Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pucka69 napisał(a):
Iv - ja jestem też jeszcze. Ale nie wiem czy się do Was nadam :cool1:

A niby czemu miałabyś się nie nadać:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

pucka69 napisał(a):
bo my jesteśmy dwie - ja i moja koszmarna chandra, której od wczoraj nijak nie mogę się pozbyć:shake:

Nic nie szkodzi, my tez jesteśmy dwie, tyle że mnie trochę dłużej trzyma, ja, ty, moja chandra, twoja chandra - normalnie tłok się zrobił na wątku:cool3:

Posted

pucka69 napisał(a):
my z moją chandrą na razie Was opuszczamy - idziemy na spacer do lasu kabackiego. może uda mi się ją tam zgubić ? :diabloti:

To szybciutko musisz śmigać po tym kabackim, żeby cię nie dogoniła:diabloti:. Miłego spaceru:razz:

Posted

pucka69 napisał(a):
Iv - ja jestem też jeszcze. Ale nie wiem czy się do Was nadam :cool1:

:cool3: fajnie, że jesteś :razz: myślę że nadajesz się całkowicie w to miejsce :evil_lol: i do nas :cool1:
wieeeeeeesz tu są same gaduły :razz: tylko ja jedna taka trochę milcząca :roll: ale rozkręcam się coraz bardziej :cool3:

Posted

[quote name='Bila']Nic nie szkodzi, my tez jesteśmy dwie, tyle że mnie trochę dłużej trzyma, ja, ty, moja chandra, twoja chandra - normalnie tłok się zrobił na wątku:cool3:
:multi: no to super, że nie jestem sama ze swoimi chandrami i humorkami :evil_lol:
wiecie na chandrę to jest dobry spaaaaaaaacer :razz:
ja dzisiaj na takim byłam i chciałam Wam pokazać co zobaczyłam w lesie :p
Uwaga!!! to są zdjęcia z lasu, a nie z jakiś ogródków, więc jak zauważycie u nas przebiśniegi wystepują jeszcze w stanie naturalnym w przyrodzie :p czy u Was też?

Tutaj trzeba dobrze się przyjrzeć, ale jak to zrobicie to zobaczycie ile tych białych kwiatuszków tu jest.....:evil_lol:

a tu pierwsze .......przylaszczki już zaczęły sie pokazywać :multi:

Posted

Jeszcze śnieżek prószy,

Jeszcze chodny ranek,

A już w cichym lesie

Zakwita sasanek.

A za nim przylaszczka

Wychyla się z pączka

I mleczem się żółtym

Złoci cała łączka.

I dłużej już dzionka,

I bliżej słoneczka

A w polu się gnieździ

Biała stokroteczka.

A dalej fiołki,

Wskroś trawy, pod rosą,

W świeżych swych czareczkach

Woń przesłodką niosą.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

To ja!:B-fly: Pamietacie mnie jeszcze?:diabloti:

Chcę tylko powiedzieć żebyście nie martwiły się o TAKIEGO JEDNEGO jutro wróci...............i będzie NIESPODZIANKA:razz::p

Noooo to ide spać bo zmęczona jestem:roll:

paaaaaaaaa:loveu:

Posted

[quote name='apple']

To ja!:B-fly: Pamietacie mnie jeszcze?:diabloti:

Chcę tylko powiedzieć żebyście nie martwiły się o TAKIEGO JEDNEGO jutro wróci...............i będzie NIESPODZIANKA:razz::p

Noooo to ide spać bo zmęczona jestem:roll:

paaaaaaaaa:loveu:

Jabłuszkowa:loveu::loveu::loveu:. Cześć. No to chwała Bogu., że wraca, bo się zaryczymy tu bez niego:shake:

Posted

[quote name='Bila']Jabłuszkowa:loveu::loveu::loveu:. Cześć. No to chwała Bogu., że wraca, bo się zaryczymy tu bez niego:shake:
Spoko....jest cały i zdrowy;) I nie rycz:loveu:

Posted

[quote name='apple']Spoko....jest cały i zdrowy;) I nie rycz:loveu:

To nie będę:lol:. Iv mu tu kwieciste powitanie zorganizowała, wiosnę na fotach mu przyniosła:cool3:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Wybaczcie, ale co chciałem sie zalogować, to mnie wywalało.....a i teraz straszliwie muli :shake:......do tego miałem robótkę - ale o niej,jak to Jabłuszkowa powiedziała - jutro :razz:

Dzięki Iv za fotki - takie przebiśniegi w lesie u mnie widziałem jakieś 6 lat temu - ludzie, nie wiem po co, przenieśli je do ogródków :shake:

Próba trzecia - może sie wklei :cool1:

No nareszcie jesteś:loveu::loveu::loveu:, tylko szkoda, że tak późno:shake::shake:, ale buziola masz powitalnego i pożegnalnego, bo letę spać

Posted

Wybaczcie, ale co chciałem sie zalogować, to mnie wywalało.....a i teraz straszliwie muli :shake:......do tego miałem robótkę - ale o niej,jak to Jabłuszkowa powiedziała - jutro :razz:

Dzięki Iv za fotki - takie przebiśniegi w lesie u mnie widziałem jakieś 6 lat temu - ludzie, nie wiem po co, przenieśli je do ogródków :shake:

Próba trzecia - może sie wklei :cool1:

Posted

[quote name='Alicja']

Jeszcze śnieżek prószy,

Jeszcze chodny ranek,

A już w cichym lesie

Zakwita sasanek.

A za nim przylaszczka

Wychyla się z pączka

I mleczem się żółtym

Złoci cała łączka.

I dłużej już dzionka,

I bliżej słoneczka

A w polu się gnieździ

Biała stokroteczka.

A dalej fiołki,

Wskroś trawy, pod rosą,

W świeżych swych czareczkach

Woń przesłodką niosą.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Normalnie poczułem się jak w przedszkolu :evil_lol:

A stokrotki to już u mnie kwitną na całego :razz:

Posted

Bila napisał(a):
No nareszcie jesteś:loveu::loveu::loveu:, tylko szkoda, że tak późno:shake::shake:, ale buziola masz powitalnego i pożegnalnego, bo letę spać

Słodkości Ty moja :loveu:
Doooobrej :hand:

Posted

Witajcie słoneczka :multi:

a u mnie na podwórku nic nie kwitnie :shake: bo pół podwórka zamieniło się w wielką kałużę.... po tych deszczach wszystko nam zalało.... nawet w garażu jest woda.

Dlatego z utęsknieniem czekam na słoneczko :loveu:

Posted

Agniest napisał(a):
Witajcie słoneczka :multi:

a u mnie na podwórku nic nie kwitnie :shake: bo pół podwórka zamieniło się w wielką kałużę.... po tych deszczach wszystko nam zalało.... nawet w garażu jest woda.

Dlatego z utęsknieniem czekam na słoneczko :loveu:

Witanko Agniestko :multi:

Roślinkom nie będzie sucho na wiosnę :p;).....no i boksie maja się gdzie potaplać :lol: