Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Argon wtedy pachniał orzechami :loveu:......ale nawet teraz tak psiowo nie pachnie[/quote]

A Avanti mlecznymi landrynkami :loveu:

[QUOTE][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nie pomaga:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

To leć na siq!

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No niby tak....z resztą przestań mnie tu motać - fochac się miałam:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
aaaa tam - fochałaś się sześć stron z tyłu :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']

To leć na siq![/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie .....bo potem nie nadrobie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]No ale klasycznego liścia też używasz, co? :diabloti:

:multi::loveu::multi:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No ba! REGULARNIE!:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]A Ty to skrzyżuj te nogi - czasami pomaga :diabloti:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A skąd ty to wiesz?:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple']:mad::mad::mad:

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Zaczynam się ciebie bać:crazyeye: Skąd ty wiesz jakie włosy mam mój TZ......przeca on biedny przerzedzone ma i zakola mu się zrobiły:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale to nie przeze mnie:shake:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Aż trzy razy? :crazyeye: Biedny Kronos :shake:.............:evil_lol:

Przelatywał kiedyś tutaj, to widziałem :evil_lol:
Taaaaaaaa.......nie przez Ciebie......:roflt:

Posted

[quote name='Menrzuś']Już Ala nam to dokładnie wyliczy :diabloti:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]eeeee ja siem Ali nie bojem:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Mła? :crazyeye:......tylko nie po neraaaaach :placz:

:evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To gdzie?:mad:.......Wybieraj!:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Nie ma nic lepszego od glutów małego boksia! I zapachu jego stópek! :loveu:[/quote]
Argon wtedy pachniał orzechami :loveu:......ale nawet teraz tak psiowo nie pachnie

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Co ty myslisz że ja walę na odlew? Przecież ja mam wszystko pod kontrolą i trafiam tylko w punkty strategiczne...na inne szkoda czasu:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Normalnie szczęściarz z Ciebie:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No!:cool1: Jeszcze bym uśliznęła[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
No ale klasycznego liścia też używasz, co? :diabloti:

:multi::loveu::multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']I te poduszeczki u łapek były takie różowiutkie i delikatne :loveu: Teraz jak nimi przejedzie po ręku, to jakby papierem ściernym sie potarło :shake:[/quote]

I pysiu taki słodziutki! Brzusio mięciutki!.... Ale się rozmarzyłam :loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahahahahaha:evil_lol: Bo siem posikam:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
A Ty to skrzyżuj te nogi - czasami pomaga :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś'][IMG]http://img27.imageshack.us/img27/4201/avatar30h.jpg[/IMG]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']:diabloti::diabloti:....dobre :evil_lol:

wiedziałem

A Agnieszka czasami tak kombinuje :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]ty sie nie śmiej:evil_lol:

wszystko zawsze musisz wiedzieć?[/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]:diabloti:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa jak Agnieszka to spoko;)

No nic kochani muszę śmigać......................paaaaaaaa:loveu:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No i co z tego! Co to za wyliczanie mi tu?:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol:[/quote]
Już Ala nam to dokładnie wyliczy :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']...... jeszcze napewno ktoś się znajdzie dodatkowo :p[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pffffffff:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]Oooooo.....przestało padać.....ładna pogoda się robi

:evil_lol:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Krecik powrócił?!:razz::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie Kronos tylko Ty sobie grabisz Panie Menrzuś:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ahhhhhhhhhhhhaaaaaaaa...no to ty spostrzegawczy jestes:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No serio.....nie maczałam w tym swoich paluszków:roll::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Mła? :crazyeye:......tylko nie po neraaaaach :placz:

:evil_lol:

Posted

[QUOTE] Napisał [B]Iza i Avanti[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f85/argon-serce-sylwa-szczescie-gacek-iskierka-mamy-raj-d-37334-post11873551/#post11873551"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]I pysiu taki słodziutki! Brzusio mięciutki!.... Ale się rozmarzyłam :loveu:[/I]
[/QUOTE]
[quote name='Menrzuś']....i uszka były....eeeech, też się jakoś takoś rozmarzyłem :loveu:[/quote]
[FONT=Century Gothic][SIZE=6][COLOR=Green][B]HALO! TU ZIEMIA!:diabloti:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]