kochana-umka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 yyyyyyhhyyyyyyyy:megagrin: naprawdę, strasznie mnie zaciekawiło;) Quote
Asior Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Agniest :angryy: ale Ci Danka da :mad: :lol: :cool3: :lol: menrzus jest nietykalny!!!! Quote
Imbirka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 [quote name='Agniest']Menrzuś słodkości ty moja :cool3: ( a Asior nie zazdrosny?) a ja wredna :eviltong: dzisiaj tak mało czasu dla ciebie miałam :oops: :oops: ..... praca i praca..... Cześć Umka :multi: Naprawdę przeczytałaś to wszystko ? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:[/quote] wow, Agniest, jakie wyznania:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol: [B][COLOR=Magenta]uuuuuu, coś się różowo robi:p[/COLOR][/B]:eviltong: Chyba muszę spadać z tej kanapy z tą kawą bo się ciekawie robi:diabloti::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 O żesz ty.... co tu się porobiło. Na parę godzin człowiek wyjdzie i co? [B]Agniest[/B] - mówiłem przecież, że takie wyznania na pw, prawda? :evil_lol: [B]Asior[/B]ka - a co, Ciebie Danusia wynajęłą, czy bronisz mego tyłka? :p [B]Imbir[/B]ka - a Ty mi tu nie zaczynaj z różowym, bo jak w poopę :mad: to z różowej w czerwoną się zmieni :evil_lol: [B]Kochana-Umka[/B] - a nie, do Ciebie nic nie mam....jeszcze:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 [quote name='Imbir1']wow, Agniest, jakie wyznania:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol: [B][COLOR=magenta]uuuuuu, coś się różowo robi:p[/COLOR][/B]:eviltong: Chyba muszę spadać z tej kanapy z tą kawą bo się ciekawie robi:diabloti::evil_lol:[/quote] A Ty to na jakiej kanapie siedzisz?:razz: Quote
Imbirka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 [quote name='Danusia12']A Ty to na jakiej kanapie siedzisz?:razz:[/quote] przyszłam na duuuuuuużą kawusię, i chyba się troszku zasiedziałam u Was na kanapie, ale już sobie idę bo Agniest trzeba zrobić miejsce:cool3::diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 [quote name='Imbir1']przyszłam na duuuuuuużą kawusię, i chyba się troszku zasiedziałam u Was na kanapie, ale już sobie idę bo Agniest trzeba zrobić miejsce:cool3::diabloti:[/quote] Imbirka - nie kombinuj, siedź gdzie siedziałaś i bunkruj sie dalej :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 to ja sobie usiądę w fotelu, po co robić sztuczny tłok na kanapie?:eviltong: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Przecież Agniest do jutra nie będzie :cool3: Quote
Imbirka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 hhhmmmmmmmm, to się zastanowię:p , bo wiesz bo ja nie lubię tłoku:eviltong: :diabloti: Quote
shirrrapeira Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Oj czy Wy nie za malo tu mowicie o Sylwie i Argonie?? Cos duzo o sobie mowicie, chyba czas zmienic tytul watku na rozprawa o menrzusiu. A nie Sylwa i Argon,bo ich tu malo. Quote
Menrzuś Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Kiedy pieski słodko śpią i nie będziemy im przeszkadzać gadaniem o nich w taki piękny wieczór :p Pełno zdjęć włożyłem, a i co z nimi też mówiłem - nic od tej pory sie nie zmieniło. A w tytule też pańciostwo są :evil_lol: Quote
shirrrapeira Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 ale wraz z Pańciostwem, a nie głównie z Pańciostwem. Heh to byl zart?? Nie zauwazyles tego smiechu mojego. Quote
shirrrapeira Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Bardzo lubie menrzusia, ale to był żart. Po prostu uwielbiam Wasz watek:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 A nie zauważyłaś moich uśmieszków?? :lol: Przyjąłem to jako żart i żartownie odpowiedziałem :eviltong: Quote
szyszka.fr Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Helo!! widze , ze dzisiaj bylo goraco u Was:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 [quote name='szyszka.fr']Helo!! widze , ze dzisiaj bylo goraco u Was:evil_lol:[/quote] Tak gorąca, że aż chyba dogo siada - strasznie mi muli i wywala Cześć Szyszka - jeżeli to w ogóle dojdzie Quote
szyszka.fr Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 ja strajkuje:-( juz 5 raz pisze posta:angryy: dobranoc Quote
Asior Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 [quote name='Danusia12']O żesz ty.... co tu się porobiło. Na parę godzin człowiek wyjdzie i co? [B]Asior[/B]ka - a co, Ciebie Danusia wynajęłą, czy bronisz mego tyłka? :p [/QUOTE] noo ba :cool1: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Rozumiem, że tego tyłka :evil_lol: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 [quote name='szyszka.fr']ja strajkuje:-( juz 5 raz pisze posta:angryy: dobranoc[/quote] Szyszka - jutro też jest dzień :razz: Quote
Asior Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 [CENTER][IMG]http://kartki.onet.pl/_i/d/malowane_wszystkiego_naj.jpg[/IMG] Urodziny obchodzisz dnia dzisiejszego, więc życzę Ci wszystkiego najlepszego, nadziei w sercu, wiary w samego siebie, trafnych zrządzeń losu, ile gwiazd na niebie, wielu wrażeń i morza radości, spełnienia marzeń i bezkresnej miłości, szczęście w swe ręce łap każdego dnia życzy Ci tego...ASIORA [IMG]http://img58.imageshack.us/img58/5941/lala7mv.jpg[/IMG][/CENTER] [COLOR="Red"][B][SIZE="5"]Z okazji 18-tych :cool3: urodzin Asiorek życzy menrzusiowi stooo lat [/SIZE][/B][/COLOR] Quote
AgaiTheta Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 [CENTER]OOOOO jak imrezka to i ja i ja :loveu: [URL="http://img378.imageshack.us/img378/1451/stripteasehn9.gif"][COLOR=red]CENZURA!!![/COLOR][/URL] Sto Lat Sto Lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/CENTER] Quote
Imbirka Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Aleeeeeee fajnie:multi::multi::multi::multi: to dzisiaj bedzie tort urodzinowy i kawusia:multi::multi::multi: [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][B][COLOR=Magenta]Samych szczęśliwych dni w życiu, uśmiechu na twarzy, słonecznych promyków w pochmurne dni, lata zimą i wiosny jesienią, to o czym marzysz - by Twoje było, a czego pragniesz by się spełniło. [/COLOR][/B][COLOR=Magenta]Życzą Imbirki[/COLOR][B][COLOR=Magenta] [IMG]http://ekartka.eu/kartki/3/79.jpg[/IMG] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][/CENTER] Quote
Asior Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 menrzuś nam się schlał??? że nie odpisuje????:cool3: Quote
Recommended Posts