apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś']Biedny TZ :diabloti: grzeczne dziewczynki tak nie robią :eviltong: ....a bo mi się kichŁo :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A co do tego ma TZ....ja o tobie mówiłam:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A kto Ci takich goopot naopowiadał, ze ja grzeczna jestem:roflt::roflt::roflt: ......powycieraj!:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ciotka!:mad: Grabisz se:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ..........:eviltong:........ Siem Twojego bejsbola nie boję! ............:eviltong:.......... Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Kochani! Nie gadać mi za dużo, bo idę na siq! Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś']jakiego przeciwnika - przecież gramy w jednej drużynie :crazyeye: :kiss_2:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No niby tak....z resztą przestań mnie tu motać - fochac się miałam:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Siem nie podlizuj! ..........................:p.........................[/quote] Czasami trzeba :cool3: A Ty nigdy takiego przeżycia nie miałas? Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']..........:eviltong:........ Siem Twojego bejsbola nie boję! ............:eviltong:..........[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bo go jeszcze nie doświadczyłaś:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Kochani! Nie gadać mi za dużo, bo idę na siq![/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ino nie zapomnij zamknąc zaworka:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Bo Jabłuszkowa jak przyłoży to raz, a dobrze... Tak dobrze, że w powietrzu z głodu można zdechnąć :evil_lol: :loveu:[/quote] To teraz wiem dlaczego jej TZ taki szczupły jest :roflt: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Tylko czekam zeby go użyć :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Biedny TZ :diabloti: [quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Kiedy ja lubie:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ależ zapąsiłeś:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] grzeczne dziewczynki tak nie robią :eviltong: ....a bo mi się kichŁo :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No nie wiem...........:roll: To się nazywa atakowanie czułych punktów przeciwnika:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to jeszcze raz w nosek a się zastanowie:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] jakiego przeciwnika - przecież gramy w jednej drużynie :crazyeye: :kiss_2: Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś']No wiesz co? :crazyeye: Faktycznie......to jest wytłumaczenie jego apetytu :roll:[/quote] :mad::mad::mad: [QUOTE]Trudno nie być zgrabnym jak się leci z prędkością ponaddźwiękową - każda zmarszczka czy wałeczek się wyrównuje :evil_lol:....gorzej tylko z włosami :diabloti:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zaczynam się ciebie bać:crazyeye: Skąd ty wiesz jakie włosy mam mój TZ......przeca on biedny przerzedzone ma i zakola mu się zrobiły:roll: Ale to nie przeze mnie:shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś']przeżycie niezapomniane - mówię Ci :evil_lol:.....lepsze nawet od glutów młodego boksia :diabloti:[/quote] Nie ma nic lepszego od glutów małego boksia! I zapachu jego stópek! :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Bo mi ją TZ na wyjściu wcisnął :p[/quote] Bez żadnych goopich tłumaczeń - foty mają być i już :p Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś']Bez żadnych goopich tłumaczeń - foty mają być i już :p[/quote] pstram się :roll: Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś']A bo jak się zamachniesz, to i TZ może oberwać :evil_lol: Teraz to już wiem......ale mi sie trafiło :multi:....................:evil_lol: juszszsz :p[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Co ty myslisz że ja walę na odlew? Przecież ja mam wszystko pod kontrolą i trafiam tylko w punkty strategiczne...na inne szkoda czasu:diabloti: Normalnie szczęściarz z Ciebie:evil_lol: No!:cool1: Jeszcze bym uśliznęła[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :placz:[/quote] przeżycie niezapomniane - mówię Ci :evil_lol:.....lepsze nawet od glutów młodego boksia :diabloti: Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś']Zewrzyj nogi to jeszcze chwile wytrzymasz :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahahaha:evil_lol: Bo siem posikam:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś']Zewrzyj nogi to jeszcze chwile wytrzymasz :evil_lol:[/quote] Ja nogi rozwieram! W drugą stronę nie potrafię :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']No i o Krosiu zapomniałeś! Biedak się musi dokarmiać :evil_lol:[/quote] No wiesz co? :crazyeye: Faktycznie......to jest wytłumaczenie jego apetytu :roll: Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahahaha:evil_lol: Bo siem posikam:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Zewrzyj nogi....... Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś']aaaa tam - fochałaś się sześć stron z tyłu :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No i co z tego! Co to za wyliczanie mi tu?:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Zgrabny jest:eviltong: [/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Trudno nie być zgrabnym jak się leci z prędkością ponaddźwiękową - każda zmarszczka czy wałeczek się wyrównuje :evil_lol:....gorzej tylko z włosami :diabloti: Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Zewrzyj nogi.......[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nie pomaga:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś']Aż trzy razy? :crazyeye: Biedny Kronos :shake:.............:evil_lol: Przelatywał kiedyś tutaj, to widziałem :evil_lol: Taaaaaaaa.......nie przez Ciebie......:roflt:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie Kronos tylko Ty sobie grabisz Panie Menrzuś:evil_lol: Ahhhhhhhhhhhhaaaaaaaa...no to ty spostrzegawczy jestes:roll: No serio.....nie maczałam w tym swoich paluszków:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A co do tego ma TZ....ja o tobie mówiłam:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A kto Ci takich goopot naopowiadał, ze ja grzeczna jestem:roflt::roflt::roflt:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]......powycieraj!:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A bo jak się zamachniesz, to i TZ może oberwać :evil_lol: Teraz to już wiem......ale mi sie trafiło :multi:....................:evil_lol: juszszsz :p Quote
Recommended Posts