Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='pucka69']Iv - ja jestem też jeszcze. Ale nie wiem czy się do Was nadam :cool1:[/quote]

A niby czemu miałabyś się nie nadać:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='pucka69']bo my jesteśmy dwie - ja i moja koszmarna chandra, której od wczoraj nijak nie mogę się pozbyć:shake:[/quote]

Nic nie szkodzi, my tez jesteśmy dwie, tyle że mnie trochę dłużej trzyma, ja, ty, moja chandra, twoja chandra - normalnie tłok się zrobił na wątku:cool3:

Posted

[quote name='pucka69']my z moją chandrą na razie Was opuszczamy - idziemy na spacer do lasu kabackiego. może uda mi się ją tam zgubić ? :diabloti:[/quote]
To szybciutko musisz śmigać po tym kabackim, żeby cię nie dogoniła:diabloti:. Miłego spaceru:razz:

Posted

[quote name='pucka69']Iv - ja jestem też jeszcze. Ale nie wiem czy się do Was nadam :cool1:[/quote]
:cool3: fajnie, że jesteś :razz: myślę że nadajesz się całkowicie w to miejsce :evil_lol: i do nas :cool1:
wieeeeeeesz tu są same gaduły :razz: tylko ja jedna taka trochę milcząca :roll: ale rozkręcam się coraz bardziej :cool3:

Posted

[quote name='Bila']Nic nie szkodzi, my tez jesteśmy dwie, tyle że mnie trochę dłużej trzyma, ja, ty, moja chandra, twoja chandra - normalnie tłok się zrobił na wątku:cool3:[/quote]
:multi: no to super, że nie jestem sama ze swoimi chandrami i humorkami :evil_lol:
wiecie na chandrę to jest dobry spaaaaaaaacer :razz:
ja dzisiaj na takim byłam i chciałam Wam pokazać co zobaczyłam w lesie :p
Uwaga!!! to są zdjęcia z lasu, a nie z jakiś ogródków, więc jak zauważycie u nas przebiśniegi wystepują jeszcze w stanie naturalnym w przyrodzie :p czy u Was też?

[IMG]http://i40.tinypic.com/2vbu5wz.jpg[/IMG]

[IMG]http://i40.tinypic.com/2djez8.jpg[/IMG]
Tutaj trzeba dobrze się przyjrzeć, ale jak to zrobicie to zobaczycie ile tych białych kwiatuszków tu jest.....:evil_lol:

[IMG]http://i43.tinypic.com/11qpkbs.jpg[/IMG]

[IMG]http://i44.tinypic.com/2r4lvnc.jpg[/IMG]

[IMG]http://i41.tinypic.com/11aa7tu.jpg[/IMG]
a tu pierwsze .......przylaszczki już zaczęły sie pokazywać :multi:

[IMG]http://i40.tinypic.com/10s6wxv.jpg[/IMG]

[IMG]http://i41.tinypic.com/53nv51.jpg[/IMG]

[IMG]http://i40.tinypic.com/fcis6w.jpg[/IMG]

Posted

[CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B][FONT=&quot]Jeszcze śnieżek prószy,[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B][FONT=&quot]Jeszcze chodny ranek,[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B][FONT=&quot]A już w cichym lesie[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B][FONT=&quot]Zakwita sasanek.[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B]
[FONT=&quot][/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B][FONT=&quot]A za nim przylaszczka [/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B][FONT=&quot]Wychyla się z pączka [/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B][FONT=&quot]I mleczem się żółtym[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B][FONT=&quot]Złoci cała łączka.[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B][FONT=&quot]
[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B][FONT=&quot]I dłużej już dzionka,[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B][FONT=&quot]I bliżej słoneczka [/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B][FONT=&quot]A w polu się gnieździ[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B][FONT=&quot]Biała stokroteczka.[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B]
[FONT=&quot][/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B][FONT=&quot]A dalej fiołki,[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B][FONT=&quot]Wskroś trawy, pod rosą,[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B][FONT=&quot]W świeżych swych czareczkach[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B][FONT=&quot]Woń przesłodką niosą.[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B][FONT=&quot][/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

[FONT=&quot][/FONT]

Posted

[CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To ja!:B-fly: Pamietacie mnie jeszcze?:diabloti:[/B]

[B]Chcę tylko powiedzieć żebyście nie martwiły się o TAKIEGO JEDNEGO jutro wróci...............i będzie NIESPODZIANKA:razz::p

Noooo to ide spać bo zmęczona jestem:roll:

paaaaaaaaa:loveu:
[/B][/COLOR][/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='apple'][CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To ja!:B-fly: Pamietacie mnie jeszcze?:diabloti:[/B]

[B]Chcę tylko powiedzieć żebyście nie martwiły się o TAKIEGO JEDNEGO jutro wróci...............i będzie NIESPODZIANKA:razz::p

Noooo to ide spać bo zmęczona jestem:roll:

paaaaaaaaa:loveu:
[/B][/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/quote]

Jabłuszkowa:loveu::loveu::loveu:. Cześć. No to chwała Bogu., że wraca, bo się zaryczymy tu bez niego:shake:

Posted

[quote name='Bila']Jabłuszkowa:loveu::loveu::loveu:. Cześć. No to chwała Bogu., że wraca, bo się zaryczymy tu bez niego:shake:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Spoko....jest cały i zdrowy;) I nie rycz:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Spoko....jest cały i zdrowy;) I nie rycz:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

To nie będę:lol:. Iv mu tu kwieciste powitanie zorganizowała, wiosnę na fotach mu przyniosła:cool3:

Posted

[quote name='Menrzuś']Wybaczcie, ale co chciałem sie zalogować, to mnie wywalało.....a i teraz straszliwie muli :shake:......do tego miałem robótkę - ale o niej,jak to Jabłuszkowa powiedziała - jutro :razz:

Dzięki Iv za fotki - takie przebiśniegi w lesie u mnie widziałem jakieś 6 lat temu - ludzie, nie wiem po co, przenieśli je do ogródków :shake:

Próba trzecia - może sie wklei :cool1:[/quote]

No nareszcie jesteś:loveu::loveu::loveu:, tylko szkoda, że tak późno:shake::shake:, ale buziola masz powitalnego i pożegnalnego, bo letę spać

Posted

Wybaczcie, ale co chciałem sie zalogować, to mnie wywalało.....a i teraz straszliwie muli :shake:......do tego miałem robótkę - ale o niej,jak to Jabłuszkowa powiedziała - jutro :razz:

Dzięki Iv za fotki - takie przebiśniegi w lesie u mnie widziałem jakieś 6 lat temu - ludzie, nie wiem po co, przenieśli je do ogródków :shake:

Próba trzecia - może sie wklei :cool1:

Posted

[quote name='Alicja'][CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=red][B][FONT=&quot]Jeszcze śnieżek prószy,[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

[CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=red][B][FONT=&quot]Jeszcze chodny ranek,[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

[CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=red][B][FONT=&quot]A już w cichym lesie[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

[CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=red][B][FONT=&quot]Zakwita sasanek.[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

[CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=red][B][FONT=&quot]A za nim przylaszczka [/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

[CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=red][B][FONT=&quot]Wychyla się z pączka [/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

[CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=red][B][FONT=&quot]I mleczem się żółtym[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

[CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=red][B][FONT=&quot]Złoci cała łączka.[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[FONT=Arial]
[/FONT]

[CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=red][B][FONT=&quot]I dłużej już dzionka,[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

[CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=red][B][FONT=&quot]I bliżej słoneczka [/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

[CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=red][B][FONT=&quot]A w polu się gnieździ[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

[CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=red][B][FONT=&quot]Biała stokroteczka.[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

[CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=red][B][FONT=&quot]A dalej fiołki,[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

[CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=red][B][FONT=&quot]Wskroś trawy, pod rosą,[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

[CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=red][B][FONT=&quot]W świeżych swych czareczkach[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

[CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=red][B][FONT=&quot]Woń przesłodką niosą.[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

[CENTER]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/CENTER]

[/quote]
Normalnie poczułem się jak w przedszkolu :evil_lol:

A stokrotki to już u mnie kwitną na całego :razz:

Posted

[quote name='Bila']No nareszcie jesteś:loveu::loveu::loveu:, tylko szkoda, że tak późno:shake::shake:, ale buziola masz powitalnego i pożegnalnego, bo letę spać[/quote]
Słodkości Ty moja :loveu:
Doooobrej :hand:

Posted

Witajcie słoneczka :multi:

a u mnie na podwórku nic nie kwitnie :shake: bo pół podwórka zamieniło się w wielką kałużę.... po tych deszczach wszystko nam zalało.... nawet w garażu jest woda.

Dlatego z utęsknieniem czekam na słoneczko :loveu:

Posted

[quote name='Agniest']Witajcie słoneczka :multi:

a u mnie na podwórku nic nie kwitnie :shake: bo pół podwórka zamieniło się w wielką kałużę.... po tych deszczach wszystko nam zalało.... nawet w garażu jest woda.

Dlatego z utęsknieniem czekam na słoneczko :loveu:[/quote]
Witanko Agniestko :multi:

Roślinkom nie będzie sucho na wiosnę :p;).....no i boksie maja się gdzie potaplać :lol: