Agniest Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Danusia12']Właśnie....i co tu zrobić, żeby spacerek nie skończył sie wanną? [/quote] chyba nie masz wyjścia - natury nie da się oszukać :evil_lol: a Sylwa ma naturę błotnistą :evil_lol: PS: a u nas nie pada - tylko zimno, brrrr. Quote
e.v.a Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 zgadnij ktooo toooo :grins::grins::grins::diabloti::evil_lol: widzialam foty :multi::multi::multi: Quote
Menrzuś Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Agniest']chyba nie masz wyjścia - natury nie da się oszukać :evil_lol: a Sylwa ma naturę błotnistą :evil_lol: PS: a u nas nie pada - tylko zimno, brrrr.[/quote] Ryzyk-fizyk....idę :evil_lol: [quote name='evaxon']zgadnij ktooo toooo :grins::grins::grins::diabloti::evil_lol: widzialam foty :multi::multi::multi:[/quote] Wiem....Effka :multi: i co sądzisz o nich? :razz: Quote
e.v.a Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Danusia12'] Wiem....Effka :multi: i co sądzisz o nich? :razz:[/quote] łeee myslalam ze mnie nie poznasz:cool1::razz::diabloti::evil_lol: sadze ze...... stanowczo ich za malo :diabloti::loveu::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Stawiam na jakość, a nie na ilość :eviltong::lol: Quote
Agniest Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 i co - już po kąpanku ? :cool3: ja też po ostatniej ucieczce Bety - franciszka przeszła przez małą dziurkę, tak że Żabcia nie mogła przecisnąć swojej grubszej dooopci i została sama na podwórku :cool1: - musiałam ją wrzucić do wanny, bo kolor sierści zmienił się jej na zielony :diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Sylwa się upodobniła do Argona - jest ciemnobrązowa :evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Danusia12']Stawiam na jakość, a nie na ilość :eviltong::lol:[/quote] błehehehe :lol: Quote
Menrzuś Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Świetna....wyjątkowo trafna odpowiedź :eviltong::evil_lol: Quote
Imbirka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Dzieńdoberek:multi::multi::multi::multi: przyszłam na kawusię:loveu::p Menrzuś, a może jakieś foteczki do kawusi?:cool3: Quote
Menrzuś Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Dzieńdoberek :multi: Kawusia paruje, Argon wymusza ptasie mleczko, słoneczko na bezchmurnym niebie - dzień zaczyna się fantastycznie :p jakie foteczki? Myślałem, że starczy Wam na jakiś czas to, co wstawiłem ostatnio :razz: Quote
Agniest Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 witajcie :) oooo widzę Menrzuś taki radosny dzisiaj, z samego rana kawusią i słodkościami częstuje.... u nas też słoneczko :) Quote
Menrzuś Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Ano radosny.....po ciężkiej nocy piękny dzień nastał....odpowiednio rozciągnięty, nasączony kawką i dosłodzony ptasim mleczkiem, mogę zaczynać dzionek :evil_lol: Quote
Imbirka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Danusia12']Dzieńdoberek :multi: Kawusia paruje, Argon wymusza ptasie mleczko, słoneczko na bezchmurnym niebie - dzień zaczyna się fantastycznie :p jakie foteczki? Myślałem, że starczy Wam na jakiś czas to, co wstawiłem ostatnio :razz:[/quote] starczy to jest uwiąd:eviltong::diabloti: no co Ty weź ze mnie przykład i wstawiaj:evil_lol::eviltong: [quote name='Danusia12']Ano radosny.....po ciężkiej nocy piękny dzień nastał....odpowiednio rozciągnięty, nasączony kawką i dosłodzony ptasim mleczkiem, mogę zaczynać dzionek :evil_lol:[/quote] to co Ty w nocy robiłeś, ze taka ciężka?:cool3::cool3: Quote
