halbina Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Asior']ojjoojj znowu Halbiątko.. wczoraj też mnie dopadła.... czuję się osaczona :evil_lol: :placz: :evil_lol:[/quote] no wiecie...:obrazic: to ja tu próbuję zadbać o Ciebie i nie tylko... A Ty?...:zly7:Nieładnie, Asiorku! NIEŁADNIE... :nono: Proszę iść grzecznie spać, przynajmniej raz w tygodniu...:sleep2: Quote
halbina Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: Quote
Imbirka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Dzieńdoberek:multi:, no proszę jak to wczoraj towarzystwo zabalowało, jeszcze nikogo nie ma:roll: Wstawać śpiochy:p Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [SIZE=5][COLOR=Magenta]Witam... :p:p[/COLOR][/SIZE] Quote
szyszka.fr Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Witam balowiczow! Menrzus zamierzasz w koncu wstac? przegapisz cala niedziele :) a moze to balowania cd?? Quote
Menrzuś Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Imbir1']Dzieńdoberek:multi:, no proszę jak to wczoraj towarzystwo zabalowało, jeszcze nikogo nie ma:roll: Wstawać śpiochy:p[/quote] Wstałem normalnie, ale byłem dzisiaj zaryrany:razz: [quote name='madzia i medor'][SIZE=5][COLOR=magenta]Witam... :p:p[/COLOR][/SIZE][/quote] .... i o zdrowie pytam :p [quote name='szyszka.fr']Witam balowiczow! Menrzus zamierzasz w koncu wstac? przegapisz cala niedziele :) a moze to balowania cd??[/quote] Już doszedłem do siebie...Ty też się późno odezwałaś :eviltong: Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Danusia12']Wstałem normalnie, ale byłem dzisiaj zaryrany:razz: [/quote] Przeczytałam zasrany:diabloti::mdleje::mdleje::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='madzia i medor']Przeczytałam zasrany:diabloti::mdleje::mdleje::evil_lol:[/quote] A co, miałaś przygodę? :diabloti: :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Danusia12']Wstałem normalnie, ale byłem dzisiaj zaryrany:razz: .... i o zdrowie pytam :p Już doszedłem do siebie...Ty też się późno odezwałaś :eviltong:[/quote] :eviltong: [IMG]http://www.wpk.p.lodz.pl/~jsuch/emots/3/gwizdze.gif[/IMG] [quote name='madzia i medor']Przeczytałam zasrany:diabloti::mdleje::mdleje::evil_lol:[/quote] [IMG]http://www.wpk.p.lodz.pl/~jsuch/emots/3/buhaha.gif[/IMG][IMG]http://www.wpk.p.lodz.pl/~jsuch/emots/3/lolek.gif[/IMG]:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [B]Szyszka[/B] - jesteś, a tak jakby Ciebie nie było :cool3: co to jest ten krzyżyk czerwony? Quote
szyszka.fr Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Danusia12'][B]Szyszka[/B] - jesteś, a tak jakby Ciebie nie było :cool3: co to jest ten krzyżyk czerwony?[/quote] szlajam sie po dogo:diabloti: jaki krzyzyk?? Quote
Menrzuś Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='szyszka.fr']szlajam sie po dogo:diabloti: jaki krzyzyk??[/quote] czyli jesteś szlajara? :evil_lol: aaaaa....sie poprawił :p Quote
szyszka.fr Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Danusia12']czyli jesteś szlajara? :evil_lol: aaaaa....sie poprawił :p[/quote] taaa:evil_lol: jak kacorek?? meczy?:diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='szyszka.fr']taaa:evil_lol: jak kacorek?? meczy?:diabloti:[/quote] Jaki kacorek? :crazyeye: Mła był bardzo grzeczny :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Danusia12']A co, miałaś przygodę? :diabloti: :evil_lol:[/quote] Gównianą do tego:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='madzia i medor']Gównianą do tego:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] No właśnie....domyśliłem się....biedna mać Imbirki :evil_lol: :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Danusia12']Jaki kacorek? :crazyeye: Mła był bardzo grzeczny :evil_lol:[/quote] :crazyeye: tzn. ze potrafisz?:crazyeye: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='szyszka.fr']:crazyeye: tzn. ze potrafisz?:crazyeye:[/quote] Dużo potrafię, ale nie wiem o co Ci chodzi :razz: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='szyszka.fr']nie udawaj...:)[/quote] boszszsz...chyba mam zaćmienie, bo ni hu, hu nie rozumiem :shake: Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Danusia12']No właśnie....domyśliłem się....biedna mać Imbirki :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :lol!::lol!::lol!::diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='madzia i medor']:lol!::lol!::lol!::diabloti:[/quote] Często takie coś masz? :evil_lol: Jak zawsze o tej porze, idę z pieskami na sika Quote
Recommended Posts