Agniest Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 cześć Imbirko :) a tak jakoś mi się znalazło...... pozazdrościłam, bo wy zawsze takie fajne gify i obrazki wklejacie :) (też się zawsze zastanawiałam skąd to bierzecie) Quote
Imbirka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 ale kotecek dla Argonka jest bowski:loveu::loveu::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: odrazu zobaczyłam kota ze Shreka:cool3::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='szyszka.fr'][/quote] [quote name='szyszka.fr'][SIZE=4][B]Porażka nauki[/B][/SIZE] Spór pośród naukowców rozgorzał od nowa: Czy pies jest w stanie pojąć poszczególne słowa, czy tylko z intonacji tego, co powiemy domyśla się mniej więcej co od niego chcemy. Dla nas to spór jałowy, bo wiadomo jest, że nikt nie pojmie pana tak jak jego pies, a czy to intonacji, czy słów rozumienie, to drugorzędne, naszym zdaniem, ma znaczenie. Że pies rozumie słowa, wątpliwości nie ma. Intonacja też różne przynosi mu dane. Ale przy tym ciekawszy pomija się temat: Że pies w lot łapie to, co NIEWYPOWIEDZIANE. Nieraz rozumie słowo, co wcale NIE PADA i intonację zdania, które NIE ZABRZMIAŁO. Wtedy nauka ręce bezradnie rozkłada albo całkiem zaprzecza, że to miejsce miało, No cóż… Nauka czasem, jak bańka mydlana, zbyt wysokie mniemanie na swój temat ma. Życzyć jej tylko można, żeby była dla nas tak samo zrozumiała, jak człowiek dla psa. Argonku! Najpiekniejszy z Pieknych, Najkochanszy i Najwspanialszy, Naj Naj Naj:loveu: ciotka Cie kocha i uwielbia , sklada gorace zyczenia i sle [B]moc[/B] buziakow:loveu:[/quote] [quote name='szyszka.fr'][COLOR=purple]Witam wszystkich w ten [SIZE=4]wyjatkowy[/SIZE] dzien!:multi: [/COLOR] Jeszcze raz zyczenia dla Przystojniaka:loveu: [B][COLOR=#a0a0a0]Z okazji urodzin życzę Ci ... [/COLOR][/B] [B][COLOR=#a0a0a0]- szczęścia - zawsze i wszędzie [/COLOR][/B] [B][COLOR=#a0a0a0]- miłości - tej prawdziwej - magii [/COLOR][/B] [B][COLOR=#a0a0a0]- na co dzień - radości [/COLOR][/B] [B][COLOR=#a0a0a0]- także bez powodu - słodyczy [/COLOR][/B] [B][COLOR=#a0a0a0]- landrynek i marcepanu [/COLOR][/B] [B][COLOR=#a0a0a0]- odwagi - nawet w nocy [/COLOR][/B] [B][COLOR=#a0a0a0]- energii - tylko tej pozytywnej. [/COLOR][/B] [/quote] [quote name='Imbir1'][CENTER] [/CENTER] [CENTER][FONT=Fixedsys][SIZE=5][COLOR=darkorchid]STO LATEK, STO LATEK, STO LATEK, [/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=5][FONT=Fixedsys][COLOR=darkorchid]:multi::multi::multi::multi:ARGONKU:multi::multi::multi::multi:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [/quote] [quote name='Agniest'] WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ARGONIKA - zawsze pełnej michy, mięciutkiej kołderki na noc, spacerów i zabaw bez końca itp. itd. :loveu: do życzeń i mizianek przyłączają się Beta i Żaba ;)[/quote] Argon przyjął życzenia ....właśnie zajada urodzinowe ptasie mleczko Dzięki cioteczki :loveu: Quote
Menrzuś Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='szyszka.fr'][IMG]http://img263.imageshack.us/img263/6079/argon2lm6.jpg[/IMG][/quote] mmmmmm.....pocztówka extra :loveu: Próbuję nauczyć Argona wymowy słowa - "Szyszunia". Efekty narazie mierne :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Imbir1']ale kotecek dla Argonka jest bowski:loveu::loveu::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: odrazu zobaczyłam kota ze Shreka:cool3::evil_lol:[/quote] Tamten Shrekowy wymięka :p Myślę, że Argon mógłby się bawić z kotem....Sylwa napewno nie:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Asior']wiecie co.. jestem nieco przestraszona.... :roll: zmierzyłam się.. teraz mam 111 cm w obwodzie.... TO O 7 WIĘCEJ NIŻ 4 DNI TEMU:shake: Bosz....., żeby tylko jedno było, bo sie pochlastam :placz:[/quote] Mówiłem, że będzie miała 4kg :roll: Będzie [B]jedna[/B] silna, śliczna dziewczynka :multi: a te cm-y to z przejedzenia się chyba ... za dużo kapuchy chyba było i troszku wzdęło :evil_lol: Quote
