Agniest Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 doberek, doberek :) wszędzie biało...... dziś rano, gdy otworzyłam drzwi żeby psiury wypuściść, Żaba zrobiła w tył zwrot i myk na miejsce :evil_lol: wołami trzeba było ją na ten dwór wyciągać ;) Quote
Menrzuś Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Agniest']doberek, doberek :) wszędzie biało...... dziś rano, gdy otworzyłam drzwi żeby psiury wypuściść, Żaba zrobiła w tył zwrot i myk na miejsce :evil_lol: wołami trzeba było ją na ten dwór wyciągać ;)[/quote] U nas śniegu nie ma. Zresztą dla Argona żadna pogoda nie jest przeszkodą do wyjścia na spacer, a Sylwa za nim jak w dym idzie :lol: Cześć Agniest :cool3: Quote
shirrrapeira Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Dzien dobry czas na kawusie z ciasteczkiem i ptasim mleczkiem. Czestowac sie. Dzis na obiad spaghetti w kazdej postaci. Quote
Menrzuś Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Już po kawusi....ale to spaghetti - mmmmm....z salsą pikantną....mmmmm :evil_lol: Quote
Agniest Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='shirrrapeira'] Dzis na obiad spaghetti w kazdej postaci.[/quote] To my chyba na tych samych falach nadajemy :lol: dzisiaj rano wyjęłam mięsko mielone coby się rozmroziło z myślą właśnie, że po powrocie zrobię spaghetti ! Ale zbyt pikantnie to ja Menrzusiu nie lubię.....:p Quote
shirrrapeira Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Ja proponuje spaghetti bolonese, spaghetti carbonara, spaghetti z salsa, spaghetti z 4 -rema serami. spaghetti z jajkiem, serem, smietana. Quote
Agniest Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 o rany !!! ja umiem tylko takie - mielone mięso, do tego cebulka, czosnek, niewielka ilość marchewki i selera starte na tarce, oregano, bazylia i oczywiście koncentrat pomidorowy (albo pomidorki) a jak sos się zrobi to na koniec starty serek. Pozdrawiam :) Quote
shirrrapeira Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 A my a raczej moja mama umie z 4 serami, z boczkiem, jajkiem. A jej popisowym spaghetti jest spaghetti z sosem smietanowym, jajkiem, czosnkiemi parmezanem Quote
Aganiok Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 moje ulubione - ze szpinakiem i serem rokpol :-) ale bardziej pasuje penne niż spaghetti Quote
shirrrapeira Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Tez to bardzo lubie, ale z penne najbardziej lubie z czterema serami i jajkiem i szpinakiem. Quote
la_pegaza Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 dajcie przepis :) ja dziś też spaghetti :roflt: Quote
Menrzuś Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 No, ładnie sie tu zrobiło - przyszło mi tylko spisywać przepisy :evil_lol: Quote
la_pegaza Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 karteczki już w sprzedaży [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=54662[/url], dochód na boksie, które wciąż czekają na odmianę losu Quote
Imbirka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 dzieńdoberek :multi::multi::multi: w ten śnieżno-wiosenny dzionek:cool3: co tutaj taka cisza? Quote
Menrzuś Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Cześć Imbirka :multi: Widać ciotki przejadły się makaronem i leżą do góry brzuchami :evil_lol: Quote
Imbirka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 aaaaaa, to już wszystko rozumiem, dobrze, ze wczoraj nie jadłambo pewnie bym dzisiaj nie dała rady popedałować:cool3::evil_lol: Quote
shirrrapeira Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Dokladnie przejadly sie plackami ziemniaczanymi z łososiem i śmietanką a dziś proponuje na obiad cos nowego meksyk. Quote
Menrzuś Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Uwielbiam meksykańską kuchnię - pod warunkiem, że to meksykańska, a nie meksykańsko-podobna. Trudno obecnie zdobyć odpowiednie składniki Quote
shirrrapeira Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 To sie nazywa frytki fiesta supreme czyli fryteczki i miesko mielone, ktore roimy podobnie do mieska z lazagne czyli miesko, marcheweczki, por, seler naciowy i cebula i do tego sos z bulionu, wina i mleka. Potem daje sie frytki, na to miesko, serek, smietane, pomidor i szczypiorek. Quote
Imbirka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 czy Wy nie macie sumienia dla pracujących, którzy siedzą głodni w pracy?:cool3::mad::evil_lol: Quote
Imbirka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ja to bym zjadła coś dobrego realnie a nie wirtualnie:p:eviltong: idem sobie bo się tylko głodna zrobiłam:cool3::evil_lol: Quote
Agniest Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 hej :) a ja dzisiaj pierożki mam na obiad - babcia nam zrobiła - więc luzik tylko przyjdę i odgrzeję. Menrzuś, zostało cosik dla mnie z porannej kawki ? Znowu zabiegana byłam...... Quote
shirrrapeira Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Za daleko mieszkasz, jakbys mieszkala blizej to czym chata bogata. Quote
Recommended Posts