Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Anka12 napisał(a):
A tak ogólnie Dzień Dobry
Wpadłam na kawe:hand: :helo: :helo:

Cześ Anka :multi:

Siadaj - miejsca dość, kawki też :lol:

Już myślałem, że Ciebie Asiorka tak wystraszyła, że się już nie pojawisz:shake:

Posted

Danusia12 napisał(a):
Cześ Anka :multi:

Siadaj - miejsca dość, kawki też :lol:

Już myślałem, że Ciebie Asiorka tak wystraszyła, że się już nie pojawisz:shake:

Ja nie taka strachliwa. właśnie żłopie kafke i oczywiście przeglądam dogo

Posted

my tu wszystkie takie konspirantki, niby pracujemy w pocie czoła, ale tak naprawdę............ :)
Oj Menrzuś, kawę sama dzisiaj piłam...... nawet Imbirka się spóźniła :)

Posted

Danusia12 napisał(a):
To jakiś taki chyba nienormalny jest:evil_lol: :diabloti:

Tak ogólnie to jest super a zwierzaka nie ma bo więcej go w domu nie ma jak jest a jest sam więc psina by się męczyła

Posted

Agniest napisał(a):
my tu wszystkie takie konspirantki, niby pracujemy w pocie czoła, ale tak naprawdę............ :)
Oj Menrzuś, kawę sama dzisiaj piłam...... nawet Imbirka się spóźniła :)

Imbirka pewno zaspała:diabloti:

Ale drugą to możemy juz razem wypić :p

I foty małego nie będzie? :placz:

Posted

Anka12 napisał(a):
Tak ogólnie to jest super a zwierzaka nie ma bo więcej go w domu nie ma jak jest a jest sam więc psina by się męczyła

To zaproponuj mu mrówki faraona :evil_lol: :diabloti:

Posted

Danusia12 napisał(a):
To zaproponuj mu mrówki faraona :evil_lol: :diabloti:

KARARUCHI PEWNIE HODUJE TYLKO SIĘ NIE PRZYZNA:lol: :lol: :lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Menrzuś ty mnie tu nie przypominaj o maleństwie...... rozsądek mi mówi, że to najlepsze wyjście było, psina ma opiekę, a tak sam by musiał w nocy w biurze siedzieć :shake: no może stróż by go na siku tylko wypuścił...... ale mimo wszystko.... troszku mi smutno bez niego :placz:

Posted

Agniest napisał(a):
Menrzuś ty mnie tu nie przypominaj o maleństwie...... rozsądek mi mówi, że to najlepsze wyjście było, psina ma opiekę, a tak sam by musiał w nocy w biurze siedzieć :shake: no może stróż by go na siku tylko wypuścił...... ale mimo wszystko.... troszku mi smutno bez niego :placz:

To normalne za szybko się przywiązujemy do tych maleństw. Trzymaj się Agniest

Posted

Agniest napisał(a):

Ale się z Ciebie psia mama zrobiła. Ty jak i ja na prowadzenie tymczasowego domu kompletnie sie nie nadajemy

Posted

a to był tylko bernardyn....., a gdyby to był szczeniaczek bokserek ????? pewnie bym go capnęła i do domu wywiozła, a przed szefem minę pokerową robiła: "bokser??? jaki bokser??? żadnego psa tu nie było...:niewiem:

Posted

Agniest napisał(a):
a to był tylko bernardyn....., a gdyby to był szczeniaczek bokserek ????? pewnie bym go capnęła i do domu wywiozła, a przed szefem minę pokerową robiła: "bokser??? jaki bokser??? żadnego psa tu nie było...:niewiem:

Pewnie.... a on by Ci uwierzył:evil_lol: i zwolniłby stróża :evil_lol: :eviltong:

Posted

Danusia12 napisał(a):
Lepiej już zostańmy przy tym przychówku co mamy.

Masz teraz uciechę ze swoich, co?:lol:

nooo, zdjęcia widziałeś - żaden fotomontaż (dziękujemy za odwiedziny!). Sunie już się dogadują, sama nie wiem czy to już tak na stałe, czy tylko przyjemność mi chciały zrobić jak byłam chora.....

Posted

Agniest napisał(a):
nooo, zdjęcia widziałeś - żaden fotomontaż (dziękujemy za odwiedziny!). Sunie już się dogadują, sama nie wiem czy to już tak na stałe, czy tylko przyjemność mi chciały zrobić jak byłam chora.....

U mnie z każdym dniem jest lepiej, więc wygląda to chyba, że na stałe:p

Posted

Agniest napisał(a):
łooo, ale sypie za oknem, płatki śniegu wielkości mojej dłoni chyba.........

A ja właśnie idę na spacer. Argon napewno będzie chciał pobiegać po zaspach, a Sylwa podkuli kikucika i robiąc krótkiego sika, będzie od razu chciała wracać do ciepełka. Problem nie do rozwiązania :shake: