Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

doberek, doberek :) wszędzie biało...... dziś rano, gdy otworzyłam drzwi żeby psiury wypuściść, Żaba zrobiła w tył zwrot i myk na miejsce :evil_lol: wołami trzeba było ją na ten dwór wyciągać ;)

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agniest']doberek, doberek :) wszędzie biało...... dziś rano, gdy otworzyłam drzwi żeby psiury wypuściść, Żaba zrobiła w tył zwrot i myk na miejsce :evil_lol: wołami trzeba było ją na ten dwór wyciągać ;)[/quote]

U nas śniegu nie ma. Zresztą dla Argona żadna pogoda nie jest przeszkodą do wyjścia na spacer, a Sylwa za nim jak w dym idzie :lol:

Cześć Agniest :cool3:

Posted

[quote name='shirrrapeira'] Dzis na obiad spaghetti w kazdej postaci.[/quote]

To my chyba na tych samych falach nadajemy :lol: dzisiaj rano wyjęłam mięsko mielone coby się rozmroziło z myślą właśnie, że po powrocie zrobię spaghetti !
Ale zbyt pikantnie to ja Menrzusiu nie lubię.....:p

Posted

o rany !!! ja umiem tylko takie - mielone mięso, do tego cebulka, czosnek, niewielka ilość marchewki i selera starte na tarce, oregano, bazylia i oczywiście koncentrat pomidorowy (albo pomidorki) a jak sos się zrobi to na koniec starty serek.
Pozdrawiam :)

Posted

To sie nazywa frytki fiesta supreme czyli fryteczki i miesko mielone, ktore roimy podobnie do mieska z lazagne czyli miesko, marcheweczki, por, seler naciowy i cebula i do tego sos z bulionu, wina i mleka. Potem daje sie frytki, na to miesko, serek, smietane, pomidor i szczypiorek.

Posted

hej :) a ja dzisiaj pierożki mam na obiad - babcia nam zrobiła - więc luzik tylko przyjdę i odgrzeję.
Menrzuś, zostało cosik dla mnie z porannej kawki ? Znowu zabiegana byłam......