Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iza i Avanti']chief do jutra jest w Orlando, a stamtąd przenosi się do Cocoa Beach :roll: Może i nic ciekawego, ale ciepło!

Sześć Iv! :loveu:[/quote]

Taaaaa - ciepło i wilgotno....bleeeeee
Słoneczko pod biurkiem sobie włącz ;)

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Wtedy własnie się przykleja tipsy :evil_lol:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ochhhh widać, że nie masz o tym pojęcia:shake: na goowno tipsy nie łapią:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Jeszcze Ci włosy wpadną i będziesz miała darmową karuzelę:eviltong::p

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jak włosy? Moje włosy? ojjj Menrzusiu mało spostrzegawczy jesteś ...ja mam kaska na glowie więc nie ma takiej opcji:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

No.....cUś w tym sensie :razz:
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]
Polać Ci?:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Tak samo z Alfą robię :evil_lol:
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]HA! WIEDZIAŁAM:evil_lol: Pozna swój swego:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

No własnie pytam się ;)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]BYŁAM:grins:[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]
Hmmmmm cos mi dzisiaj od rana kazało to przynieść na ten wątek.....ni cholery nie wiem co i po co?:niewiem:[/B][/COLOR][/FONT]

[IMG]http://www.strykowski.net/owoce/Jablka_-_zdjecie_jablek_-_jablka_w_rzedzie_-_zielone_jablko_-_fotka_1520.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.sztucer.pl/img/products/239/BIG_proca_r016_w.jpg[/IMG]

[CENTER]:roll::roll::roll:
[/CENTER]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']chief do jutra jest w Orlando, a stamtąd przenosi się do Cocoa Beach :roll: Może i nic ciekawego, ale ciepło!

Sześć Iv! :loveu:[/quote]
Izula :loveu:

aaaa tam ciepło :roll: tam znowu za ciepło jest :roll: a u nas za chlapowato i zimno :shake: gdzie ta piękna wiosna no gdzie :crazyeye: :mad:

Posted

[quote name='Iv_']Izula :loveu:

aaaa tam ciepło :roll: tam znowu za ciepło jest :roll: a u nas za chlapowato i zimno :shake: gdzie ta piękna wiosna no gdzie :crazyeye: :mad:[/quote]

Też się pytam! Gdzie? :roll:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]BYŁAM:grins:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Hmmmmm cos mi dzisiaj od rana kazało to przynieść na ten wątek.....ni cholery nie wiem co i po co?:niewiem:[/COLOR][/FONT][/B]

[IMG]http://www.strykowski.net/owoce/Jablka_-_zdjecie_jablek_-_jablka_w_rzedzie_-_zielone_jablko_-_fotka_1520.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.sztucer.pl/img/products/239/BIG_proca_r016_w.jpg[/IMG]

[CENTER]:roll::roll::roll:[/CENTER]
[/quote]

:ylsuper::roflt::roflt:buahahhahahahahaaha są jabłuszka i proca :multi: jedziemy do Bilusi w takim razie na rozróbkę :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]BYŁAM:grins:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Hmmmmm cos mi dzisiaj od rana kazało to przynieść na ten wątek.....ni cholery nie wiem co i po co?:niewiem:[/COLOR][/FONT][/B]

[CENTER]:roll::roll::roll:[/CENTER]
[/quote]
Znowu po łebkach czytasz - POD paznokciami przecież coś było :eviltong:

....ale znając Ciebie, to nie dałabyś sobie całkiem fryzurki mycką zepsuć i cUs byś tam wystawiła :evil_lol:

A lej :diabloti:

Ty wszystko wiesz :roll:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Mam włączone! Grzej mnie po kolankach, aż miło :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A przystojne chociaż to słoneczko pod biurkiem:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]:ylsuper::roflt::roflt:buahahhahahahahaaha są jabłuszka i proca :multi: jedziemy do Bilusi w takim razie na rozróbkę :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/QUOTE][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Jeeeeeeeeeeeee bejbe!:ylsuper:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Iv_']Izula :loveu:

aaaa tam ciepło :roll: tam znowu za ciepło jest :roll: a u nas za chlapowato i zimno :shake: gdzie ta piękna wiosna no gdzie :crazyeye: :mad:[/quote]
"Gdzie jest ta wiosnaaaaaaaa, uuuuu...uuuuu...u - prawdziwa taka...." lalllaaalalala :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']....a przed siedem jest sześć i pół :eviltong:[/quote]
a przed sześć i pół jest ..........sześć i np jedna dziesiąta :roll:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A przystojne chociaż to słoneczko pod biurkiem:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Jeeeeeeeeeeeee bejbe!:ylsuper:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Tylko jakieś takie małe, białe i z mnóstwem otworków :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Też się pytam! Gdzie? :roll:[/quote]
to Menrzuś nam ciągle obiecuje, że przyjdzie, że prawie już jest :roll: a tu kiszka i ni ma :niewiem:

Posted

[quote name='Iv_']to Menrzuś nam ciągle obiecuje, że przyjdzie, że prawie już jest :roll: a tu kiszka i ni ma :niewiem:[/quote]
Zaspy śnieżne zniknęły?
Mrozy odeszły?
Kwiatki w ogródku zaczęły kwitnąć?
Świergolce zaczęły śpiewać?

No! :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']Znowu po łebkach czytasz - POD paznokciami przecież coś było :eviltong:

....ale znając Ciebie, to nie dałabyś sobie całkiem fryzurki mycką zepsuć i cUs byś tam wystawiła :evil_lol:

A lej :diabloti:

Ty wszystko wiesz :roll:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nie czytam po łebkach tylko ty stsoujesz jakies skruty myślowe i nie mogę dojść teraz o co Ci chodziło:roll:

Hmmmmmm:cool1: Racja! Chyba se zrobie kicke:cool1:[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Tutaj?:oops:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Wiem:p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Mam włączone! Grzej mnie po kolankach, aż miło :evil_lol:[/quote]

[quote name='Menrzuś']Ja mam Ciebie grzać? :crazyeye:.....boszszsz

:diabloti:[/quote]
buahahahaaaaaaaaaaaaaaa :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:
wymiękam czasem przy Was :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Tylko jakieś takie małe, białe i z mnóstwem otworków :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Hmmmmmm nie znam......to może jakiś Norweg jest z durszlakiem na głowie dla niepoznaki:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie czytam po łebkach tylko ty stsoujesz jakies skruty myślowe i nie mogę dojść teraz o co Ci chodziło:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Hmmmmmm:cool1: Racja! Chyba se zrobie kicke:cool1:[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Tutaj?:oops:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Wiem:p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
No i Jabłuszkowa się zakręciła :evil_lol:......:cunao:

Najwyższa pora ;)

PW mam zatkane :roll:

No przeciez mówię, że wiesz :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Osz, kurde! :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Najpierw składa niemoralne propozycje a teraz gupa rżnie:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Zaspy śnieżne zniknęły?
Mrozy odeszły?
Kwiatki w ogródku zaczęły kwitnąć?
Świergolce zaczęły śpiewać?

No! :eviltong:[/quote]
zaspy nadal som!
mrozów niet....
kwiatków nie widać, bo pod śniegiem som!
świergolców nie słychać!

O! :eviltong: :roll: