Menrzuś Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='szyszka.fr']pffff :drinka: obrazona:diabloti: to chyba gorsza obelga od zgreda[/quote] mi to by tylko chyba szczęka opadła....no chyba, że to sugestia do koloru płynu wyskokowego :evil_lol: Quote
halbina Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 no faktycznie... papa smerf jest chyba podejrzany o pedofilię... on coś kręcił ze Smerfetką chyba?... Quote
Menrzuś Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='halbina']no faktycznie... papa smerf jest chyba podejrzany o pedofilię... on coś kręcił ze Smerfetką chyba?...[/quote] ....a myślałem, że z Marudą :eviltong: Quote
szyszka.fr Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 ... i takim sposobem zeszlismy na temat pozycia seksualnego smerfow:megagrin: Quote
halbina Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 :drink1: Napijmy się, bo się ściemnia cuś... Zdrowie solenizantki! Quote
Menrzuś Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='szyszka.fr']... i takim sposobem zeszlismy na temat pozycia seksualnego smerfow:megagrin:[/quote] Masz rację - śliski to temat :p [quote name='halbina']:drink1: Napijmy się, bo się ściemnia cuś... Zdrowie solenizantki![/quote] Sto lat, sto lat i niech Jej gwiazda pomyślności......:drink1: Quote
halbina Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 No tak... my tu śpiewamy, wznosimy toasty, a solenizantki niet... :placz: Quote
szyszka.fr Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 i jeszcze jeden i jeszcze raz!!!!!!!!!:drinka: :cunao: :BIG: :tort: :bday: :drink1: :drinking: :knajpa: :pepsi: :beerchug: Quote
szyszka.fr Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='halbina']No tak... my tu śpiewamy, wznosimy toasty, a solenizantki niet... :placz:[/quote] zanim przyjdzie pod stolem bedziem lezec ... yyp:tard: Quote
Menrzuś Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='halbina']No tak... my tu śpiewamy, wznosimy toasty, a solenizantki niet... :placz:[/quote] Właśnie....buuuuuu.....:placz: [quote name='szyszka.fr']i jeszcze jeden i jeszcze raz!!!!!!!!!:drinka: :cunao: :BIG: :tort: :bday: :drink1: :drinking: :knajpa: :pepsi: :beerchug:[/quote] Szyszka - opanuj się....powolutku, a nie wszystko od razu.....nu, nu...:evil_lol: Idę z pieskami - to ich czas Quote
halbina Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 tak, idźmy się otrzeźwić... z pieskami... i po fajeczki... Quote
Menrzuś Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='szyszka.fr']zanim przyjdzie pod stolem bedziem lezec ... yyp:tard:[/quote] sama biedactwo zostałaś :shake: (nie spróbowałaś znowu czegoś?) Quote
Menrzuś Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='halbina']tak, idźmy się otrzeźwić... z pieskami... i po fajeczki...[/quote] tylko doczołgaj sie spowrotem dzisiaj :multi: Quote
szyszka.fr Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 nie! schowalam butelki i grzecznie czekalam na Was :diabloti::baddevil: :evilgrin: :ylsuper: Quote
Menrzuś Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='szyszka.fr']nie! schowalam butelki i grzecznie czekalam na Was :diabloti::baddevil: :evilgrin: :ylsuper:[/quote] nooooooooooo :diabloti: A Asiorki dalej nie ma? Pewnie na jakieś imprezce siedzi .... eeeeech :-( Quote
szyszka.fr Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 nic tylko plakac nam zostalo...... i pic i znowu Halbina sie do PICA przyczepi:diabloti: Quote
Asior Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 przepraszam kochani Przyszła do mnie moja psiapsółka z siostrą i robiły mi torta i potem go konsumowałyśmy ;) Wyszły prawie przed 23 :P Nie dałam rady tu być... Mam nadzieje, że mi wybaczycie..... Quote
Menrzuś Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='szyszka.fr']nic tylko plakac nam zostalo...... i pic i znowu Halbina sie do PICA przyczepi:diabloti:[/quote] No to jeszcze raz za Asiorki zdrówko i za zdrówko nienarodzonej jeszcze :drink1: :popcorn: Nie znasz Halbinki jeszcze? Ona picuje cały czas :eviltong: Quote
Menrzuś Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Asior']przepraszam kochani Przyszła do mnie moja psiapsółka z siostrą i robiły mi torta i potem go konsumowałyśmy ;) Wyszły prawie przed 23 :P Nie dałam rady tu być... Mam nadzieje, że mi wybaczycie.....[/quote] [SIZE=6]ASIORKA [/SIZE][SIZE=2]przyszła :buzi: [/SIZE] Quote
halbina Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Witaj, Asiorku! Nareszcie jesteś! :multi: :multi: :multi: Menrzusiu, doczołgałam się i jestem też... ja ci "popicuję" zaraz! :mad: Quote
Menrzuś Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='halbina']Witaj, Asiorku! Nareszcie jesteś! :multi: :multi: :multi: Menrzusiu, doczołgałam się i jestem też... ja ci "popicuję" zaraz! :mad:[/quote] Właśnie.....nareszcie :multi: :multi: przecież to nie ja picuję :eviltong: :roll: Quote
Menrzuś Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 No i gdzie Asiorkę wcięło......i jeszcze Szyszka zwiała Jak gdzieś tam balujecie razem bezemnie to :mad: Quote
halbina Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 A o mnie to już nie wspominasz nawet... idę sobie... też! :obrazic: Quote
Asior Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 klatki musze posprzątać , młodego położyć.... trochę mi to zajmie :( Quote
Recommended Posts