Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Biedny TZ :diabloti:

grzeczne dziewczynki tak nie robią :eviltong:

....a bo mi się kichŁo :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A co do tego ma TZ....ja o tobie mówiłam:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A kto Ci takich goopot naopowiadał, ze ja grzeczna jestem:roflt::roflt::roflt:

......powycieraj!:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']jakiego przeciwnika - przecież gramy w jednej drużynie :crazyeye:

:kiss_2:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No niby tak....z resztą przestań mnie tu motać - fochac się miałam:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']..........:eviltong:........ Siem Twojego bejsbola nie boję! ............:eviltong:..........[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bo go jeszcze nie doświadczyłaś:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Kochani! Nie gadać mi za dużo, bo idę na siq![/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ino nie zapomnij zamknąc zaworka:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Bo Jabłuszkowa jak przyłoży to raz, a dobrze... Tak dobrze, że w powietrzu z głodu można zdechnąć :evil_lol:

:loveu:[/quote]
To teraz wiem dlaczego jej TZ taki szczupły jest :roflt:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Tylko czekam zeby go użyć :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]
Biedny TZ :diabloti:
[quote]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Kiedy ja lubie:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ależ zapąsiłeś:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
grzeczne dziewczynki tak nie robią :eviltong:

....a bo mi się kichŁo :evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No nie wiem...........:roll: To się nazywa atakowanie czułych punktów przeciwnika:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to jeszcze raz w nosek a się zastanowie:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
jakiego przeciwnika - przecież gramy w jednej drużynie :crazyeye:

:kiss_2:

Posted

[quote name='Menrzuś']No wiesz co? :crazyeye: Faktycznie......to jest wytłumaczenie jego apetytu :roll:[/quote]
:mad::mad::mad:

[QUOTE]Trudno nie być zgrabnym jak się leci z prędkością ponaddźwiękową - każda zmarszczka czy wałeczek się wyrównuje :evil_lol:....gorzej tylko z włosami :diabloti:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zaczynam się ciebie bać:crazyeye: Skąd ty wiesz jakie włosy mam mój TZ......przeca on biedny przerzedzone ma i zakola mu się zrobiły:roll:

Ale to nie przeze mnie:shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']przeżycie niezapomniane - mówię Ci :evil_lol:.....lepsze nawet od glutów młodego boksia :diabloti:[/quote]

Nie ma nic lepszego od glutów małego boksia! I zapachu jego stópek! :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']A bo jak się zamachniesz, to i TZ może oberwać :evil_lol:

Teraz to już wiem......ale mi sie trafiło :multi:....................:evil_lol:

juszszsz :p[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Co ty myslisz że ja walę na odlew? Przecież ja mam wszystko pod kontrolą i trafiam tylko w punkty strategiczne...na inne szkoda czasu:diabloti:

Normalnie szczęściarz z Ciebie:evil_lol:

No!:cool1: Jeszcze bym uśliznęła[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Zewrzyj nogi to jeszcze chwile wytrzymasz :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahahaha:evil_lol: Bo siem posikam:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No i o Krosiu zapomniałeś! Biedak się musi dokarmiać :evil_lol:[/quote]
No wiesz co? :crazyeye: Faktycznie......to jest wytłumaczenie jego apetytu :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']aaaa tam - fochałaś się sześć stron z tyłu :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No i co z tego! Co to za wyliczanie mi tu?:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']
[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Zgrabny jest:eviltong: [/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]
Trudno nie być zgrabnym jak się leci z prędkością ponaddźwiękową - każda zmarszczka czy wałeczek się wyrównuje :evil_lol:....gorzej tylko z włosami :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Aż trzy razy? :crazyeye: Biedny Kronos :shake:.............:evil_lol:

Przelatywał kiedyś tutaj, to widziałem :evil_lol:
Taaaaaaaa.......nie przez Ciebie......:roflt:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie Kronos tylko Ty sobie grabisz Panie Menrzuś:evil_lol:

Ahhhhhhhhhhhhaaaaaaaa...no to ty spostrzegawczy jestes:roll:

No serio.....nie maczałam w tym swoich paluszków:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A co do tego ma TZ....ja o tobie mówiłam:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A kto Ci takich goopot naopowiadał, ze ja grzeczna jestem:roflt::roflt::roflt:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]......powycieraj!:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
A bo jak się zamachniesz, to i TZ może oberwać :evil_lol:

Teraz to już wiem......ale mi sie trafiło :multi:....................:evil_lol:

juszszsz :p