą" :p

A trochę skrzywiając wyprostowane zwoje mózgowe, nawet rozgryzłem Twoja instrukcję wklejania zdjęć :cool3: - to była też "dobra rzecz".

Posted

[quote name='Danusia12']Zdjęcie było zrobione z tego fotela, ale ten fotel jest dla niego zbyt miękki ;)
Zadowolona Bodziulka? :cool1:[/quote]

no "prawie" - jednak to Argon powinien siedzieć na fotelu :evil_lol:

o idziecie do Garncarza - a już myślałam, że do wawy do niego przyjedziecie :shake: :lol:

Posted

[quote name='Danusia12']Prawie!!! Jak to niektóre trudno zadowolić :placz: [/quote]

niom :evil_lol: wpadnij o Galerii Boxa - to zobaczysz, jak piesek śpi na podusiach ;)

[quote]
Do Warszawy z dwiema bestiami?? :shake:[/quote]

znam takich, co ze swoimi bestjami pociągiem z Łodzi do Warszawy przyjechali, i metrem jechali :cool3:

Posted

[quote name='Bodziulka']
znam takich, co ze swoimi bestjami pociągiem z Łodzi do Warszawy przyjechali, i metrem jechali :cool3:[/quote]
hehe, widze, że o nas tu mowa:p
Bodziulka ty mi tego metra nie przypominaj:cool3: a raczej ruchomych schodów:evil_lol: prawie szpagat zrobiłam:diabloti: Imbir miał obiekcje, żeby nimi zjechać:evil_lol:

Posted

ja w ogóle nie wiem, po co Wy do metra szliscie, skoro z samego dworca są kilka tramwajów jadących prosto na nasze miejsce spotkania i dojazd zajmuje ok 5-7 min... qale nie, bo Łodzianie musieli Metro zobaczyć :evil_lol:

Posted

doświadczenie z ruchomymi schodami było nieciekawe:cool3: Opka bez problemów zjechała, a ten się zastanawiał i zrobił korek, tłum ludzi się za nami kłębił:evil_lol:

Posted

To moze ja bede mogla wkleic zdjecia swoich psiakow, chociaz to nie boksery. I kopnijcie mnie w tylek bym sie uczyla systemu podatkowego.
[IMG]http://images3.fotosik.pl/250/08a357db5fef5636med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images13.fotosik.pl/13/e2741af12107381emed.jpg[/IMG]

To moje pieknosci czyz nie sa sliczne zaraz je wykasuje, ale popatrzcie przez chwile jakie to pieknosci.

Posted

hehehe, kopanie widzę, że ci nieźle wychodzi:p
a ja się zastanawiam gdzie dzisiaj w nocy będę spać:cool3:
[IMG]http://img230.imageshack.us/img230/499/pic0224xx5.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='shirrrapeira']I kopnijcie mnie w tylek bym sie uczyla systemu podatkowego.
[/quote]

Ja Cię nie kopnę, ale powiem, że dziś sama zabrałam się do pisania zakończenia pracy i jakoś dobrze mi idzie, już mam 1/3 roboty za sobą i nadal wena mnie nie opuszcza - chyba dzisiaj jest na to dobry dzień :razz: DO ROBOTY!!

Julia, czemu one takie spokojne :cool3: