Bila Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='pucka69']Iv - ja jestem też jeszcze. Ale nie wiem czy się do Was nadam :cool1:[/quote] A niby czemu miałabyś się nie nadać:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
pucka69 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 bo my jesteśmy dwie - ja i moja koszmarna chandra, której od wczoraj nijak nie mogę się pozbyć:shake: Quote
Bila Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='pucka69']bo my jesteśmy dwie - ja i moja koszmarna chandra, której od wczoraj nijak nie mogę się pozbyć:shake:[/quote] Nic nie szkodzi, my tez jesteśmy dwie, tyle że mnie trochę dłużej trzyma, ja, ty, moja chandra, twoja chandra - normalnie tłok się zrobił na wątku:cool3: Quote
pucka69 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 my z moją chandrą na razie Was opuszczamy - idziemy na spacer do lasu kabackiego. może uda mi się ją tam zgubić ? :diabloti: Quote
Bila Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='pucka69']my z moją chandrą na razie Was opuszczamy - idziemy na spacer do lasu kabackiego. może uda mi się ją tam zgubić ? :diabloti:[/quote] To szybciutko musisz śmigać po tym kabackim, żeby cię nie dogoniła:diabloti:. Miłego spaceru:razz: Quote
Iv_ Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='pucka69']Iv - ja jestem też jeszcze. Ale nie wiem czy się do Was nadam :cool1:[/quote] :cool3: fajnie, że jesteś :razz: myślę że nadajesz się całkowicie w to miejsce :evil_lol: i do nas :cool1: wieeeeeeesz tu są same gaduły :razz: tylko ja jedna taka trochę milcząca :roll: ale rozkręcam się coraz bardziej :cool3: Quote
Iv_ Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='Bila']Nic nie szkodzi, my tez jesteśmy dwie, tyle że mnie trochę dłużej trzyma, ja, ty, moja chandra, twoja chandra - normalnie tłok się zrobił na wątku:cool3:[/quote] :multi: no to super, że nie jestem sama ze swoimi chandrami i humorkami :evil_lol: wiecie na chandrę to jest dobry spaaaaaaaacer :razz: ja dzisiaj na takim byłam i chciałam Wam pokazać co zobaczyłam w lesie :p Uwaga!!! to są zdjęcia z lasu, a nie z jakiś ogródków, więc jak zauważycie u nas przebiśniegi wystepują jeszcze w stanie naturalnym w przyrodzie :p czy u Was też? [IMG]http://i40.tinypic.com/2vbu5wz.jpg[/IMG] [IMG]http://i40.tinypic.com/2djez8.jpg[/IMG] Tutaj trzeba dobrze się przyjrzeć, ale jak to zrobicie to zobaczycie ile tych białych kwiatuszków tu jest.....:evil_lol: [IMG]http://i43.tinypic.com/11qpkbs.jpg[/IMG] [IMG]http://i44.tinypic.com/2r4lvnc.jpg[/IMG] [IMG]http://i41.tinypic.com/11aa7tu.jpg[/IMG] a tu pierwsze .......przylaszczki już zaczęły sie pokazywać :multi: [IMG]http://i40.tinypic.com/10s6wxv.jpg[/IMG] [IMG]http://i41.tinypic.com/53nv51.jpg[/IMG] [IMG]http://i40.tinypic.com/fcis6w.jpg[/IMG] Quote
Iv_ Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Menrzusiu :cool3: zakwiatkowałam Ci stronę i masz teraz wiosennie ;) Quote
Alicja Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B][FONT="]Jeszcze śnieżek prószy,[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B][FONT="]Jeszcze chodny ranek,[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B][FONT="]A już w cichym lesie[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B][FONT="]Zakwita sasanek.[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B] [FONT="][/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B][FONT="]A za nim przylaszczka [/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B][FONT="]Wychyla się z pączka [/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B][FONT="]I mleczem się żółtym[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B][FONT="]Złoci cała łączka.[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B][FONT="] [/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B][FONT="]I dłużej już dzionka,[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B][FONT="]I bliżej słoneczka [/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B][FONT="]A w polu się gnieździ[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B][FONT="]Biała stokroteczka.[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B] [FONT="][/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B][FONT="]A dalej fiołki,[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B][FONT="]Wskroś trawy, pod rosą,[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B][FONT="]W świeżych swych czareczkach[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B][FONT="]Woń przesłodką niosą.[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B][FONT="][/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [FONT="][/FONT] Quote
pucka69 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 na moim spacerze takiego sniegu nie było. gdzie ta prowincja? bo nie pamiętam ... Quote
halbina Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 witajcie przedwiosennie... i u nas widziałam już przebiśniegi... a i chandra przedwiosenna jest... tylko Menrzusia cuś nie widać... :roll: Quote
apple Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To ja!:B-fly: Pamietacie mnie jeszcze?:diabloti:[/B] [B]Chcę tylko powiedzieć żebyście nie martwiły się o TAKIEGO JEDNEGO jutro wróci...............i będzie NIESPODZIANKA:razz::p Noooo to ide spać bo zmęczona jestem:roll: paaaaaaaaa:loveu: [/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
