Menrzuś Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Iza i Avanti']chief do jutra jest w Orlando, a stamtąd przenosi się do Cocoa Beach :roll: Może i nic ciekawego, ale ciepło! Sześć Iv! :loveu:[/quote] Taaaaa - ciepło i wilgotno....bleeeeee Słoneczko pod biurkiem sobie włącz ;) Quote
Iv_ Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Menrzuś']osiem :p:p[/quote] [I] nasampierw[/I] jest siedem :eviltong: :eviltong: Quote
Menrzuś Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Iv_'][I] nasampierw[/I] jest siedem :eviltong: :eviltong:[/quote] ....a przed siedem jest sześć i pół :eviltong: Quote
apple Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Menrzuś']Wtedy własnie się przykleja tipsy :evil_lol: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ochhhh widać, że nie masz o tym pojęcia:shake: na goowno tipsy nie łapią:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Jeszcze Ci włosy wpadną i będziesz miała darmową karuzelę:eviltong::p [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jak włosy? Moje włosy? ojjj Menrzusiu mało spostrzegawczy jesteś ...ja mam kaska na glowie więc nie ma takiej opcji:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] No.....cUś w tym sensie :razz: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Polać Ci?:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Tak samo z Alfą robię :evil_lol: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]HA! WIEDZIAŁAM:evil_lol: Pozna swój swego:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] No własnie pytam się ;)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]BYŁAM:grins:[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Hmmmmm cos mi dzisiaj od rana kazało to przynieść na ten wątek.....ni cholery nie wiem co i po co?:niewiem:[/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://www.strykowski.net/owoce/Jablka_-_zdjecie_jablek_-_jablka_w_rzedzie_-_zielone_jablko_-_fotka_1520.jpg[/IMG] [IMG]http://www.sztucer.pl/img/products/239/BIG_proca_r016_w.jpg[/IMG] [CENTER]:roll::roll::roll: [/CENTER] Quote
Iv_ Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Iza i Avanti']chief do jutra jest w Orlando, a stamtąd przenosi się do Cocoa Beach :roll: Może i nic ciekawego, ale ciepło! Sześć Iv! :loveu:[/quote] Izula :loveu: aaaa tam ciepło :roll: tam znowu za ciepło jest :roll: a u nas za chlapowato i zimno :shake: gdzie ta piękna wiosna no gdzie :crazyeye: :mad: Quote
Iza i Avanti Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Menrzuś']Taaaaa - ciepło i wilgotno....bleeeeee Słoneczko pod biurkiem sobie włącz ;)[/quote] Mam włączone! Grzej mnie po kolankach, aż miło :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Iv_']Izula :loveu: aaaa tam ciepło :roll: tam znowu za ciepło jest :roll: a u nas za chlapowato i zimno :shake: gdzie ta piękna wiosna no gdzie :crazyeye: :mad:[/quote] Też się pytam! Gdzie? :roll: Quote
Iv_ Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]BYŁAM:grins:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Hmmmmm cos mi dzisiaj od rana kazało to przynieść na ten wątek.....ni cholery nie wiem co i po co?:niewiem:[/COLOR][/FONT][/B] [IMG]http://www.strykowski.net/owoce/Jablka_-_zdjecie_jablek_-_jablka_w_rzedzie_-_zielone_jablko_-_fotka_1520.jpg[/IMG] [IMG]http://www.sztucer.pl/img/products/239/BIG_proca_r016_w.jpg[/IMG] [CENTER]:roll::roll::roll:[/CENTER] [/quote] :ylsuper::roflt::roflt:buahahhahahahahaaha są jabłuszka i proca :multi: jedziemy do Bilusi w takim razie na rozróbkę :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Menrzuś Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]BYŁAM:grins:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Hmmmmm cos mi dzisiaj od rana kazało to przynieść na ten wątek.....ni cholery nie wiem co i po co?:niewiem:[/COLOR][/FONT][/B] [CENTER]:roll::roll::roll:[/CENTER] [/quote] Znowu po łebkach czytasz - POD paznokciami przecież coś było :eviltong: ....ale znając Ciebie, to nie dałabyś sobie całkiem fryzurki mycką zepsuć i cUs byś tam wystawiła :evil_lol: A lej :diabloti: Ty wszystko wiesz :roll: Quote
