Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ggggggggggggggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :angryy:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zakrztusiłaś się?:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Tzn co? Jak nie zapłacę, to wszystkie fotki, które umieściłam ileś tam temu póją w pissssssdu?[/quote]
Będzie zamiast nich, napis - zdjęcie czasowo niedostępne :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Aaaaa tam - to ja mam lepiej, bo widzę......zazdrosna modka walczy o moje względy chyba :diabloti:

No to pewnie mamy podobne nosy, bo ja też od początku imageshacka używam :razz:[/quote]
[COLOR=Green][B]Ty lepiej powiedz jak sobie te wtyki zrobiłeś?:razz::diabloti:

Coooooo? :crazyeye:Ja nie mam nosa jak klamka od zakrystii :shake:[/B][/COLOR]:evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No mówię Ci.....chodzę po ścianach z niewyspania....dlatego ostatnio nie ma mnie na Dogo wieczorem....w końcu i tak mam mało snu:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Cos ty:crazyeye:.....to taka Hadra z niej?:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Boszsz.....zapadniesz się w sobie z tego zmęczenia :crazyeye:

Nie wiem, czy to komplement, czy zniewaga :evil_lol: ale zazdrośnica z niej jest napewno :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Boszsz.....zapadniesz się w sobie z tego zmęczenia :crazyeye:

Nie wiem, czy to komplement, czy zniewaga :evil_lol: ale zazdrośnica z niej jest napewno :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie no chyba dam sobie jakoś rade...ale ostatnio padam o 21:evil_lol: Jak niemowlak:evil_lol:

A to w sumie normalne.....jak każda zdrowa baba:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']To co? Muszę abonament zapłacić? :mad: Ch..e! :angryy: Grrrrrrrrrrrrrr! sorry!cv[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Hmmmm i chyba połowe avatarka masz na fotosiku co? Bo własnie masz zdjecie chwilowo niedostępne:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][COLOR=green][B]Ty lepiej powiedz jak sobie te wtyki zrobiłeś?:razz::diabloti:[/B][/COLOR]

[B][COLOR=green]Coooooo? :crazyeye:Ja nie mam nosa jak klamka od zakrystii :shake:[/COLOR][/B]:evil_lol:[/quote]
Ma się te sposoby :razz::razz:

No to co masz? :crazyeye:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hmmmm i chyba połowe avatarka masz na fotosiku co? Bo własnie masz zdjecie chwilowo niedostępne:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Ciotka! Ty! Weź mnie nie wkurzaj! Bo będę musiała parę faworków zjeść, co by się uspokoić! :cool3:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']To co? Muszę abonament zapłacić? :mad: Ch..e! :angryy: Grrrrrrrrrrrrrr! sorry!cv[/quote]
Welcome to Poland :diabloti:

Jakiś tam darmowy limit jest. Po przekroczeniu jego - papapapapa fotki :p

Posted

[quote name='Menrzuś']Ma się te sposoby :razz::razz:

No to co masz? :crazyeye:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]WoW zaintrgowałeś mnie.......jakie?:razz:

No ja mam malutki, zgrabny, sexi nosek:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ciotka! Ty! Weź mnie nie wkurzaj! Bo będę musiała parę faworków zjeść, co by się uspokoić! :cool3:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Rozumiem. Jesteś usprawiedliwiona:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]Welcome to Poland :diabloti:

Jakiś tam darmowy limit jest. Po przekroczeniu jego - papapapapa fotki [/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No tak, u nas w kraju za darmo juz dawno umarło:shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie no chyba dam sobie jakoś rade...ale ostatnio padam o 21:evil_lol: Jak niemowlak:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A to w sumie normalne.....jak każda zdrowa baba:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
O 21ej? :crazyeye: To masz przerąbane :shake:

A widzisz - takie już jesteście. Od razu kosicie konkurencję :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Welcome to Poland :diabloti:

Jakiś tam darmowy limit jest. Po przekroczeniu jego - papapapapa fotki :p[/quote]

Mam nadzieję, że jest to limit dzienny... Bo jak nie... :mad: Kurna no! :placz:

Posted

[quote name='Menrzuś']O 21ej? :crazyeye: To masz przerąbane :shake:

A widzisz - takie już jesteście. Od razu kosicie konkurencję :diabloti:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No mówie Ci....serio:roll: Kładę Alę....myję ząbki i zapadam w sen jak tylko przyłożę głowę do podusi:roll:

No trzeba:cool1:...bo wy chłopy to takie memłaki....trochę dekoltu, zalotny uśmiech i już nie wiecie co macie robić.......to trzeba wam pomagać w decydowaniu!:diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ciotka! Ty! Weź mnie nie wkurzaj! Bo będę musiała parę faworków zjeść, co by się uspokoić! :cool3:[/quote]
A nie żałuj se - przy takim stopniu wkurzenia, spalisz je w try miga :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']No o co Ci chodzi? :razz:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie no o nic:roll:......uświadmomiłam sobie, że ty faktycznie lubisz agresywne kobiety:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]WoW zaintrgowałeś mnie.......jakie?:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No ja mam malutki, zgrabny, sexi nosek:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Ppppppppppffffffffffffff.....trzeba mieć jakies tajemnice :razz:

Ciekawe jak takim małym noskiem mogłaś wywęszyć, że imageshack jest lepszy? :hmmmm:

Posted

[quote name='Iv_']Cześć Gaduły, chwalipięty i skromnisie :evil_lol: :loveu: :multi: :loveu:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cześć satelitko mła:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]