Bila Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='apple'][CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To ja!:B-fly: Pamietacie mnie jeszcze?:diabloti:[/B] [B]Chcę tylko powiedzieć żebyście nie martwiły się o TAKIEGO JEDNEGO jutro wróci...............i będzie NIESPODZIANKA:razz::p Noooo to ide spać bo zmęczona jestem:roll: paaaaaaaaa:loveu: [/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] Jabłuszkowa:loveu::loveu::loveu:. Cześć. No to chwała Bogu., że wraca, bo się zaryczymy tu bez niego:shake: Quote
apple Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='Bila']Jabłuszkowa:loveu::loveu::loveu:. Cześć. No to chwała Bogu., że wraca, bo się zaryczymy tu bez niego:shake:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Spoko....jest cały i zdrowy;) I nie rycz:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bila Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Spoko....jest cały i zdrowy;) I nie rycz:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] To nie będę:lol:. Iv mu tu kwieciste powitanie zorganizowała, wiosnę na fotach mu przyniosła:cool3: Quote
Bila Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='Menrzuś']Wybaczcie, ale co chciałem sie zalogować, to mnie wywalało.....a i teraz straszliwie muli :shake:......do tego miałem robótkę - ale o niej,jak to Jabłuszkowa powiedziała - jutro :razz: Dzięki Iv za fotki - takie przebiśniegi w lesie u mnie widziałem jakieś 6 lat temu - ludzie, nie wiem po co, przenieśli je do ogródków :shake: Próba trzecia - może sie wklei :cool1:[/quote] No nareszcie jesteś:loveu::loveu::loveu:, tylko szkoda, że tak późno:shake::shake:, ale buziola masz powitalnego i pożegnalnego, bo letę spać Quote
Menrzuś Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Wybaczcie, ale co chciałem sie zalogować, to mnie wywalało.....a i teraz straszliwie muli :shake:......do tego miałem robótkę - ale o niej,jak to Jabłuszkowa powiedziała - jutro :razz: Dzięki Iv za fotki - takie przebiśniegi w lesie u mnie widziałem jakieś 6 lat temu - ludzie, nie wiem po co, przenieśli je do ogródków :shake: Próba trzecia - może sie wklei :cool1: Quote
Menrzuś Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='Alicja'][CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=red][B][FONT="]Jeszcze śnieżek prószy,[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=red][B][FONT="]Jeszcze chodny ranek,[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=red][B][FONT="]A już w cichym lesie[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=red][B][FONT="]Zakwita sasanek.[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=red][B][FONT="]A za nim przylaszczka [/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=red][B][FONT="]Wychyla się z pączka [/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=red][B][FONT="]I mleczem się żółtym[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=red][B][FONT="]Złoci cała łączka.[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [FONT=Arial] [/FONT] [CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=red][B][FONT="]I dłużej już dzionka,[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=red][B][FONT="]I bliżej słoneczka [/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=red][B][FONT="]A w polu się gnieździ[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=red][B][FONT="]Biała stokroteczka.[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=red][B][FONT="]A dalej fiołki,[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=red][B][FONT="]Wskroś trawy, pod rosą,[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=red][B][FONT="]W świeżych swych czareczkach[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=red][B][FONT="]Woń przesłodką niosą.[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/CENTER] [/quote] Normalnie poczułem się jak w przedszkolu :evil_lol: A stokrotki to już u mnie kwitną na całego :razz: Quote
Menrzuś Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='Bila']No nareszcie jesteś:loveu::loveu::loveu:, tylko szkoda, że tak późno:shake::shake:, ale buziola masz powitalnego i pożegnalnego, bo letę spać[/quote] Słodkości Ty moja :loveu: Doooobrej :hand: Quote
Menrzuś Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='halbina']się wkleiło... :cool3:[/quote] noooooo....udało się :roll:....ale dalej muli :placz: chyba przyjdzie zastrajkować :mad: Quote
Agniest Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Witajcie słoneczka :multi: a u mnie na podwórku nic nie kwitnie :shake: bo pół podwórka zamieniło się w wielką kałużę.... po tych deszczach wszystko nam zalało.... nawet w garażu jest woda. Dlatego z utęsknieniem czekam na słoneczko :loveu: Quote
Menrzuś Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='Agniest']Witajcie słoneczka :multi: a u mnie na podwórku nic nie kwitnie :shake: bo pół podwórka zamieniło się w wielką kałużę.... po tych deszczach wszystko nam zalało.... nawet w garażu jest woda. Dlatego z utęsknieniem czekam na słoneczko :loveu:[/quote] Witanko Agniestko :multi: Roślinkom nie będzie sucho na wiosnę :p;).....no i boksie maja się gdzie potaplać :lol: Quote
Recommended Posts