apple Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Mam włączone! Grzej mnie po kolankach, aż miło :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A przystojne chociaż to słoneczko pod biurkiem:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]:ylsuper::roflt::roflt:buahahhahahahahaaha są jabłuszka i proca :multi: jedziemy do Bilusi w takim razie na rozróbkę :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/QUOTE][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Jeeeeeeeeeeeee bejbe!:ylsuper:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Iv_']Izula :loveu: aaaa tam ciepło :roll: tam znowu za ciepło jest :roll: a u nas za chlapowato i zimno :shake: gdzie ta piękna wiosna no gdzie :crazyeye: :mad:[/quote] "Gdzie jest ta wiosnaaaaaaaa, uuuuu...uuuuu...u - prawdziwa taka...." lalllaaalalala :evil_lol: Quote
Iv_ Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Menrzuś']....a przed siedem jest sześć i pół :eviltong:[/quote] a przed sześć i pół jest ..........sześć i np jedna dziesiąta :roll: Quote
Menrzuś Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Mam włączone! Grzej mnie po kolankach, aż miło :evil_lol:[/quote] Ja mam Ciebie grzać? :crazyeye:.....boszszsz :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A przystojne chociaż to słoneczko pod biurkiem:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Jeeeeeeeeeeeee bejbe!:ylsuper:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Tylko jakieś takie małe, białe i z mnóstwem otworków :evil_lol: Quote
Iv_ Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Też się pytam! Gdzie? :roll:[/quote] to Menrzuś nam ciągle obiecuje, że przyjdzie, że prawie już jest :roll: a tu kiszka i ni ma :niewiem: Quote
Menrzuś Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Iv_']a przed sześć i pół jest ..........sześć i np jedna dziesiąta :roll:[/quote] No właśnie - więc co mi tu.....:eviltong: Quote
Menrzuś Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Iv_']to Menrzuś nam ciągle obiecuje, że przyjdzie, że prawie już jest :roll: a tu kiszka i ni ma :niewiem:[/quote] Zaspy śnieżne zniknęły? Mrozy odeszły? Kwiatki w ogródku zaczęły kwitnąć? Świergolce zaczęły śpiewać? No! :eviltong: Quote
apple Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Menrzuś']Znowu po łebkach czytasz - POD paznokciami przecież coś było :eviltong: ....ale znając Ciebie, to nie dałabyś sobie całkiem fryzurki mycką zepsuć i cUs byś tam wystawiła :evil_lol: A lej :diabloti: Ty wszystko wiesz :roll:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nie czytam po łebkach tylko ty stsoujesz jakies skruty myślowe i nie mogę dojść teraz o co Ci chodziło:roll: Hmmmmmm:cool1: Racja! Chyba se zrobie kicke:cool1:[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Tutaj?:oops:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Wiem:p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Mam włączone! Grzej mnie po kolankach, aż miło :evil_lol:[/quote] [quote name='Menrzuś']Ja mam Ciebie grzać? :crazyeye:.....boszszsz :diabloti:[/quote] buahahahaaaaaaaaaaaaaaa :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: wymiękam czasem przy Was :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Iza i Avanti Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Menrzuś']Ja mam Ciebie grzać? :crazyeye:.....boszszsz :diabloti:[/quote] Osz, kurde! :evil_lol: Quote
Iv_ Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Menrzuś']No właśnie - więc co mi tu.....:eviltong:[/quote] a pstroooooooooooo :eviltong: :eviltong: Quote
apple Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Tylko jakieś takie małe, białe i z mnóstwem otworków :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Hmmmmmm nie znam......to może jakiś Norweg jest z durszlakiem na głowie dla niepoznaki:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie czytam po łebkach tylko ty stsoujesz jakies skruty myślowe i nie mogę dojść teraz o co Ci chodziło:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Hmmmmmm:cool1: Racja! Chyba se zrobie kicke:cool1:[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Tutaj?:oops:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Wiem:p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No i Jabłuszkowa się zakręciła :evil_lol:......:cunao: Najwyższa pora ;) PW mam zatkane :roll: No przeciez mówię, że wiesz :evil_lol: Quote
apple Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Osz, kurde! :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Najpierw składa niemoralne propozycje a teraz gupa rżnie:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Menrzuś']Zaspy śnieżne zniknęły? Mrozy odeszły? Kwiatki w ogródku zaczęły kwitnąć? Świergolce zaczęły śpiewać? No! :eviltong:[/quote] zaspy nadal som! mrozów niet.... kwiatków nie widać, bo pod śniegiem som! świergolców nie słychać! O! :eviltong: :roll: Quote
Recommended Posts