Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Imbir1']

A ja coś mam dla Asiorka, szkoda że już po walentynkach:razz:
[IMG]http://www.beka.pl/fotki/walentynki/fw02.jpg[/IMG][/QUOTE]

IMBIRKA:loveu: normalnie Cię kocham :loveu:

[quote name='Danusia12']
Zdjęcie fretkowe - bomba. Jak Asiorka Ci flachy nie postawi, to nie znam jej :evil_lol: :p[/QUOTE]

no jak nie postawiii??? postawi ino się musiało schłodzić w lodówce....

[IMG]http://images.phonostar.de/wodka.gif[/IMG]

[quote name='Imbir1']

jak Asiorek postawi to się z Wami podzielę:p[/QUOTE]

iitam będziesz się dzielić ..same wypijemy i ...będziemy łatwiejsze :eviltong:

[quote name='Danusia12']:eviltong: :p
Asiorkaaaaaa, w mordę, gdzie jesteś?[/QUOTE]

noo przecie w schronie byłam :roll:

[quote name='Danusia12']To co mi tutaj z czarami wyjeżdżasz? Od Asiorki się zaraziłaś, czy co?:evil_lol:[/QUOTE]

aaa tam zaraz od asiorki...a co to ja jedyna czarownica na forum :cool3:

NO TAK ja przychodzę a menrzuś zamiast rozłożyć czerwony dywan i czekać z kawiatami to se poszedł w kimono :roll:

:placz: ehhhh nie poczekali na mnie :placz: to z kim ja mam teraz pić????

Posted

No ładnie - takie libacje na mojej stronce:mad: I kto to wszystko posprząta? Imbirka.... robiłas za gospodynię wczoraj, to teraz wkładaj fartuszek i dalej mi tu:cool3: Trzeba posprzątać, bo dzisiaj nowa imprezka. Szyszka dostanie trzecią łapkę - jak nic, wpadnie tutaj z jakimś dobrym francuskim winkiem:p

Posted

Nieeeeeeeee mam siły:shake: czy ja mogę najpier kawę dostać?:razz: i coś na ból głowy, a i jeszcze trzeba sparwdzić czy gdzieś tu Asior w postaci naleśnika nie leży:evil_lol::diabloti:

A wogóle, jakie sprzatanie, co?:cool3: Ja u siebie musiałam po was posprzątać:razz: a faruszka nie ma:p obydwie żeśmy się z Asiorką gościły bo ktoś tutaj spał:eviltong:

Posted

[quote name='Danusia12'] bo dzisiaj nowa imprezka. Szyszka dostanie trzecią łapkę - jak nic, wpadnie tutaj z jakimś dobrym francuskim winkiem:p[/quote]
nowa imprezka sie szykuje:razz: :lol:
bedzie bal!!!

Posted

[quote name='Imbir1']Nieeeeeeeee mam siły:shake: czy ja mogę najpier kawę dostać?:razz: i coś na ból głowy, a i jeszcze trzeba sparwdzić czy gdzieś tu Asior w postaci naleśnika nie leży:evil_lol::diabloti:
[/QUOTE]

leży leży :roll: położyłam się spać po 5-tej...młody ma gorączkę i nie mogłam spać bo majaczył, miał zwidy :crazyeye: jakichs ludzi widział i że krzyczeli bo się bali :crazyeye: sam zaczął płakać :placz:
Bożzzee a com się nadenerwowała :roll: :shake:
Był lekarz i ma ostre zapalenie krtani, a przy tym ponoć gorączka murowana i to minimum z 3-4 dni :-(
tak wię dostałam opieke :roll: co oczywiście znowu na mojej pensji :mad:

Posted

[quote name='Bodziulka']A Wy tu chlejecie całą noc :roll: :evil_lol:[/QUOTE]

oo przepraszam :roll: nie całą....raptem pół. i to do tego jedną banieczkę bo Imbirka odpadła...... :cool3:

Posted

[quote name='szyszka.fr'][IMG]http://www.nc.pl/emoty/emoty/36_2_47.gif[/IMG]YUPIIIIIIII!!!!!!!!!!
to poczekam tylko sie nie len bo sama zaczne.......... i bedziesz mnie zbierac z podlogi:p[/quote]

Nie leżysz rozplaszczona, to znaczy, że jeszcze imprezka sie nie zaczęła. Więc chyba sie nie spóźniłem.:razz:

Posted

[quote name='Asior']leży leży :roll: położyłam się spać po 5-tej...młody ma gorączkę i nie mogłam spać bo majaczył, miał zwidy :crazyeye: jakichs ludzi widział i że krzyczeli bo się bali :crazyeye: sam zaczął płakać :placz:
Bożzzee a com się nadenerwowała :roll: :shake:
Był lekarz i ma ostre zapalenie krtani, a przy tym ponoć gorączka murowana i to minimum z 3-4 dni :-(
tak wię dostałam opieke :roll: co oczywiście znowu na mojej pensji :mad:[/quote]

Uroki bycia matką. Współczuję Ci - Ty to masz "ciekawe" życie.:-(
Teraz to chyba z komputera nie zejdziesz :evil_lol:

Posted

[quote name='Imbir1']a ja myślałam, że ty już w jakimś kącie drzemkę walisz i sbie poszłam:shake:, ja jednak wolę spać we własnym łóżku:p[/quote]

Pewnie, że we własnym lepiej - do Imbirka można się przytulić :evil_lol: