Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale pieski chcą siku :crazyeye:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]PoSZczekają:evil_lol: tu dorośli o poważnych sprawach dyskutują:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]Ja sie nie przyznaję :evil_lol:....jakieś koszmary senne miałaś :diabloti:

Najpierw warunki zatrudnienia muszę poznać :razz:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Taaaaaaa dobra dobra.....mam wszystko na piśmie jakby co:diabloti:

No masz, bądź tu dobry człowieku.....juz fika a jeszcze nie dostał tej roboty:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ani mi się waż!jeszcze z Tobą nie skończyłam!:mad::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Iv- przeproś!!!:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Ale pieski chcą siku :crazyeye:

Posted

[quote name='Iv_']ja tylko żartowałam :oops:
Widzisz, własne forum to fajnie brzmi, tylko że........to ogrom pracy żeby zaistnieć w społeczności netowej. Trudno rozkręcać takie forum, jest ich wiele. A forum musi żyć, musi mieć aktywnych uczestników. Wtedy takie forum ma sens.
Wiem co mówię, bycie Adminem nie jest dla mnie czymś nieznanym. Znam to wszystko z własnego doświadczenia.
Ale też nie chciałabym Cię zniechęcać, jeśli czujesz taką potrzebę, to po prostu zrób to![/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ależ ja się z tobą zgadzam w 100%....nie twierdzę, że to jest bułka z masłem ale trochę nas już jest tutaj na tym forum więc liczę na to że od czasu do czasu nas odwiedzicie. Poza tym liczę troszkę na poczte pantoflową. A tak poza tym to jak dla mnie to nie musi być wieeelkie forum pokroju dogomani (chociaż fajnie by było) jesli bedzie stara dobra, zgrana gwardia to też będzie dobrze.......;)

A skoro cosik wiesz na ten temat to mianuję cie moim konsulatentem:evil_lol:;)
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ty mi się tutaj nie wykręcaj amnezją....Ja dobrze pamiętam....i to wystarczyć Ci powinno.:p[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale teraz serio mówię........masz u mnie ciepłą posadkę MOD-a:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Ja sie nie przyznaję :evil_lol:....jakieś koszmary senne miałaś :diabloti:

Najpierw warunki zatrudnienia muszę poznać :razz:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]O nie Kochana! To wcale nie żądza władzy:shake:......to już zmęczenie materiału:roll:....brak perspektywy polepszenia sie Dogo......olewactwo i zastraszanie przez administrację....oooo dlatego chcę założyć własne forum....:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
ja tylko żartowałam :oops:
Widzisz, własne forum to fajnie brzmi, tylko że........to ogrom pracy żeby zaistnieć w społeczności netowej. Trudno rozkręcać takie forum, jest ich wiele. A forum musi żyć, musi mieć aktywnych uczestników. Wtedy takie forum ma sens.
Wiem co mówię, bycie Adminem nie jest dla mnie czymś nieznanym. Znam to wszystko z własnego doświadczenia.
Ale też nie chciałabym Cię zniechęcać, jeśli czujesz taką potrzebę, to po prostu zrób to!

Posted

[quote name='Menrzuś']No muszę - Gacek mi się zaraz zleje :shake:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to śmigaj....nie chcemy piesa meczyć;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ależ ja się z tobą zgadzam w 100%....nie twierdzę, że to jest bułka z masłem ale trochę nas już jest tutaj na tym forum więc liczę na to że od czasu do czasu nas odwiedzicie. Poza tym liczę troszkę na poczte pantoflową. A tak poza tym to jak dla mnie to nie musi być wieeelkie forum pokroju dogomani (chociaż fajnie by było) jesli bedzie stara dobra, zgrana gwardia to też będzie dobrze.......;)[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A skoro cosik wiesz na ten temat to mianuję cie moim konsulatentem:evil_lol:;)[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Widzę, że zastanawiałaś się nad tym i nie jest to decyzja podjęta w jednej sekundzie. Masz ochotę na coś nowego, na stworzenie czegoś w czym będziesz chciała się sprawdzić, więc moja rada brzmi - zrób to :loveu:
Jak Ci wyjdzie to świetnie, ale jak nie wyjdzie to też nie będzie tragedii, więc śmiało możesz otwierać :razz: zdobywanie doświadczeń zarówno dobrych jak i złych jest cenne. Dobre bo dają nam satysfakcję, a złych bo uczą nas jak nie powtórzyć błędu.

Posted

[quote name='Menrzuś']No muszę - Gacek mi się zaraz zleje :shake:[/quote]
:roll: to ić, w końcu psia potrzeba jest bardzo ważna :cool3:
i głupio byłoby gdyby taki duży chlopak jak Gacor zsikał się w domu, przez nieuwagę pańcia :p :evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']Widzę, że zastanawiałaś się nad tym i nie jest to decyzja podjęta w jednej sekundzie. Masz ochotę na coś nowego, na stworzenie czegoś w czym będziesz chciała się sprawdzić, więc moja rada brzmi - zrób to :loveu:
Jak Ci wyjdzie to świetnie, ale jak nie wyjdzie to też nie będzie tragedii, więc śmiało możesz otwierać :razz: zdobywanie doświadczeń zarówno dobrych jak i złych jest cenne. Dobre bo dają nam satysfakcję, a złych bo uczą nas jak nie powtórzyć błędu.[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No może nie myslałam nad tym dniami i nocami ale chodziło mi to już od jakiegoś czasu po głowie a dzisiaj tak sobie gadałam z Menrzusiem i tak postanowiłam.....wyjdzie to super, nie wyjdzie- trudno....nic mnie to nie kosztuje przecież....:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iv_']No to postanowione- OTWIERAJ!!! :multi: :loveu:
Życzę powodzenia :loveu: :happy1:
i tak w głębi serca czuję, że Ci się uda, bo jesteś osobą pozytywnie zakręconą, a takie przyciągają innych :razz::evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No i tak zrobię...zobaczymy co z tego wyjdzie......a jak skończę to sama ocenisz i mam nadzieje ze zostaniesz:razz:

Ależ dziękuję:loveu::oops:........miło mi to słyszeć ale myslę, że troszke przesadzasz...aż tak fajna to nie jestem;)
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No może nie myslałam nad tym dniami i nocami ale chodziło mi to już od jakiegoś czasu po głowie a dzisiaj tak sobie gadałam z Menrzusiem i tak postanowiłam.....wyjdzie to super, nie wyjdzie- trudno....nic mnie to nie kosztuje przecież....:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
No to postanowione- OTWIERAJ!!! :multi: :loveu:
Życzę powodzenia :loveu: :happy1:
i tak w głębi serca czuję, że Ci się uda, bo jesteś osobą pozytywnie zakręconą, a takie przyciągają innych :razz::evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No i tak zrobię...zobaczymy co z tego wyjdzie......a jak skończę to sama ocenisz i mam nadzieje ze zostaniesz:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ależ dziękuję:loveu::oops:........miło mi to słyszeć ale myslę, że troszke przesadzasz...aż tak fajna to nie jestem;)[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
czyli mam się czuć już zaproszona :razz: :oops: :p

:roll: wiesz, że jesteś moją "rywalką" :roll: więc często Ci nie będę powtarzać :shake:, ale teraz jeszcze raz powiem ...................JESTEŚ JESTEŚ! :eviltong: :eviltong: :loveu:

Posted

:crazyeye: :-o :crazyeye: :-o :crazyeye: [SIZE=3][B]co tutaj się dzieje?????????[/B] [/SIZE][SIZE=2]:niewiem:[/SIZE]
[B]nikogo nie ma[/B] :mdleje: od wczorajszego popołudnia :roll: :roll:
no chyba nie wynieśliście się już stąd na amen :mad: :mad: :mad:

Sześć Dziewczęta :loveu: :multi: :loveu: i osiem Chłopczę :multi: :loveu: :evil_lol:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Hello.........łłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-421.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

:mdleje: i znowu cisza :roll: :roll:
To byłam JA :multi: [SIZE=3]JA :multi: [/SIZE] [SIZE=4]JA[/SIZE][SIZE=5] :multi: JA[/SIZE] :multi: [SIZE=6]JA[/SIZE] :multi: [SIZE=7]JA :diabloti:[/SIZE]

Posted

[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-462.gif[/IMG] znowu nikogo nie ma :roll:
echhhhhhhhh [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-525.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Bila']ja na chwileczkę wpadłam:razz:, ale cheba pójdę spać. Tylko my dwie tutaj dzisiaj:angryy:[/quote]
:cool1: tylko? [B]aż dwie[/B] :multi: :evil_lol:
a reszta to nie wiem co sobie wyobraża :roll: chyba trza będzie wezwać na dywanik :mad: i wyspowiadać :diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']:cool1: tylko? [B]aż dwie[/B] :multi: :evil_lol:
a reszta to nie wiem co sobie wyobraża :roll: chyba trza będzie wezwać na dywanik :mad: i wyspowiadać :diabloti:[/quote]

No żeby nawet na małe dzień dobry nie wpaść:crazyeye::roll:. Co tu się dzieje:shake::shake:. Iv, letę spać, kochana, kolorowych i zbieraj siły na jutro, rewolucję tu zrobimy:diabloti:

Posted

[quote name='Bila']No żeby nawet na małe dzień dobry nie wpaść:crazyeye::roll:. Co tu się dzieje:shake::shake:. Iv, letę spać, kochana, kolorowych i zbieraj siły na jutro, rewolucję tu zrobimy:diabloti:[/quote]

ale mnie wczoraj wylottało :mad: :crazyeye: nawet pożegnać się nie zdążyłam :shake:
Też się zastanawiam, co się stało z pleciugami, że tak raptem zamilkły :mad::roll: i nie dość, że nie ma z kim gadać :roll: to i nie ma kogo czytać [IMG]http://www.pic4ever.com/images/reading.gif[/IMG]

Bilusia :loveu: a biermy się za tą rewolucję, bo chyba nic z tego nie będzie jak nie spuści się omlotu takim jednym :mad: :angryy: :mad:

A tak w ogóle to cześć w ten niedzielny i słoneczny ranek :loveu: :multi: :loveu:

łomatko ale mi dogo muuuuuuuuuuuuli :roll: :mad: :mad:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Jak to 2 ja też TU wczoraj byłam :obrazic:...dziś też jestem :grins: a dogo muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
no byłaś byłaś :calus: nie nadymaj się na tu :eviltong: Ty Alu zawsze jesteś :loveu:

a dogo :mad: to czasem braknie słów na to co robi :angryy:, jak jednego dnia jako tako już chodzi, to potem znowu robi się beznadziejnie powolne :roll: i jak ja mam się rozwinąć z moim milczkowstwem :niewiem: no jak :roll:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Jak to 2 ja też TU wczoraj byłam :obrazic:...dziś też jestem :grins: a dogo muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:angryy:[/B][/COLOR][/FONT]