Agniest Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 full wypas :cool3: a mnie dzisiaj też na słodkości wzięło, bo do pracy zamiast tradycyjnej kanapki, do torebki grześka wrzuciłam :evil_lol: i zaraz się chyba za niego zabiorę :cool3: PS: a tak wogóle to mogę dzisiaj u ciebie trochę posiedzieć? muszę się przed Imbirką ukryć, bo ona od samego rana o zdjęcia mnie molestuje, a...... ja znowu ich nie przegrałam z aparatu.....:oops::oops::oops: Quote
Imbirka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Agniest']full wypas :cool3: a mnie dzisiaj też na słodkości wzięło, bo do pracy zamiast tradycyjnej kanapki, do torebki grześka wrzuciłam :evil_lol: i zaraz się chyba za niego zabiorę :cool3: PS: a tak wogóle to mogę dzisiaj u ciebie trochę posiedzieć? muszę się przed Imbirką ukryć, bo ona od samego rana o zdjęcia mnie molestuje, a...... ja znowu ich nie przegrałam z aparatu.....:oops::oops::oops:[/quote] WITAJ AGNISTKA:p :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Imbir1']starczy to jest uwiąd:eviltong::diabloti: no co Ty weź ze mnie przykład i wstawiaj:evil_lol::eviltong: to co Ty w nocy robiłeś, ze taka ciężka?:cool3::cool3:[/quote] Myślisz, że już mam? :crazyeye::placz: Jak to noc - ciężka :shake: Quote
Menrzuś Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Agniest']full wypas :cool3: a mnie dzisiaj też na słodkości wzięło, bo do pracy zamiast tradycyjnej kanapki, do torebki grześka wrzuciłam :evil_lol: i zaraz się chyba za niego zabiorę :cool3: PS: a tak wogóle to mogę dzisiaj u ciebie trochę posiedzieć? muszę się przed Imbirką ukryć, bo ona od samego rana o zdjęcia mnie molestuje, a...... ja znowu ich nie przegrałam z aparatu.....:oops::oops::oops:[/quote] No i chyba nie muszę odpisywać - Imbirka znalazła Ciebie i tutaj :evil_lol::diabloti: PS czemu są jakieś tam grześki, a np Aśki nie ma...a tak bym sobie schrupał :evil_lol: Quote
Agniest Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 zastanawiam się i rzeczywiście nie ma chyba batonika w wersji "męskiej", ale dla pań są grześki, pawełki, michałki........ jest w czym wybierać :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 To chyba te nazwy jakaś feministka nadaje....a miało być równouprawnienie :placz: Quote
Agniest Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 nie, po prostu kobiety więcej się obżerają słodyczami :diabloti: Quote
e.v.a Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Danusia12'] PS czemu są jakieś tam grześki, a np Aśki nie ma...a tak bym sobie schrupał :evil_lol:[/quote] czy Tztka wie co ty piszesz :mad: tyy tyyy tyy ty zoboczencu ty jeden ti ti :lol!::lol!::lol!: :lol:czesc Quote
Menrzuś Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 ale jakby były Aśki, albo Kaśki, to też bym się obżerał:evil_lol::diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='evaxon']czy Tztka wie co ty piszesz :mad: tyy tyyy tyy ty zoboczencu ty jeden ti ti :lol!::lol!::lol!: :lol:czesc[/quote] A czemu nie wypominasz Agniestce tego grześka, którego po cichu, pod biurkiem, z lubością schrupała...co???? A mi się jeszcze od zboków dostało :placz:.....buuuuuuu cześć :) Quote
e.v.a Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Danusia12']A czemu nie wypominasz Agniestce tego grześka, którego po cichu, pod biurkiem, z lubością schrupała...co???? A mi się jeszcze od zboków dostało :placz:.....buuuuuuu cześć :)[/quote] hyhyhy :evil_lol: bos mial posprzatac dzis z rana ..a ja wchodze i co widze?? bałagan :diabloti: Quote
Recommended Posts