Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='szyszka.fr']wiec jak bedzie ciezko i strach bedzie zagladal w oczy to _ nastaw sie slonecznie :) na dzisiejsza rzeczywistosc bredze co? TZ mowi, ze tak mam po metosach jedni pala trawe inni daja w zyle lub pija alkochol- ja mam mentosy :)[/quote] Szyszka - daj sobie na luz, bo już z przemęczenia majaczysz :evil_lol: :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_11_9.gif[/IMG] Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='szyszka.fr'][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_11_9.gif[/IMG][/quote] Tak, tak - od razu słoneczka chmury przykryły :evil_lol: :eviltong: Quote
szyszka.fr Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='Danusia12']Szyszka - daj sobie na luz, bo już z przemęczenia majaczysz :evil_lol: :diabloti:[/quote] tez tak mysle:evil_lol: ale to nie z przemeczenia bo ja dzisiaj mam swieto krasnalowe:evil_lol: czyt. wolne Quote
szyszka.fr Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='Danusia12']Tak, tak - od razu słoneczka chmury przykryły :evil_lol: :eviltong:[/quote] :eviltong: :eviltong: :eviltong: sadysta:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='szyszka.fr']tez tak mysle:evil_lol: ale to nie z przemeczenia bo ja dzisiaj mam swieto krasnalowe:evil_lol: czyt. wolne[/quote] Chyba jeszcze ze trzy dni wolnego potrzebujesz, żeby do normy dojść :evil_lol: I zakaz zażywania mentosów - tik-taki są bezpieczniejsze:razz: Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='szyszka.fr']:eviltong: :eviltong: :eviltong: sadysta:evil_lol:[/quote] dbam o oczy - wiesz jak jasno by się tu zrobiło jakby każda chciała słoneczkami świecić?? :diabloti: :eviltong: Quote
szyszka.fr Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='Danusia12']Chyba jeszcze ze trzy dni wolnego potrzebujesz, żeby do normy dojść :evil_lol: I zakaz zażywania mentosów - tik-taki są bezpieczniejsze:razz:[/quote] zakaz mam od dawna tylko sie nie stosuje:diabloti: Quote
szyszka.fr Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='Danusia12']dbam o oczy - wiesz jak jasno by się tu zrobiło jakby każda chciała słoneczkami świecić?? :diabloti: :eviltong:[/quote] e tam od razu myslisz, ze kazda by swe slonca pokazala:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='szyszka.fr']zakaz mam od dawna tylko sie nie stosuje:diabloti:[/quote] to z Ciebie nałogowiec chyba jest - na odwyk zasuwaj :evil_lol: :eviltong: Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='szyszka.fr']e tam od razu myslisz, ze kazda by swe slonca pokazala:evil_lol:[/quote] Ja już wolę nic nie myśleć :shake: :eviltong: Quote
szyszka.fr Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 zaden nalogowiec dwa czy trzy razy kupilam ale zawsze wynik ten sam, nie wiem z czego to sie bierze nietypowa alergia na metosy czy co? Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='szyszka.fr']zaden nalogowiec dwa czy trzy razy kupilam ale zawsze wynik ten sam, nie wiem z czego to sie bierze nietypowa alergia na metosy czy co?[/quote] kobiety są bardzo skomplikowanym wytworem natury :evil_lol: Quote
Asior Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='Danusia12']Aga :multi: :multi: :multi: Nareszcie :cool3: chociaż powinienem sie obrazić :loveu: Buziaki z powrotem lecą z prędkością ponaddźwiękową :evil_lol:[/quote] a co Ty tak na lewo i prawo te buziaki rozdajesz :mad: zobaczysz!!! wszystko powiem Danusi....:cool3: a tak wogóle czemu kurde se nie założysz swojego konta pod męskim nikiem tylko jako baba tu z nami gadasz:evil_lol: ??? Quote
szyszka.fr Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 zepsuje pewnie atmosfere, ale kiedy bedziecie sie zbierac do weta?? Quote
Asior Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='Danusia12']kobiety są bardzo skomplikowanym wytworem natury :evil_lol:[/quote] wczoraj nazwał to bardziej dosadnie, ale nie powiem Wam bo by6ście się obraziły :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 czesc Asior kiedy ja tak lubie z DANUSIA gadac przynajmniej orginalny nick Quote
szyszka.fr Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='Asior']wczoraj nazwał to bardziej dosadnie, ale nie powiem Wam bo by6ście się obraziły :diabloti:[/quote] powiedz plissssssss:p Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='Asior']a co Ty tak na lewo i prawo te buziaki rozdajesz :mad: zobaczysz!!! wszystko powiem Danusi....:cool3: a tak wogóle czemu kurde se nie założysz swojego konta pod męskim nikiem tylko jako baba tu z nami gadasz:evil_lol: ???[/quote] co na lewo i prawo - tylko Adze, mamie chrzestnej tego wątku :mad: I tak wszystkie wiedzą, że ze mnie baba jak z koziej....... :diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='szyszka.fr']czesc Asior kiedy ja tak lubie z DANUSIA gadac przynajmniej orginalny nick[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='szyszka.fr']powiedz plissssssss:p[/quote] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='szyszka.fr']zepsuje pewnie atmosfere, ale kiedy bedziecie sie zbierac do weta??[/quote] 18:15 tak około Quote
szyszka.fr Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='Danusia12']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:[/quote] nie dziwuj sie tak ciekawa jestem jak ktos kto ma nick Danusia mogl nazwac kobiety "bardziej dosadnie":evil_lol: :eviltong: :p Quote
szyszka.fr Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='Danusia12']18:15 tak około[/quote] czyli jeszcze luzik:lol: Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='szyszka.fr']nie dziwuj sie tak ciekawa jestem jak ktos kto ma nick Danusia mogl nazwac kobiety "bardziej dosadnie":evil_lol: :eviltong: :p[/quote] Ja Ci nie powiem :shake: Quote
Recommended Posts