szyszka.fr Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Twoj tez niczego sobie :) papapapatki! Quote
Asior Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Imbir1'] A ja coś mam dla Asiorka, szkoda że już po walentynkach:razz: [IMG]http://www.beka.pl/fotki/walentynki/fw02.jpg[/IMG][/QUOTE] IMBIRKA:loveu: normalnie Cię kocham :loveu: [quote name='Danusia12'] Zdjęcie fretkowe - bomba. Jak Asiorka Ci flachy nie postawi, to nie znam jej :evil_lol: :p[/QUOTE] no jak nie postawiii??? postawi ino się musiało schłodzić w lodówce.... [IMG]http://images.phonostar.de/wodka.gif[/IMG] [quote name='Imbir1'] jak Asiorek postawi to się z Wami podzielę:p[/QUOTE] iitam będziesz się dzielić ..same wypijemy i ...będziemy łatwiejsze :eviltong: [quote name='Danusia12']:eviltong: :p Asiorkaaaaaa, w mordę, gdzie jesteś?[/QUOTE] noo przecie w schronie byłam :roll: [quote name='Danusia12']To co mi tutaj z czarami wyjeżdżasz? Od Asiorki się zaraziłaś, czy co?:evil_lol:[/QUOTE] aaa tam zaraz od asiorki...a co to ja jedyna czarownica na forum :cool3: NO TAK ja przychodzę a menrzuś zamiast rozłożyć czerwony dywan i czekać z kawiatami to se poszedł w kimono :roll: :placz: ehhhh nie poczekali na mnie :placz: to z kim ja mam teraz pić???? Quote
Imbirka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Asiorka ja jestem:multi: Kota nie ma to myszy harcują :p;) :drink1: Quote
Asior Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 juuupiiiii to cooo zaczynamy impreSkę ???[IMG]http://img175.imageshack.us/img175/523/pijaki1st2.gif[/IMG] noo to siuuup w ten gUpi dziub :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 jak się wyśpi gospodarz to posprzata :beerchug::drinka::knajpa:;) Quote
Asior Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 góóóraaaalu czy CIII nie żAAAAAAAAAAAAAAAAAl???? Quote
Imbirka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 o kurcze, Asiorka nie drzyj się tak bo wszystkich pobudzimy:razz: GÓÓÓÓÓÓRRRRAALUU czy ci nie ŻAAAAALLLL?:drink1: Quote
Menrzuś Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 No ładnie - takie libacje na mojej stronce:mad: I kto to wszystko posprząta? Imbirka.... robiłas za gospodynię wczoraj, to teraz wkładaj fartuszek i dalej mi tu:cool3: Trzeba posprzątać, bo dzisiaj nowa imprezka. Szyszka dostanie trzecią łapkę - jak nic, wpadnie tutaj z jakimś dobrym francuskim winkiem:p Quote
Imbirka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Nieeeeeeeee mam siły:shake: czy ja mogę najpier kawę dostać?:razz: i coś na ból głowy, a i jeszcze trzeba sparwdzić czy gdzieś tu Asior w postaci naleśnika nie leży:evil_lol::diabloti: A wogóle, jakie sprzatanie, co?:cool3: Ja u siebie musiałam po was posprzątać:razz: a faruszka nie ma:p obydwie żeśmy się z Asiorką gościły bo ktoś tutaj spał:eviltong: Quote
szyszka.fr Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 no ladnie:cool3: jak nic powinien Was kac meczyc:diabloti: same balowaly i nikogo nie zaprosily:mad: Quote
szyszka.fr Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Danusia12'] bo dzisiaj nowa imprezka. Szyszka dostanie trzecią łapkę - jak nic, wpadnie tutaj z jakimś dobrym francuskim winkiem:p[/quote] nowa imprezka sie szykuje:razz: :lol: bedzie bal!!! Quote
Menrzuś Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Cześć Szyszka:multi: :multi: :multi: Trzecia łapka :multi: :multi: :multi: gratulacje - i to u mnie :multi: :multi: Imprezka wieczorem, bo teraz śmigamy do lasu :loveu: Quote
