Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No nie czerwień się tak...w tym wieku to wstyd.....ty wiesz co:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
A Ty wiesz, że na PW z tym :evil_lol:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]no i so siem wstydasz:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

No też właśnie nie wiem:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-418.gif[/IMG]widziałam jak Dżapkowa calowała Menrzusia [/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]no i so siem wstydasz:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]no i so siem wstydasz:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no że paczałam :p:oops:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Bila']Kuna, podglądaczki :cool3:[/quote]
:oops: no tak jakoś wyszło :roll: i co poradzić :eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Przecież było tylko w nosek - nic wielkiego :p[/quote]
:crazyeye: to teraz to nazywa się nosek :eviltong:
:siara: :siara: :siara:

Posted

[quote name='halbina']pospamuję: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f25/psislownik-dogomanii-133777/#post11980642[/URL][/quote]
Halbinko :loveu: bardzo interesująco zapowiada się wąteczek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']Taki maciupci skandalik:evil_lol::cool3:[/quote]
:hmmmm: myślisz, że określenie "Menrzuś - skandalista" to będzie odpowiednie określenie? :cool3: :diabloti:

Posted

[quote name='Iza i Avanti'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Skandalisto! Oć tu też na chwilkę!!! :cool3:[/quote]
Kockochy go obsiadły:diabloti::evil_lol: Ale ja jestem....:multi::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Iv_']:hmmmm: myślisz, że określenie "Menrzuś - skandalista" to będzie odpowiednie określenie? :cool3: :diabloti:[/quote]
A co Ty......reporterka Faktu? :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Skandalisto! Oć tu też na chwilkę!!! :cool3:[/quote]
[quote name='halbina']to skandal, że jeszcze go nie było... :shake: [/quote]
No bez przesaaaaady - jaki znowu skandalista. Ostatecznie to Jabłuszkowa się na mnie rzuciła :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']No bez przesaaaaady - jaki znowu skandalista. Ostatecznie to Jabłuszkowa się na mnie rzuciła :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pfffffffffff no wiesz.....zanim się rzuciłam to mi oczko puściłeś:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]Normalnie jak w raju :diabloti:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Noooo....nareszcie masz swój prywatny haremik:diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Kura to ptok no a ponoć w raju było ptoki :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Mi wiadomo, że w raju z ptacwta tylko wąż był :evil_lol: