Asior Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Danusia12']Aco, Ty też szukasz tymczasu? :lol:[/QUOTE] oooo przepraszam!!! ja byłam pierwsiejsza:mad: :mad: :mad: [quote name='Danusia12']Tak...gdańska starówka jest piękna, chociaż mi sie bardziej podoba krakowska (i to nie jest żaden ukłon w stronę Asiorki :eviltong: ).... Wrocław, Zamość...[/QUOTE] pppffffff no ba... pewno, że piękniejsza :p jjeesuuuu niech mnie ktoś dobije!!!!!! nie dość, że dziś znowu z 40 stopni było, to jeszcze siedzę w kuchni, a tam jak w saunie... gotuje sobie zupkkę (przez cały dzień nie mogłam się wyzbierać, ale w ten upał chyba bym padła siedząc jeszcze przy garach), no i freciochom trza ugotować jeszcze :placz: buuuu a tam taaaak gorąco od tego gazu :placz: KLIMEEEEEEE CHCĘ!!!!!!!!!!! Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Asior']oooo przepraszam!!! ja byłam pierwsiejsza:mad: :mad: :mad: pppffffff no ba... pewno, że piękniejsza :p jjeesuuuu niech mnie ktoś dobije!!!!!! nie dość, że dziś znowu z 40 stopni było, to jeszcze siedzę w kuchni, a tam jak w saunie... gotuje sobie zupkkę (przez cały dzień nie mogłam się wyzbierać, ale w ten upał chyba bym padła siedząc jeszcze przy garach), no i freciochom trza ugotować jeszcze :placz: buuuu a tam taaaak gorąco od tego gazu :placz: KLIMEEEEEEE CHCĘ!!!!!!!!!!![/quote] Pewnie że byłas pierwsiejsza, ale odmówiłaś :eviltong: Też tak właśnie sądzę - macie ta przewagę, że nie była zniszczona To se kup wentylatorek :p Chyba otworzę bazarek na klimę dla Asiorki :cool3: Quote
szyszka.fr Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Czesc milusinscy!!! Jak minal dzionek?? Asiorka jak samopoczucie?!!! Menrzus to dla Ciebie [IMG]http://www.wpk.p.lodz.pl/~jsuch/emots/3/rose.gif[/IMG] tak poprostu.... bez okazji Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='szyszka.fr']Czesc milusinscy!!! Jak minal dzionek?? Asiorka jak samopoczucie?!!! Menrzus to dla Ciebie [IMG]http://www.wpk.p.lodz.pl/~jsuch/emots/3/rose.gif[/IMG] tak poprostu.... bez okazji[/quote] Dla mnie? :crazyeye: No co Ty :oops: Quote
szyszka.fr Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Danusia12']Dla mnie? :crazyeye: No co Ty :oops:[/quote] coty chodza po dachu i robia miauuuuuuuuul:diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='szyszka.fr']coty chodza po dachu i robia miauuuuuuuuul:diabloti:[/quote] niektóre to nawet mmmrrrraaauuuuuu :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 jescze chwila i zaczniemy szczekac :diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='szyszka.fr']jescze chwila i zaczniemy szczekac :diabloti:[/quote] A czy Ty aby nie jesteś nabąblowana? Wleciałaś tu jak Asiorka tak, że szoka normalnie przeżyłem:razz: Quote
szyszka.fr Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Danusia12']A czy Ty aby nie jesteś nabąblowana? Wleciałaś tu jak Asiorka tak, że szoka normalnie przeżyłem:razz:[/quote] Nie ale to jest dobry pomysl w sobote sie upije, ubzdycze, schlam, narabie, zawale w 4 d..y. TO JEST PLAN!!!!!! Dzieki Menrzus! jakby co, bedzie Twoja wina:diabloti: jak to? nie spodziewales sie? juz mnie skresliles? moje krzeselko wyrzuciles?:mad: Quote
Asior Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='szyszka.fr']Czesc milusinscy!!! Jak minal dzionek?? Asiorka jak samopoczucie?!!! [/QUOTE] ano strasznie źle znosze te upały :( marze o zimie..... ehhhh Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='szyszka.fr']Nie ale to jest dobry pomysl w sobote sie upije, ubzdycze, schlam, narabie, zawale w 4 d..y. TO JEST PLAN!!!!!! Dzieki Menrzus! jakby co, bedzie Twoja wina:diabloti: jak to? nie spodziewales sie? juz mnie skresliles? moje krzeselko wyrzuciles?:mad:[/quote] :crazyeye: :crazyeye: Szyszka...plizzzzz.... żadnego tam narąbania :mad: Boszsz... znowu na mnie :placz: Zawsze spokojnie do pokoiku wchodziłaś, a dzisiaj takie: tadaaaaaam :evil_lol: Krzesełko jak zawsze czeka na Ciebie :lol: Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Asior']ano strasznie źle znosze te upały :( marze o zimie..... ehhhh[/quote] chociaż jedna, która mnie rozumie :loveu: Quote
szyszka.fr Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Asior']ano strasznie źle znosze te upały :( marze o zimie..... ehhhh[/quote] nie tylko Ty... ja mam wentylator wlaczony non stop, ale przez to tez kicham, mam katar i trzeba bylo polopirynka i witaminkami sie kurowac raz w miesiacu chora- klatwa jakas??? jak nie urok to sraczka! co myslisz o wakacjach na Alasce? albo u Eskimosow? przesylam zimne usciski Quote
Asior Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 a ja wentylatora nie mam bo wolałam sobie kupic ogrodniczki :mad: bo bałam się, że później takich nie będzie .... :roll: Quote
szyszka.fr Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Danusia12']:crazyeye: :crazyeye: Szyszka...plizzzzz.... żadnego tam narąbania :mad: Boszsz... znowu na mnie :placz: Zawsze spokojnie do pokoiku wchodziłaś, a dzisiaj takie: tadaaaaaam :evil_lol: Krzesełko jak zawsze czeka na Ciebie :lol:[/quote] ale ja kcem!!!:diabloti: I chyba to zrobie alez ja przeciez calkiem spokojnie... cichutko wslizgnelam sie do pokoiku nie moja wina, ze Ty strachliwy i na moje BUU przestraszyles sie:diabloti: [quote name='Danusia12']chociaż jedna, która mnie rozumie :loveu:[/quote] nie jedna :) ja tez wysiadam przy tej pogodzie Quote
Asior Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 taa a ten co miał dziś nad morzem 20 stopni narzeka najbardziej :D Quote
szyszka.fr Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Asior']a ja wentylatora nie mam bo wolałam sobie kupic ogrodniczki :mad: bo bałam się, że później takich nie będzie .... :roll:[/quote] oj! to tez ogrodniczkami musisz sie ochladzac:diabloti: albo glowe do zamrazalnika na 5 min:diabloti: a tak powaznie to ten wiatraczek wiele nie daje Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='szyszka.fr']ale ja kcem!!!:diabloti: I chyba to zrobie alez ja przeciez calkiem spokojnie... cichutko wslizgnelam sie do pokoiku nie moja wina, ze Ty strachliwy i na moje BUU przestraszyles sie:diabloti: nie jedna :) ja tez wysiadam przy tej pogodzie[/quote] Cichutko :evil_lol: :evil_lol: Noooooo.... :diabloti: A ponoć kobitki lubią ciepełko :eviltong: Quote
Asior Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 napewno daje :P ja sie ochładzam takim 10 cm-trowym na dwa paluszki i duuuuzo daje :D Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Asior']taa a ten co miał dziś nad morzem 20 stopni narzeka najbardziej :D[/quote] telewizja jak zawsze kłamie - było 26C w cieniu u mnie Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Asior']wredna małpa!!! i jeszcze mnie drażni!!!!!![/quote] Ale Ci się Szyszka dostało :evil_lol: :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Asior']wredna małpa!!! i jeszcze mnie drażni!!!!!![/quote] gdzie?:crazyeye: :-o [quote name='Danusia12']Ale Ci się Szyszka dostało :evil_lol: :diabloti:[/quote] to do mnie?:crazyeye: to chyba do Ciebie bylo:diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='szyszka.fr']gdzie?:crazyeye: :-o to do mnie?:crazyeye: to chyba do Ciebie bylo:diabloti:[/quote] Do mnie? A niby za co? To chyba Asiorkę tą lodówką wkurzyłaś :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Asiorka moj wiatrak chlodzi, ze hej wali jak wichura!!!!! wieje s t r a s z n i e!! GORACYM POWIETRZEM!! pozytek z niego nijaki... Quote
Recommended Posts