Asior Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='shirrrapeira']Asiorek zakop dola co to za dol, tu Cie wszyscy kochaja. Zakopuj dolek ale juz!![/QUOTE] aaatam kochają :( nagonka taka na mnie na fretkach, że hej .... zrobili ze mnie potwora co tylko na zysk liczy :placz: Bo jak ja śmiałam nie wspomnieć na fretkach, że zabrałam fretkę którą ktoś wyrzucił na śmietnik....i nie pochwaliłam się tym da fretkach tylko na dogo......a taka fretka kosztuje ponoć duuuzo kasy boi w polsce są takie egzemplarze niedostępne...... ehhhhhh ciężkie jest to zycie...wszędzie tylko zarobek i zarobek i kuźwa wymiatanie wyimaginowanej konkurencji...Co roku przed sezonem rozrodczym, jest to samo...a Kraków większości jest solą w oku.....Bo to MY stworzyliśmy Stowarzyszenie, bo to MY mamy fajne fretki, bo to MY mamy kontakty z zagranicą, bo to MY mamy najwięcej zamówień na freciochy :angryy: kuźwa cóż za chora rywalizacja!!!!!!!!!!!! Quote
Menrzuś Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Odcięli mnie od netu i dopiero teraz włączyli - przepraszam Cię Szyszko i Asiorku Quote
Menrzuś Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Asior']aaatam kochają :( nagonka taka na mnie na fretkach, że hej .... zrobili ze mnie potwora co tylko na zysk liczy :placz: Bo jak ja śmiałam nie wspomnieć na fretkach, że zabrałam fretkę którą ktoś wyrzucił na śmietnik....i nie pochwaliłam się tym da fretkach tylko na dogo......a taka fretka kosztuje ponoć duuuzo kasy boi w polsce są takie egzemplarze niedostępne...... ehhhhhh ciężkie jest to zycie...wszędzie tylko zarobek i zarobek i kuźwa wymiatanie wyimaginowanej konkurencji...Co roku przed sezonem rozrodczym, jest to samo...a Kraków większości jest solą w oku.....Bo to MY stworzyliśmy Stowarzyszenie, bo to MY mamy fajne fretki, bo to MY mamy kontakty z zagranicą, bo to MY mamy najwięcej zamówień na freciochy :angryy: kuźwa cóż za chora rywalizacja!!!!!!!!!!!![/quote] Nie przejmuj sie Asiorku - krowa co dużo muczy mało mleka daje. Po co te nerwacje - głupiego nie nauczysz, a sama zrowie nadszarpniesz :loveu: Quote
Asior Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Danusia12']Odcięli mnie od netu i dopiero teraz włączyli - przepraszam Cię Szyszko i Asiorku[/QUOTE] spoko spoko, i tak młody lekce robi to nie mam dostępu do biurka ;) teraz poszedł siku to się dorwałam Quote
shirrrapeira Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Asiorku kochana nie przejmuj sie, ludzie to najgorszy gatunek zwierzat, zeby tylko komus dokopac, tacy niestety sa ludzie,ale nie martw sie tu Ciebie kochaja, menrzus potwierdzi, ze kocha Asiorka. Quote
Menrzuś Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='shirrrapeira']Asiorku kochana nie przejmuj sie, ludzie to najgorszy gatunek zwierzat, zeby tylko komus dokopac, tacy niestety sa ludzie,ale nie martw sie tu Ciebie kochaja, menrzus potwierdzi, ze kocha Asiorka.[/quote] Pewnie, że :loveu: Shirrrapeiro :razz: Quote
Asior Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 wariaci :loveu: co ja bym bez Was zrobiła :placz: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Byś się napewno pochlastała:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Już lepiej - pierwsza wiedźmo Krakowa??:lol: Quote
szyszka.fr Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Danusia12']Odcięli mnie od netu i dopiero teraz włączyli - przepraszam Cię Szyszko i Asiorku[/quote] nic sie nie stalo u mnie komp dostal chyba szalu, bo zaczal otwierac nie to co trzeba, zwolnil tempo i juz myslalam, ze...[URL="http://www.gifownia.info/technologia-15/komputery-31/monitor2-12/1"][IMG]http://www.gifownia.info/libs/3rdparty/phpThumb/images/Technologia/Komputery/monitor2.gif[/IMG][/URL] Quote
Menrzuś Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 A to Ty zasnęłaś :evil_lol: i śniło Ci się, że komp zwalnia :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Danusia12']A to Ty zasnęłaś :evil_lol: i śniło Ci się, że komp zwalnia :diabloti:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to komp mi zasnal, kto wie co mu sie snilo.... Quote
shirrrapeira Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 No widzisz menrzus potwierdzil. Asiorku nie martw sie. Bedzie dobrze. Nie przejmuj sie a Ty trzymaj sie. Quote
Bodziulka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 wy tu znowu gadugadu a ja filmików nie widzę :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='szyszka.fr']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to komp mi zasnal, kto wie co mu sie snilo....[/quote] Noooo, juz wierzę - chrapałaś, aż tu było słychać :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='shirrrapeira']No widzisz menrzus potwierdzil. Asiorku nie martw sie. Bedzie dobrze. Nie przejmuj sie a Ty trzymaj sie.[/quote] Nie przejmuj sie Asiorką - już gdzieś lata nad Krakowem :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Bodziulka']wy tu znowu gadugadu a ja filmików nie widzę :diabloti:[/quote] Kabelka nie mam:-( Wyspałaś się? :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Danusia12']Noooo, juz wierzę - chrapałaś, aż tu było słychać :loveu:[/quote] ja nie chrapie, ja posapuje:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asior Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Danusia12']Nie przejmuj sie Asiorką - już gdzieś lata nad Krakowem :evil_lol:[/QUOTE] co nie przejmuj, co nie przejmuj!!!!:mad: buuuu a mówiłam, że nikt mnie nie kocha ;( :placz: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Zostawmy ten temat, bo się śliski robi :evil_lol: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Asior']co nie przejmuj, co nie przejmuj!!!!:mad: buuuu a mówiłam, że nikt mnie nie kocha ;( :placz:[/quote] A nie latałaś? Mówiłem, że z takimi sprawami to na pw :evil_lol: :diabloti: Quote
Bodziulka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Danusia12']Kabelka nie mam:-( Wyspałaś się? :evil_lol:[/quote] przez tyle dni nie kupiłeś :mad: nie, nie wyspałam się :angryy: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Bodziulka']przez tyle dni nie kupiłeś :mad: nie, nie wyspałam się :angryy: :evil_lol:[/quote] Tak jakoś wyszło:cool1: A tak się starałem, a tu kicha:placz: Quote
Recommended Posts