szyszka.fr Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [IMG]http://www.nc.pl/emoty/emoty/36_2_47.gif[/IMG]YUPIIIIIIII!!!!!!!!!! to poczekam tylko sie nie len bo sama zaczne.......... i bedziesz mnie zbierac z podlogi:p Quote
Asior Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Imbir1']Nieeeeeeeee mam siły:shake: czy ja mogę najpier kawę dostać?:razz: i coś na ból głowy, a i jeszcze trzeba sparwdzić czy gdzieś tu Asior w postaci naleśnika nie leży:evil_lol::diabloti: [/QUOTE] leży leży :roll: położyłam się spać po 5-tej...młody ma gorączkę i nie mogłam spać bo majaczył, miał zwidy :crazyeye: jakichs ludzi widział i że krzyczeli bo się bali :crazyeye: sam zaczął płakać :placz: Bożzzee a com się nadenerwowała :roll: :shake: Był lekarz i ma ostre zapalenie krtani, a przy tym ponoć gorączka murowana i to minimum z 3-4 dni :-( tak wię dostałam opieke :roll: co oczywiście znowu na mojej pensji :mad: Quote
Bodziulka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 A Wy tu chlejecie całą noc :roll: :evil_lol: Quote
Asior Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Bodziulka']A Wy tu chlejecie całą noc :roll: :evil_lol:[/QUOTE] oo przepraszam :roll: nie całą....raptem pół. i to do tego jedną banieczkę bo Imbirka odpadła...... :cool3: Quote
Imbirka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 ja nie odpadłam:cool3:, a kto za naleśnika robił co?:razz::evil_lol: Quote
Asior Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 ciichoo o 1:33 byłam już zwarta i gotowa do dalszej współpracy :D Quote
Imbirka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 a ja myślałam, że ty już w jakimś kącie drzemkę walisz i sbie poszłam:shake:, ja jednak wolę spać we własnym łóżku:p Quote
Menrzuś Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Aż trudno sobie wyobrazić, co dwie kobity potrafią zrobić z flaszką napoju wyskokowego - i jakie potem są efekty :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='szyszka.fr'][IMG]http://www.nc.pl/emoty/emoty/36_2_47.gif[/IMG]YUPIIIIIIII!!!!!!!!!! to poczekam tylko sie nie len bo sama zaczne.......... i bedziesz mnie zbierac z podlogi:p[/quote] Nie leżysz rozplaszczona, to znaczy, że jeszcze imprezka sie nie zaczęła. Więc chyba sie nie spóźniłem.:razz: Quote
Menrzuś Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Bodziulka']A Wy tu chlejecie całą noc :roll: :evil_lol:[/quote] Jak to Jmbirka powiedziała - kota nie ma, to myszy szaleją :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Asior']leży leży :roll: położyłam się spać po 5-tej...młody ma gorączkę i nie mogłam spać bo majaczył, miał zwidy :crazyeye: jakichs ludzi widział i że krzyczeli bo się bali :crazyeye: sam zaczął płakać :placz: Bożzzee a com się nadenerwowała :roll: :shake: Był lekarz i ma ostre zapalenie krtani, a przy tym ponoć gorączka murowana i to minimum z 3-4 dni :-( tak wię dostałam opieke :roll: co oczywiście znowu na mojej pensji :mad:[/quote] Uroki bycia matką. Współczuję Ci - Ty to masz "ciekawe" życie.:-( Teraz to chyba z komputera nie zejdziesz :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Imbir1']a ja myślałam, że ty już w jakimś kącie drzemkę walisz i sbie poszłam:shake:, ja jednak wolę spać we własnym łóżku:p[/quote] Pewnie, że we własnym lepiej - do Imbirka można się przytulić :evil_lol: Quote
Recommended Posts