Bodziulka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Nam się upić nie kazano, wstąpiłam na krzesło, spojrzałam na salę, tłumy alkoholików płakało :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='szyszka.fr']co to za insynuacje?! [IMG]http://www.emoty.nc.pl/smileys/trop-bu-927.gif[/IMG][/quote] Dobra - zamykamy imprezę. Szyszka się nabąblowała francuskim winem :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Bodziulka']Nam się upić nie kazano, wstąpiłam na krzesło, spojrzałam na salę, tłumy alkoholików płakało :evil_lol:[/quote] [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_134_5.gif[/IMG] Quote
szyszka.fr Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Danusia12']Dobra - zamykamy imprezę. Szyszka się nabąblowała francuskim winem :evil_lol:[/quote] to raczej Bodziulka- pijackie piesni spiewa:diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Muszę wyjść na chwilę z pieskami. Zaraz wracam :-( Quote
Imbirka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 rety, a dzie teraz jest Asiorka, rzuciła hasło i zwiała:mad: no chyba, że poszła po jakąś zagrychę:diabloti: Quote
szyszka.fr Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 :shake: uuuuuuuuuu jak przyjdziesz i zastaniesz caly pokoik w "kolorowych pawiach" znaczy, ze padlysmy i musisz posprzatac sam:diabloti: Quote
szyszka.fr Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Imbir1']rety, a dzie teraz jest Asiorka, rzuciła hasło i zwiała:mad: no chyba, że poszła po jakąś zagrychę:diabloti:[/quote] chyba tez bedziemy musialy sobie sprawic miotly, zeby dotrzymac jej kroku Quote
Bodziulka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Asiorka pewnie się zastanawia jak to światło z pokoju jest w stanie tak szybko pobiec do lodówki ;) :evil_lol: Quote
Imbirka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='szyszka.fr']chyba tez bedziemy musialy sobie sprawic miotly, zeby dotrzymac jej kroku[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: trzeba się dowiedzieć gdzie sprzedają miotły:roll: [quote name='Bodziulka']Asiorka pewnie się zastanawia jak to światło z pokoju jest w stanie tak szybko pobiec do lodówki ;) :evil_lol:[/quote] :diabloti::diabloti::diabloti: myślisz? Quote
Bodziulka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Imbir1'] :diabloti::diabloti::diabloti: myślisz?[/quote] no chyba, że ma balkon i tam światło popełzło ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 No tak.....i dać kobiałkom alkohol.......nawet ten słaby:evil_lol: Quote
Imbirka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 oooooo przepraszam, ja jestem trzeźwa jak ta.... hmmm, świnia?:hmmmm::diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Ale reszta jakoś do rozmowy chyba się nie nadaje :diabloti: Quote
Imbirka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 no nie mów, że zostaliśmy we dwoje tylko:razz::diabloti: hmmmmmm.... może być ciekawie:evil_lol: Quote
shirrrapeira Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 To moze ja sie przylacze z pysznym hiszpanskim winem czerwonym i pijemy za weekend, za psy i za wlascicieli i za to, by wszystkie psy mialy tak dobrze, jak u nas maja i zeby byly zdrowe. Quote
Menrzuś Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Imbir1']Menrzuś, no to zdrówko :beerchug: :diabloti:[/quote] Nie ma sprawy :beerchug: tak dla zdrowotności :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='shirrrapeira']To moze ja sie przylacze z pysznym hiszpanskim winem czerwonym i pijemy za weekend, za psy i za wlascicieli i za to, by wszystkie psy mialy tak dobrze, jak u nas maja i zeby byly zdrowe.[/quote] Święte słowa Shirrrapeira - to pomyślności :knajpa: Quote
Bodziulka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [URL="javascript:void(0);"][IMG]http://www9l.incredimail.com/gcontent/animations/halloween/flying_witch.gif[/IMG][/URL] Quote
Imbirka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 ja też sie przyłączam do toastu [IMG]http://www.emoty.nc.pl/smileys/210.gif[/IMG] Quote
Menrzuś Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Ukradłaś Asiorce? Teraz wiadomo dlaczego Jej tu nie ma :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Nie, to jej fotka/filmik jak przelatywała kło mojego okna :lol: Quote
Imbirka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 hehehe, odlotowa Bodziulka:diabloti:, przyznaj się komu zakorbiłaś miotłę:cool3::evil_lol:? Quote
Recommended Posts