Menrzuś Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Bodziulka napisał(a):Nie, to jej fotka/filmik jak przelatywała kło mojego okna :lol: Miotłę poznałem....ale to nie Asiorka:shake: Quote
Bodziulka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Ona, ale przez tą czaporkę/tiarę, twarz jej przykrył cień :diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Bodziulka napisał(a):Ona, ale przez tą czaporkę/tiarę, twarz jej przykrył cień :diabloti: Czy widzisz podobieństwo - bo ja nie :shake: Ta na Twoim zdjęciu ma garba z tyłu, a Asiorka ....... Quote
Menrzuś Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Bodziulka napisał(a):z przodu chciałeś powiedzieć? :diabloti: Ja nic nie mówiłem :evil_lol: Quote
Imbirka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Danusia12 napisał(a):Czy widzisz podobieństwo - bo ja nie :shake: Ta na Twoim zdjęciu ma garba z tyłu, a Asiorka ....... Wow, to jest Asiorek? :-o:-o:-o:-o no niezła z niej laska:diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Imbir1 napisał(a):Wow, to jest Asiorek? :-o:-o:-o:-o no niezła z niej laska:diabloti: Szaleję za Nią......na miotle :diabloti: Quote
Imbirka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 tylko uważajcie na kominy jak bedziecie latać i wieże kościołów:diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Imbir1 napisał(a):tylko uważajcie na kominy ja bedziecie latać i wieże kościołów:diabloti: Asiorka prowadzi - a jest w tym dobra :evil_lol: :diabloti: Quote
Imbirka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 A tak wogóle to gdzie ją wywiało, przecież jeszcze wcześnie?:roll::diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Imbir1 napisał(a):A tak wogóle to gdzie ją wywiało, przecież jeszcze wcześnie?:roll::diabloti: Imbirka - nie znasz Jej. Dla Niej to jeszcze za wcześnie :p Quote
Imbirka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Danusia12 napisał(a):Imbirka - nie znasz Jej. Dla Niej to jeszcze za wcześnie :p no własnie tego się obawiam:diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Imbir1 napisał(a):no własnie tego się obawiam:diabloti: Chociaż teraz jest piątkowa noc - może jakiś sabat ma? Któż to wie? :diabloti: Quote
Imbirka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 juz jest sobota :p może jak się pojawi to nam opowie co czarownice robią w nocy z piątku na sobotę:evil_lol::diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Imbir1 napisał(a):juz jest sobota :p może jak się pojawi to nam opowie co czarownice robią w nocy z piątku na sobotę:evil_lol::diabloti: To jest wiedza tajemna - tylko dla wtajemniczonych :evil_lol: Quote
Imbirka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 No i resztę, też wcieło:cool3: i to bez pożegnania:cool3: Quote
Menrzuś Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Widać czas iść spać - dzisiaj też jest dzień:razz: Dobranoc Imbirko :loveu: Quote
Menrzuś Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 I pchły na noc....i karaluchy pod poduchy :evil_lol: Quote
Asior Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Imbir1 napisał(a):rety, a dzie teraz jest Asiorka, rzuciła hasło i zwiała:mad: no chyba, że poszła po jakąś zagrychę:diabloti: padłam jak naleśnik :roll: przy kompie ..a teraz przenoszę się do łóżka :evil_lol: Bodziulka napisał(a):z przodu chciałeś powiedzieć? :diabloti: Danusia12 napisał(a):Ja nic nie mówiłem :evil_lol: SIWINIE, ZBOCZURY, PERWERSY!!!!!!! a feeeeeee Danusia12 napisał(a):Asiorka prowadzi - a jest w tym dobra :evil_lol: :diabloti: nooo jest jeszcze pare rzeczy w których jestem...lepsza :cool3: Danusia12 napisał(a):Chociaż teraz jest piątkowa noc - może jakiś sabat ma? Któż to wie? :diabloti: doopa a nie sabat...sabat miałam w zeszłą sobotę :roll: Imbir1 napisał(a):juz jest sobota :p może jak się pojawi to nam opowie co czarownice robią w nocy z piątku na sobotę:evil_lol::diabloti: łoooj nie chcesz wiedzieć :cool3: Quote
Menrzuś Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ciąg dalszy środowych wzdęć :p Jak Argon coś wącha, Sylwa zaraz podbiega z ciekawości - co on tam znalazł A wąchaj, wąchaj - chytrusem nie jestem dzięki stary :evil_lol: (aż sobie oczka zmrużyl z tej przyjemności:cool3: ) jak ja lubię taką trawkę eksploracja krzaczorów c.d.n. Quote
Imbirka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 dzieńdoberek :multi::multi::multi::multi::multi: Asiorku ja chcem wiedzieć wszystko:p no takim jęzorem zostać mlaśniętym, to ja się nie dziwię, że oczka mruzy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Spadamy zaraz na spcerek bo pogoda jest poprostu bowska :loveu::multi: Quote
szyszka.fr Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 dziendobry!!!! sliczne foty:loveu: wiedzialam, ze Argon w koncu doczeka sie pieszczot od Sylwy:evil_lol: przepraszam za wczoraj- komp zrobil wielkie buuuuuuuuuu i sie zawiesil:-( wiec upilam sie z rozpaczy:diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 szyszka.fr napisał(a):dziendobry!!!! sliczne foty:loveu: wiedzialam, ze Argon w koncu doczeka sie pieszczot od Sylwy:evil_lol: przepraszam za wczoraj- komp zrobil wielkie buuuuuuuuuu i sie zawiesil:-( wiec upilam sie z rozpaczy:diabloti: Wczoraj na południowym spacerku zepsuła sie Argona smycz - pękła sprężyna. Tak więc do dzisiejszego ranka wychodziłem z każdym z osobna. I normalnie psy były zdziwione, a Sylwa wręcz nie wiedziała co robić na dworze - chodziła grzecznie przy nodze, co chwilę zerkając na mnie. A po powrocie tak się witały, obwąchiwały, jakby z tydzień się nie widziały. Nie myślałem, że się już tak związały ze sobą :lol: Jak samopoczucie? :p Quote
szyszka.fr Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 milo slyszec, ze taka sielanka u Was ciesze sie, ze do Sylwy usmiechnelo sie szczescie wszyscy sie modlili o super domek dla niej i stalo sie w dodatku gratisowo ma jeszcze dla siebie przystojniaka:evil_lol: samopoczucie jak to w soboty- SUPER!:diabloti: Quote
Recommended Posts