Imbirka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='Danusia12']Jutro się przekonasz :eviltong: sałatkę przedśniadaniową:evil_lol:[/quote] Dobra, dobra, jak zobaczysz jej słodką minkę i te oczki wpatrujące się w Ciebie, które mówią no wpuść mnie, to co? Już widzę jak wymiękasz:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Asiorka, najważniejsze jest, że ma chęć do życia, może mu sie uda... Quote
Menrzuś Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='Imbir1']Dobra, dobra, jak zobaczysz jej słodką minkę i te oczki wpatrujące się w Ciebie, które mówią [B]no wpuść mnie[/B], to co? Już widzę jak wymiękasz:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] do łóżka ją wpuszę, ale smyczy w lesie nie odepnę....o! Quote
Imbirka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ooooo to już brzmi bardziej prawdopodobnie:evil_lol::cool3: Quote
Menrzuś Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='Imbir1']ooooo to już brzmi bardziej prawdopodobnie:evil_lol::cool3:[/quote] No to sie dogadaliśmy - kara musi być wykonana....o! Quote
Menrzuś Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Oooooooo....Asiorka drugi raz ma drugi ognik :multi: :multi: :multi: Quote
Imbirka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='Danusia12']No to sie dogadaliśmy - kara musi być wykonana....o![/quote] Biedna Sylwa, nie masz sumienia:cool3::evil_lol: ja już mówię dobranoc:cool3: Quote
Asior Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='Danusia12']Oooooooo....Asiorka drugi raz ma drugi ognik :multi: :multi: :multi:[/QUOTE] dlaczego drugi raz??? :roll: ehh nawet nie zauważyłam....... Quote
Menrzuś Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='Imbir1']Biedna Sylwa, nie masz sumienia:cool3::evil_lol: ja już mówię dobranoc:cool3:[/quote] No i dobrze :eviltong: Dobrej nocki :multi: Quote
Menrzuś Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='Asior']dlaczego drugi raz??? :roll: ehh nawet nie zauważyłam.......[/quote] Bo juz raz miałaś, ale Cię zdegradowali - gratulacje Asiorka :loveu: Quote
Asior Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 no coty :o... miałam ????? no popatrz.. nawet nie wiedziałam.... Quote
Menrzuś Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='Asior']no coty :o... miałam ????? no popatrz.. nawet nie wiedziałam....[/quote] O ile pamiętam, to też Ci gratulowałem....zaraz poszukam:p Quote
szyszka.fr Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Hej! sliczne zdjecia ale mialo byc wiecej:) Argon przechodzi na wegetarianizm? [URL]http://img232.imageshack.us/img232/3811/p7210015ee6.jpg[/URL] Dobranoc Wszystkim! ja wysiadam Quote
Menrzuś Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='szyszka.fr']Hej! sliczne zdjecia ale mialo byc wiecej:) Argon przechodzi na wegetarianizm? [URL]http://img232.imageshack.us/img232/3811/p7210015ee6.jpg[/URL][/quote] A gdzie to było napisane? :p Nooo...ostatnio pieski dostają dużo warzyw Quote
Menrzuś Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 No to trzymajcie sie wszystkie ciepło - dobranoc:multi: Quote
Agniest Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 a ja mówię dzień dobry :) dzisiaj długo z wami nie posiedzę przy kawusi, bo trochę mam pracy..... Quote
Menrzuś Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='Agniest']a ja mówię dzień dobry :) dzisiaj długo z wami nie posiedzę przy kawusi, bo trochę mam pracy.....[/quote] Cześć Agniestka :multi: Chociaż Ty wpadłaś tutaj......miłej pracy. Też sobie idę. Quote
Agniest Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 idziesz z Sylwą do pralni chemicznej ? :evil_lol: :evil_lol: - właśnie przeczytałam, że sobie zafundowała przymusowe kąpanko ;) Quote
Menrzuś Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='Agniest']idziesz z Sylwą do pralni chemicznej ? :evil_lol: :evil_lol: - właśnie przeczytałam, że sobie zafundowała przymusowe kąpanko ;)[/quote] Nooooo....po tarzanku było kompanko....a smrodek jeszcze długo się wokoło niej roznosił :evil_lol: To już drugi raz...co za łajza z niej - kompletnie nie pasuje do Księcia Pana :p Quote
shirrrapeira Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Asiorka tak mi przykro. Mam nadzieje, ze uda sie Ramzesikowi. Trzymam mocno kciuki i pazurki moich pieskow. Quote
Menrzuś Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='Agniest']przeciwności się przyciągają :diabloti:[/quote] Tzn, że powinno mnie ciągnąć do malutkiej Mulatki o blond włosach i dużych niebieskich oczach?? :diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='shirrrapeira']Asiorka tak mi przykro. Mam nadzieje, ze uda sie Ramzesikowi. Trzymam mocno kciuki i pazurki moich pieskow.[/quote] Noooo....ja też mam nadzieję, że Asiorka wpadnie tutaj, tak jak to Ona potrafi, dużymi literami pisząc, że jest już lepiej z futrzakiem. Quote
shirrrapeira Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Jak przykre wiadomosci to i ja sie podziele smutnymi. Mojej siostry goldenka ma guza,miala usuniety juz jakis guz, ale jest przezut. Wiec jest smutno. A ona ma dopiero 5 latek.Mlodziutka sunieczka i juz taka chora. Trzymajcie kciuki aby wyzdrowiala i aby zyla. Quote
Imbirka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Bry dzionek:multi:, ja dzisiaj zaryrana na maxa:razz:, wpadłam tylko na chwilkę się z Wami przywitać:lol: [quote name='Danusia12']Tzn, że powinno mnie ciągnąć do malutkiej Mulatki o blond włosach i dużych niebieskich oczach?? :diabloti:[/quote] aleś sobie wymyślił przeciwieństwo:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
Menrzuś Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='shirrrapeira']Jak przykre wiadomosci to i ja sie podziele smutnymi. Mojej siostry goldenka ma guza,miala usuniety juz jakis guz, ale jest przezut. Wiec jest smutno. A ona ma dopiero 5 latek.Mlodziutka sunieczka i juz taka chora. Trzymajcie kciuki aby wyzdrowiala i aby zyla.[/quote] Ja trzymam. [quote name='Imbir1']Bry dzionek:multi:, ja dzisiaj zaryrana na maxa:razz:, wpadłam tylko na chwilkę się z Wami przywitać:lol: aleś sobie wymyślił przeciwieństwo:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)[/quote] wydaje mi się, że to przeciwieństwo byłoby idealne :evil_lol: Quote
Recommended Posts