Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iv_']te se optuj :eviltong: :eviltong:
zgadzam się całkowicie z Tobą jesttttttttttt :mad: :mad:
rzuca w czasie jak chce, a tym samym nie wyświetla się w subskrypcjach :mad: i trzeba ciągle zaglądać co się tu dzieje :roll:[/quote]
Właśnie to czynię :eviltong:

A w subskrypcjach nie pogrubia - fakt, ale widać, że się zmienia nick :p

Posted

[quote name='Iv_']te se optuj :eviltong: :eviltong:
rzuca w czasie jak chce, a tym samym nie wyświetla się w subskrypcjach :mad: i trzeba ciągle zaglądać co się tu dzieje :roll:[/quote]

Ale w ogóle jakoś chodzi. Przez dwa czy trzy dni szału dostawałam, strona się 10-15 minut otwierała:angryy:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ja jednak niezmiennie optuję za ósemką :razz:

:multi::loveu:

To dogo jednak jest popieprzone - tak mnie cofneło w czasie :crazyeye:[/quote]

te se optuj :eviltong: :eviltong:
rzuca w czasie jak chce, a tym samym nie wyświetla się w subskrypcjach :mad: i trzeba ciągle zaglądać co się tu dzieje :roll:

Posted

[quote name='Iv_']ale nie jak masz otwarte "Nowe subskrybowane tematy" :eviltong: :roll:
wtedy chałe widzisz :roll: :eviltong:
trzeba w listę subskrypcji zaglądać dopiero :roll: i tak latać po tym panelu użytkownika, jakby nie było co innego do roboty :shake:[/quote]
To se rób jak uważasz :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']A żebys wiedziała :evil_lol:......rozpuściło mi się Ptasiorstwo :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
ha ha ......wiosna idzie .... Ptasiorstwo gniazdka szykuje ;):evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]ha ha ......wiosna idzie .... Ptasiorstwo gniazdka szykuje ;):evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
..... zeby tylko na gniazdkach się skończyło :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Właśnie to czynię :eviltong:

A w subskrypcjach nie pogrubia - fakt, ale widać, że się zmienia nick :p[/quote]
ale nie jak masz otwarte "Nowe subskrybowane tematy" :eviltong: :roll:
wtedy chałe widzisz :roll: :eviltong:
trzeba w listę subskrypcji zaglądać dopiero :roll: i tak latać po tym panelu użytkownika, jakby nie było co innego do roboty :shake:

Posted

[quote name='Bila']Ale w ogóle jakoś chodzi. Przez dwa czy trzy dni szału dostawałam, strona się 10-15 minut otwierała:angryy:[/quote]
niby racja, od dzisiaj w miarę żwawo się rusza i można dosyć szybko przeglądać strony ;), ale ostatnie dni były masakryczne :mad: żeby gdziekolwiek zajrzeć to trwało to mnóstwo czasu :mad:
Ja w końcu otwierałam dogo w trzech oknach, żeby jako tako przejrzeć wątki subskrybowane :roll: a i tak ciężko to szło :angryy: :mad:

Posted

[quote name='Iv_']wolę gadać, jak latać po stronach i szukać, czy ktoś się odezwał już czy nie :eviltong:
a Ty co taki zaczepliwy do mnie dzisiaj :razz: guza szukasz czy jak :cool3:
a może masz co inne na myśli.....? :roll: :razz: :cool1:

:diabloti:[/quote]
Ja jestem grzeczny :p

Posted

[quote name='Menrzuś']....jak nie masz co innego do roboty.... :eviltong:[/quote]
wolę gadać, jak latać po stronach i szukać, czy ktoś się odezwał już czy nie :eviltong:
a Ty co taki zaczepliwy do mnie dzisiaj :razz: guza szukasz czy jak :cool3:
a może masz co inne na myśli.....? :roll: :razz: :cool1:

:diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Musze już śmigać i nie wiem, czy rano uda mi się tu wstąpić :-?

Doooooobrej :loveu::loveu:[/quote]
tak bez żadnego uprzedzenia zniknął :crazyeye: :-o :crazyeye:
co za świat :roll: nie wiem czy się przypadkiem nie nabzdyczyć :hmmmm: :roll:
jutro tu sobie przyjdę poczytać tylko [IMG]http://www.pic4ever.com/images/reading.gif[/IMG][SIZE=1](podebrałam Ali emotę, bo zarąbista:evil_lol:) [/SIZE][SIZE=2]i nic nie będę pisać :eviltong: O! :roll: :p[/SIZE]

Posted

[quote name='Menrzuś']Zaczynam się bać tutaj wieczorami wchodzić :cool1:

:evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nic nie kumkam:niewiem:[/COLOR][/FONT][/B]

[QUOTE] Napisał [B]Menrzuś[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f85/argon-serce-sylwa-szczescie-gacek-iskierka-mamy-raj-d-37334-post11946487/#post11946487"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]Na grzędę zapędzę :diabloti:[/I]
[/QUOTE][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]Buhahahahahahaha....:roflt::roflt::roflt:....kooooookokokokokooooooooko:roflt:[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Iv_']Cześć Cioteczki :loveu::loveu::loveu: i ten co go nie ma :roll: :loveu: :evil_lol:[/quote]

Witanko Izunia, Iv i Jabłuszko:loveu::loveu::loveu: i Menrzusiu, jak już wreszcie przyjdziesz

Posted

[quote name='Bila']Witanko Izunia, Iv i Jabłuszko:loveu::loveu::loveu: i Menrzusiu, jak już wreszcie przyjdziesz[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cześć Bilunia:multi:

Zawieruszył nam się gdzieś gospodarz:roll:....Pewno kurze wyciera:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Bila']Witanko Izunia, Iv i Jabłuszko:loveu::loveu::loveu: i Menrzusiu, jak już wreszcie przyjdziesz[/quote]
czeeeee Biluś :loveu::multi: tak z samego rana :cool1:
Menrzuś to zaczyna się bać tu wchodzić :cool3: boi się dominacji kobiet hmmmmmm, bo rzeczywiście ostatnio jakoś tu się co niektóre rozbrykały :p :diabloti:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cześć Bilunia:multi:

Zawieruszył nam się gdzieś gospodarz:roll:....Pewno kurze wyciera:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Bardzo był tajemniczy wczoraj, może kolejne eksperymenty z afrodyzjakami w żarciu prokuruje:cool3:?

Posted

[quote name='Bila']Bardzo był tajemniczy wczoraj, może kolejne eksperymenty z afrodyzjakami w żarciu prokuruje:cool3:?[/quote]
zniknął bez żadnego wprowadzenia nas w temat, dlaczego ewentualnie z rana go nie będzie :shake: nie wiem jak tak można :mad: bez żadnej wcześniejszej spowiedzi tak:mad: :cool3: :evil_lol:

:roll: [SIZE=1]boszszsz tego jego potrawy afrodyziakalne, strach się bać :roll: bo całą dobę po nich przed tv można spędzić[/SIZE] :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']czeeeee Biluś :loveu::multi: tak z samego rana :cool1:
Menrzuś to zaczyna się bać tu wchodzić :cool3: boi się dominacji kobiet hmmmmmm, bo rzeczywiście ostatnio jakoś tu się co niektóre rozbrykały :p :diabloti:[/quote]

Jakie to szczęście, że o fioletowym hipku wszystko można powiedzieć, ale nie to, że bryka:multi:. Ja jezdem niewinna:diabloti:, to wy brykacie:diabloti::evil_lol: