Alicja Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:p Menrzuś na czym się nie znasz :razz::razz: na oliwieniu drzwi starej szafy :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 "Straszenie się" oczywiście, że słychać tam skrzypienie drzwi :loveu: i jeszcze.......słychać kota :p no teraz już wszyscy będą wiedzieć, że Manrzuś ukrywa kota w domu :cool3: Quote
apple Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Cóż....widać ułomny jestem :PROXY5:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A toś wydedukował:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bila Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Cóż....widać ułomny jestem :PROXY5:[/quote] Ale jaką żaróweczkę za to masz:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Chciałem się z Wami pożegnać na tym wątku. Dogomania, to już nie jest to co kiedyś - moderatorstwo zamyka gęby wszystkim niepokornym. No cóż - można się z tym godzić, bądź nie. JA SIĘ NIE GODZĘ. Do zobaczenia gdzie indziej Wasz Menrzuś Quote
apple Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='Menrzuś']Chciałem się z Wami pożegnać na tym wątku. Dogomania, to już nie jest to co kiedyś - moderatorstwo zamyka gęby wszystkim niepokornym. No cóż - można się z tym godzić, bądź nie. JA SIĘ NIE GODZĘ. Do zobaczenia gdzie indziej Wasz Menrzuś[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A cos ty tu nawywijał?:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='Menrzuś']Chciałem się z Wami pożegnać na tym wątku. Dogomania, to już nie jest to co kiedyś - moderatorstwo zamyka gęby wszystkim niepokornym. No cóż - można się z tym godzić, bądź nie. JA SIĘ NIE GODZĘ. Do zobaczenia gdzie indziej Wasz Menrzuś[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dokładnie Menrzusiu ...jak mówisz inaczej jak tego chcą to MORDA W KUBEŁ :angryy:.... a Ci co na moderatorstwo sie dostali dziwnym trafem zrobili się bardziej papiescy niż papież , [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]zaraz czyszczą wątki :angryy:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]... mam w dupie takie oszołomstwo ...gdyby nie te aściki na wątkach PwP to też zbieram dupe w troki :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]No to do zobaczonka ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [B]Menrzusiu[/B] :loveu: Wiem, że zrobisz to co zechcesz, ale chciałam powiedzieć, że.....my tutaj przychodzimy nie dla modów, nie towarzysko, nawet nie dla samych siebie, tylko dla tych , których skrzywidził los, a co najgorsze niestety człowiek. Dla nich tu jesteśmy i im chcemy zmienić życie na lepsze. Im pokazać, że człowiek nie jest najgorszym stworzeniem, jakie im w życiu często udało się poznać. Im, dla nich, dla ZWIERZĄT:loveu: a my jesteśmy tu jakby mniej ważni, bo to ich dobro leży nam bardziej na sercu, jak ludzkie przepychanki i utarczki słowne. [B]Menrzusiu,[/B] tyle dobra tu zrobiłeś, tyle napełniłeś brzuszków wygłodniałych, tyle ulżyłeś w cierpieniu i chorobie w sposób często jedynie nam dostępny - zasilając funduszami pokrzywdzone, biedne i chore ZWIERZĘTA. Więcej nic nie powiem, tylko jeszcze jedno słowo.......[B]wracaj[/B] :loveu: To byłam ja - Iv_ :p Quote
Agniest Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Menrzuś, mam nadzieje ze to tylko żart.....jesli odejdziesz - mnie też nie będzie ! Quote
Menrzuś Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Nie utrudniajcie - moją wielką wadą jest to, że jestem konsekwentny do bólu. Pomagać psiakom można na innych forach - Dogomania nie jest jedynym narzędziem (zresztą jest coraz bardziej ciężkim narzędziem, którym ciężko pracować), a na ploty też jest miejsce. Napewno jeszcze gdzieś się spotkamy - kawiarnię przecież zawsze można zmienić, nie zmieniając nastroju ;) Zostawcie ten wątek w spokoju - niech sie wyciszy [IMG]http://img199.imageshack.us/img199/7672/59841248.jpg[/IMG] Quote
e.v.a Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 tyle mnie tu nie było ....... i takie smutne wieści :-( Quote
credita Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 kurcze nie wiem co powiedzieć :shake: a tak lubiałam tu zaglądać:-( Quote
shirrrapeira Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 No właśnie, przykro mi, to był taki cudowny wątek do odpoczynku i do płaczu i do śmiechu. Quote
halbina Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Ale mógłby Menrzuś napisać, jak się miewa stadko... Quote
Recommended Posts