Asior Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 aaatam kapuchy.. normalnie grubne jak cholera, a wagi mi nie przybywa... No nic.. w środe się okjaże czy maluch to dziewczynka i czy jest singielkiem ;) Quote
Menrzuś Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Wagi Ci nie przybywa, a puchniesz.....hmmmmm....to mogą być tylko gazy :evil_lol: Quote
Agniest Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Asiorku, a twój syn wolałby mieć siostrzyczkę czy braciszka ? Quote
Asior Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 cały czas mówi o braciszku.. nigdy o siostrzyczce :D Quote
Agniest Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 no tak...... a ty pewnie chciałabyś dziewczynkę :) [SIZE=1]PS: a tak prywatnie to ci zazdroszczę - zawsze chciałam mieć dwójkę dzieci, ale mój TZ mówi, że jedno mu wystarczy :angryy: [/SIZE] Quote
Asior Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 wiesz... ja za bardzo nie mam warunków na dwójkę.. 27-mio m mieszkanie.... a wiesz... możesz oszukać męża i udać, zę to wpadka :diabloti: :evil_lol: Quote
Agniest Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 już zaczęłam się nad tym zastanawiać :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asior Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 wiesz.. jak moja koleżanka, nie chciała dziecka top poradziłam jej męzowi, zeby poprzekłuwał gumki, i tak tez zrobił...:evil_lol: :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Asior']wiesz.. jak moja koleżanka, nie chciała dziecka top poradziłam jej męzowi, zeby poprzekłuwał gumki, i tak tez zrobił...:evil_lol: :diabloti:[/quote] ladnie kolezanke zalatwilas!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I jak Menrzusiu? byla imprezka, tort? Prezenty? Quote
Menrzuś Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='szyszka.fr']ladnie kolezanke zalatwilas!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I jak Menrzusiu? byla imprezka, tort? Prezenty?[/quote] Imprezka, jak imprezka, ale Argon był napewno zadowolony. Dostawał to co chciał.....nawet Sylwa dała mu sie pobawić jego ulubioną piłeczką :lol: Paróweczki były, nawet w sklepie zoologicznym, od ulubionej sprzedawczyni, smaczka dostał na urodziny :p Tylko trochę pogoda na spacerze nie dopisała. Ale sobie dziewczyny miejsce do spiskowania znalazły :evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Przybyłam:grins::grins::grins: Ale nie nadrabiam... leniwa jestem:niewiem: Quote
Menrzuś Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 To się nie będę trudził na odpowiadanie......i tak nie przeczytasz :eviltong: Quote
Medorowa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Danusia12']To się nie będę trudził na odpowiadanie......i tak nie przeczytasz :eviltong:[/quote] I tu się mylisz:obrazic::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Danusia12']Chorerka....nie udało się :evil_lol:[/quote] A to peszek:cool1::cool1::cool1::diabloti: Quote
Menrzuś Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='madzia i medor']A to peszek:cool1::cool1::cool1::diabloti:[/quote] ..... westchnął meszek :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Danusia12']..... westchnął meszek :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Hi hi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czekam na oficjalne powitanie... wiesz typu czerwony dywan, lampka szampana:siara: ... Quote
Menrzuś Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='madzia i medor']Hi hi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czekam na oficjalne powitanie... wiesz typu czerwony dywan, lampka szampana:siara: ...[/quote] Wczoraj były urodzinki Argona, więc rozumiesz, że szampana juz nie ma, a dywanik jest zatuptany :eviltong: Quote
Recommended Posts