Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Bila']I kiedy idziecie? Foty koniecznie:loveu:. Sonia to pono niezły świrus:cool3: ADHD-owiec, dobrze, że rodzinka probokserska[/quote] Spokojnie - najpierw ta adopcja musi być dokonana. A foty jak obiecane, to będą ;) Mieszkałem kiedyś w tamtym rejonie, a że Oni są tam krótko, to powiedziałem gdzie są rejony na spokojne wybieganie się, gdzie jest czysta, płytka rzeczka - wiadomo przecież, że bokserki lubią się taplać ;) Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Kiedy?:cool1: ja mam jeszcze "n" nocy do odespania i nie mam kiedy odespać:placz:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jeszcze w nosek poproszę:oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Wyśpisz się po ... śmierci :diabloti: [SIZE=6][B]Cześć Iv![/B][/SIZE] Quote
Iv_ Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Wyśpisz się po ... śmierci :diabloti: [SIZE=6][B]Cześć Iv![/B][/SIZE][/quote] ale wielkie powitanie :crazyeye: :evil_lol: :loveu: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No nie.....to za dużo na moje skołatane nerwy:shake: najpierw mnie od maUp wyzywa a teraz jeszcze mi śmierci życzy:placz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Cześć Iv:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] nie beksaj :glaszcze: :razz: [quote name='Menrzuś']Witanko ...... monitorek działa? [/quote] Działa działa :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: mam nówkę O! :bigcool::Cool!::bigcool::eviltong: :diabloti: Quote
apple Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Menrzuś']Moje też nigdy nie nosiły. No, Argon miał taka próbę w młodości, ale szybko kaganiec zeżarł :diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]O matko:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]Taki to już jest los młodych mamuś :roll: Jest w nosek :kiss_2:[/QUOTE][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]To mnie fcale nie pociesza wiesz?!:roll: Niooo:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [QUOTE]Nieeeeeeeeeee no! Ty rzeczywiście nie jesteś wyspana! Nic Ci pwiedzieć nie można, bo wsio serio bierzesz... :roll:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie biere na serio......Ciebie biere na litość:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Kochani muszę śmigać........zagladnę do Was z pracy;) Całuski dla wszystkich....dla JeNdzów też:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iv_'] Działa działa :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: mam nówkę O! :bigcool::Cool!::bigcool::eviltong: :diabloti:[/quote] Noooooo.....od razu Ciebie lepiej widać :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No nie.....to za dużo na moje skołatane nerwy:shake: najpierw mnie od maUp wyzywa a teraz jeszcze mi śmierci życzy:placz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Cześć Iv:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Nieeeeeeeeeee no! Ty rzeczywiście nie jesteś wyspana! Nic Ci pwiedzieć nie można, bo wsio serio bierzesz... :roll: Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]O matko:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]To mnie fcale nie pociesza wiesz?!:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Niooo:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Żle mnie zrozumiałaś - Argonowi zakładałem :diabloti: Wcale nie pocieszałem - stwierdziłem tylko faNkt :roll: Mam nadzieję, że już jest trochę lepiej? :razz: Quote
Iv_ Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Kochani muszę śmigać........zagladnę do Was z pracy;)[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Całuski dla wszystkich....dla JeNdzów też:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] dzięki za całuska :oops: Miłego dnia Appelka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Kochani muszę śmigać........zagladnę do Was z pracy;)[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Całuski dla wszystkich....dla JeNdzów też:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Czymnij się ciepło :multi: Ja też śmigam na :painting::painting: Quote
Iv_ Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Menrzuś']Noooooo.....od razu Ciebie lepiej widać :evil_lol:[/quote] Bo teraz jestem zdecydowanie większa :cool1: tzn, monitor :p :razz: Quote
Medorowa Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Menrzuś']No cUś takiego......któż to nas tu odwiedził :evil_lol: Czeeeeść :multi:[/quote] Skromna JA:roll: :B-fly::B-fly::B-fly: Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iv_']Bo teraz jestem zdecydowanie większa :cool1: tzn, monitor :p :razz:[/quote] ...i wszystkie szczególiki dokładnie teraz widać :razz: Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Medorowa']Skromna JA:roll: :B-fly::B-fly::B-fly:[/quote] Już się stęskniłem za tą skromnością :cool3: Witanko :multi: Quote
Bila Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Kochani muszę śmigać........zagladnę do Was z pracy;) Całuski dla wszystkich....dla JeNdzów też:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No co Ty, nie idź:shake:. Quote
Bila Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Iv, gratulejszyn z okazji nowwgo monitorka:loveu::bigcool: Quote
Iv_ Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Medorowa']Skromna JA:roll: :B-fly::B-fly::B-fly:[/quote] Sześć Skromna :multi: ja jestem Gwiazda jakby co :multi: :cool1: :cool3: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Bila']Iv, gratulejszyn z okazji nowwgo monitorka:loveu::bigcool:[/quote] dziękuję :oops: poprzedni się zepsuł :placz: i wczoraj odcięło mnie od świata :roll: czyli od dogo :razz: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Haloooooooooooo??? Jest tu kto? Został kto??? :evil_lol:[/quote] :crazyeye: no mu som tukej :evil_lol: oślepłaś :cool3: :crazyeye: :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Haloooooooooooo??? Jest tu kto? Został kto??? :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Teeraz to ja też muszę już iść... Papatki! :loveu: Quote
apple Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Bila']No co Ty, nie idź:shake:.[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Musiałam Biluniu:loveu: ale już jestem.......cała do waszej dyspozycji....korzystajcie- taka okzja może się już nie powtórzyć:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Musiałam Biluniu:loveu: ale już jestem.......cała do waszej dyspozycji....korzystajcie- taka okzja może się już nie powtórzyć:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A nie będziesz się czuła wykorzystana? :roll: Quote
apple Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']A nie będziesz się czuła wykorzystana? :roll:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie no co ty.....przecież Wy to sami swoi:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie no co ty.....przecież Wy to sami swoi:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] hahahahahahahahahaaa! :evil_lol: Quote
Recommended Posts