Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Danusia12']Właśnie....i co tu zrobić, żeby spacerek nie skończył sie wanną?
[/quote]

chyba nie masz wyjścia - natury nie da się oszukać :evil_lol: a Sylwa ma naturę błotnistą :evil_lol:

PS: a u nas nie pada - tylko zimno, brrrr.

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agniest']chyba nie masz wyjścia - natury nie da się oszukać :evil_lol: a Sylwa ma naturę błotnistą :evil_lol:

PS: a u nas nie pada - tylko zimno, brrrr.[/quote]

Ryzyk-fizyk....idę :evil_lol:

[quote name='evaxon']zgadnij ktooo toooo :grins::grins::grins::diabloti::evil_lol:

widzialam foty :multi::multi::multi:[/quote]

Wiem....Effka :multi:
i co sądzisz o nich? :razz:

Posted

[quote name='Danusia12']

Wiem....Effka :multi:
i co sądzisz o nich? :razz:[/quote]
łeee myslalam ze mnie nie poznasz:cool1::razz::diabloti::evil_lol:

sadze ze......

stanowczo ich za malo :diabloti::loveu::evil_lol:

Posted

i co - już po kąpanku ? :cool3:

ja też po ostatniej ucieczce Bety - franciszka przeszła przez małą dziurkę, tak że Żabcia nie mogła przecisnąć swojej grubszej dooopci i została sama na podwórku :cool1: - musiałam ją wrzucić do wanny, bo kolor sierści zmienił się jej na zielony :diabloti:

Posted

Dzieńdoberek :multi:

Kawusia paruje, Argon wymusza ptasie mleczko, słoneczko na bezchmurnym niebie - dzień zaczyna się fantastycznie :p

jakie foteczki? Myślałem, że starczy Wam na jakiś czas to, co wstawiłem ostatnio :razz:

Posted

Ano radosny.....po ciężkiej nocy piękny dzień nastał....odpowiednio rozciągnięty, nasączony kawką i dosłodzony ptasim mleczkiem, mogę zaczynać dzionek :evil_lol:

Posted

[quote name='Danusia12']Dzieńdoberek :multi:

Kawusia paruje, Argon wymusza ptasie mleczko, słoneczko na bezchmurnym niebie - dzień zaczyna się fantastycznie :p

jakie foteczki? Myślałem, że starczy Wam na jakiś czas to, co wstawiłem ostatnio :razz:[/quote]
starczy to jest uwiąd:eviltong::diabloti: no co Ty weź ze mnie przykład i wstawiaj:evil_lol::eviltong:
[quote name='Danusia12']Ano radosny.....po ciężkiej nocy piękny dzień nastał....odpowiednio rozciągnięty, nasączony kawką i dosłodzony ptasim mleczkiem, mogę zaczynać dzionek :evil_lol:[/quote]

to co Ty w nocy robiłeś, ze taka ciężka?:cool3::cool3:

Posted

full wypas :cool3:
a mnie dzisiaj też na słodkości wzięło, bo do pracy zamiast tradycyjnej kanapki, do torebki grześka wrzuciłam :evil_lol: i zaraz się chyba za niego zabiorę :cool3:

PS: a tak wogóle to mogę dzisiaj u ciebie trochę posiedzieć? muszę się przed Imbirką ukryć, bo ona od samego rana o zdjęcia mnie molestuje, a...... ja znowu ich nie przegrałam z aparatu.....:oops::oops::oops:

Posted

[quote name='Agniest']full wypas :cool3:
a mnie dzisiaj też na słodkości wzięło, bo do pracy zamiast tradycyjnej kanapki, do torebki grześka wrzuciłam :evil_lol: i zaraz się chyba za niego zabiorę :cool3:

PS: a tak wogóle to mogę dzisiaj u ciebie trochę posiedzieć? muszę się przed Imbirką ukryć, bo ona od samego rana o zdjęcia mnie molestuje, a...... ja znowu ich nie przegrałam z aparatu.....:oops::oops::oops:[/quote]
WITAJ AGNISTKA:p

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Imbir1']starczy to jest uwiąd:eviltong::diabloti: no co Ty weź ze mnie przykład i wstawiaj:evil_lol::eviltong:

to co Ty w nocy robiłeś, ze taka ciężka?:cool3::cool3:[/quote]

Myślisz, że już mam? :crazyeye::placz:

Jak to noc - ciężka :shake:

Posted

[quote name='Agniest']full wypas :cool3:

PS: a tak wogóle to mogę dzisiaj u ciebie trochę posiedzieć? muszę się przed Imbirką ukryć, bo ona od samego rana o zdjęcia mnie molestuje, a...... ja znowu ich nie przegrałam z aparatu.....:oops::oops::oops:[/quote]

No i chyba nie muszę odpisywać - Imbirka znalazła Ciebie i tutaj :evil_lol::diabloti:

PS czemu są jakieś tam grześki, a np Aśki nie ma...a tak bym sobie schrupał :evil_lol:

Posted

zastanawiam się i rzeczywiście nie ma chyba batonika w wersji "męskiej", ale dla pań są grześki, pawełki, michałki........ jest w czym wybierać :evil_lol:

Posted

[quote name='Danusia12']
PS czemu są jakieś tam grześki, a np Aśki nie ma...a tak bym sobie schrupał :evil_lol:[/quote]
czy Tztka wie co ty piszesz :mad: tyy tyyy tyy ty zoboczencu ty jeden ti ti :lol!::lol!::lol!:

:lol:czesc

Posted

[quote name='evaxon']czy Tztka wie co ty piszesz :mad: tyy tyyy tyy ty zoboczencu ty jeden ti ti :lol!::lol!::lol!:

:lol:czesc[/quote]

A czemu nie wypominasz Agniestce tego grześka, którego po cichu, pod biurkiem, z lubością schrupała...co????
A mi się jeszcze od zboków dostało :placz:.....buuuuuuu

cześć :)

Posted

[quote name='Danusia12']A czemu nie wypominasz Agniestce tego grześka, którego po cichu, pod biurkiem, z lubością schrupała...co????
A mi się jeszcze od zboków dostało :placz:.....buuuuuuu

cześć :)[/quote]
hyhyhy :evil_lol:
bos mial posprzatac dzis z rana ..a ja wchodze i co widze?? bałagan :diabloti: