Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bila']I kiedy idziecie? Foty koniecznie:loveu:. Sonia to pono niezły świrus:cool3: ADHD-owiec, dobrze, że rodzinka probokserska[/quote]
Spokojnie - najpierw ta adopcja musi być dokonana. A foty jak obiecane, to będą ;)
Mieszkałem kiedyś w tamtym rejonie, a że Oni są tam krótko, to powiedziałem gdzie są rejony na spokojne wybieganie się, gdzie jest czysta, płytka rzeczka - wiadomo przecież, że bokserki lubią się taplać ;)

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Kiedy?:cool1: ja mam jeszcze "n" nocy do odespania i nie mam kiedy odespać:placz:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jeszcze w nosek poproszę:oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Wyśpisz się po ... śmierci :diabloti:

[SIZE=6][B]Cześć Iv![/B][/SIZE]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Wyśpisz się po ... śmierci :diabloti:

[SIZE=6][B]Cześć Iv![/B][/SIZE][/quote]

ale wielkie powitanie :crazyeye: :evil_lol: :loveu:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No nie.....to za dużo na moje skołatane nerwy:shake: najpierw mnie od maUp wyzywa a teraz jeszcze mi śmierci życzy:placz:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Cześć Iv:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

nie beksaj :glaszcze: :razz:

[quote name='Menrzuś']Witanko ...... monitorek działa? [/quote]

Działa działa :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
mam nówkę O! :bigcool::Cool!::bigcool::eviltong:

:diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Moje też nigdy nie nosiły. No, Argon miał taka próbę w młodości, ale szybko kaganiec zeżarł :diabloti:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]O matko:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]Taki to już jest los młodych mamuś :roll:

Jest w nosek :kiss_2:[/QUOTE][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]To mnie fcale nie pociesza wiesz?!:roll:

Niooo:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

[QUOTE]Nieeeeeeeeeee no! Ty rzeczywiście nie jesteś wyspana! Nic Ci pwiedzieć nie można, bo wsio serio bierzesz... :roll:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie biere na serio......Ciebie biere na litość:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Kochani muszę śmigać........zagladnę do Was z pracy;)

Całuski dla wszystkich....dla JeNdzów też:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iv_']
Działa działa :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
mam nówkę O! :bigcool::Cool!::bigcool::eviltong:

:diabloti:[/quote]
Noooooo.....od razu Ciebie lepiej widać :evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No nie.....to za dużo na moje skołatane nerwy:shake: najpierw mnie od maUp wyzywa a teraz jeszcze mi śmierci życzy:placz:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Cześć Iv:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Nieeeeeeeeeee no! Ty rzeczywiście nie jesteś wyspana! Nic Ci pwiedzieć nie można, bo wsio serio bierzesz... :roll:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]O matko:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]To mnie fcale nie pociesza wiesz?!:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Niooo:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Żle mnie zrozumiałaś - Argonowi zakładałem :diabloti:

Wcale nie pocieszałem - stwierdziłem tylko faNkt :roll:

Mam nadzieję, że już jest trochę lepiej? :razz:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Kochani muszę śmigać........zagladnę do Was z pracy;)[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Całuski dla wszystkich....dla JeNdzów też:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
dzięki za całuska :oops:

Miłego dnia Appelka :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Kochani muszę śmigać........zagladnę do Was z pracy;)[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Całuski dla wszystkich....dla JeNdzów też:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Czymnij się ciepło :multi:

Ja też śmigam na :painting::painting:

Posted

[quote name='Menrzuś']Noooooo.....od razu Ciebie lepiej widać :evil_lol:[/quote]
Bo teraz jestem zdecydowanie większa :cool1: tzn, monitor :p :razz:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Kochani muszę śmigać........zagladnę do Was z pracy;)

Całuski dla wszystkich....dla JeNdzów też:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
No co Ty, nie idź:shake:.

Posted

[quote name='Medorowa']Skromna JA:roll:

:B-fly::B-fly::B-fly:[/quote]

Sześć Skromna :multi: ja jestem Gwiazda jakby co :multi: :cool1: :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']Iv, gratulejszyn z okazji nowwgo monitorka:loveu::bigcool:[/quote]
dziękuję :oops: poprzedni się zepsuł :placz: i wczoraj odcięło mnie od świata :roll: czyli od dogo :razz: :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Haloooooooooooo??? Jest tu kto? Został kto??? :evil_lol:[/quote]
:crazyeye: no mu som tukej :evil_lol: oślepłaś :cool3: :crazyeye: :eviltong:

Posted

[quote name='Bila']No co Ty, nie idź:shake:.[/quote]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Musiałam Biluniu:loveu:

ale już jestem.......cała do waszej dyspozycji....korzystajcie- taka okzja może się już nie powtórzyć:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Musiałam Biluniu:loveu:

ale już jestem.......cała do waszej dyspozycji....korzystajcie- taka okzja może się już nie powtórzyć:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

A nie będziesz się czuła wykorzystana? :roll:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A nie będziesz się czuła wykorzystana? :roll:[/quote]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie no co ty.....przecież Wy to sami swoi:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]