Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Selket']Cześć:loveu::loveu::loveu:[/quote] Sześć :multi: Quote
Bila Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']Jeszcze są jakby ktoś się pytał :razz::razz: :evil_lol:[/quote] Zanim dotrę, to skamienieją:shake:. Nie wiem, czy pociągi w ogóle jadą.Śnieg wali jak goopi. Wróciliśmy ze spaceru jako te bałwany:evil_lol: Quote
apple Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']To chyba z wrażenia :razz: :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To chyba wina tego piwa co sobie je sączę:roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bila Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dobry wieczor Ptasiorki:loveu: To sem jo:B-fly:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :loveu::loveu::loveu::loveu:Cześć Jabłuszko:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To chyba wina tego piwa co sobie je sączę:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] To sie zdecyduj - wina, czy piwa :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Bila']Cześć, podkradaczko czapek:loveu::evil_lol:[/quote] A co.....przelicytowała? :crazyeye: Quote
apple Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']To sie zdecyduj - wina, czy piwa :diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ty to faktycznie masz podglad do mnie:mdleje: teraz piję różową Californię.....TZ we mnie wmusza...mówi że będę łatwiejsza:evil_lol: Że jak niby?:hmmmm: CZy on nie wie, że strefy erogenne kobiety znajdują się między uszami?:hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bila Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Selket']Cześć:loveu::loveu::loveu:[/quote] Cześć, podkradaczko czapek:loveu::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ty to faktycznie masz podglad do mnie:mdleje: teraz piję różową Californię.....TZ we mnie wmusza...mówi że będę łatwiejsza:evil_lol: Że jak niby?:hmmmm: CZy on nie wie, że strefy erogenne kobiety znajdują się między uszami?:hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ma się te kamerki :diabloti: Między uszami, to widzę, że masz teraz wlew :roflt: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Bila']Chciała, ale na razie czapka jest moja:p[/quote] Jeszcze przed snem tam wstąpię. Fajnie w tej włóczce się śpi :diabloti: No i ten sexi poNpoN :evil_lol: Quote
apple Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']Ma się te kamerki :diabloti: Między uszami, to widzę, że masz teraz wlew :roflt:[/quote] :nerwy::nerwy::nerwy: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] NIE PRAFFFDA:eviltong: Sączę sobie.....a ty zadraszczasz zazdrośniku:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bila Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']A co.....przelicytowała? :crazyeye:[/quote] Chciała, ale na razie czapka jest moja:p Quote
apple Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś'] No i ten sexi poNpoN :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Łooooo Matko:roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='apple']:nerwy::nerwy::nerwy: [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]NIE PRAFFFDA:eviltong: Sączę sobie.....a ty zadraszczasz zazdrośniku:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Spoko - nie nagrywam :evil_lol: Też sobie pifffko sączę - a co :eviltong: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Łooooo Matko:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Matki w to nie mieszaj :p:evil_lol: Quote
apple Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']Matki w to nie mieszaj :p:evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Łoooooo Boże:roll: [/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]Spoko - nie nagrywam :evil_lol: Też sobie pifffko sączę - a co :eviltong:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No ale ja już podwójnie widzem chyba:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Bila']Hm, a po co Ci seksi pompon:crazyeye::roll:[/quote] No wiesz.....są różne zbĄczenia :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Łoooooo Boże:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No ale ja już podwójnie widzem chyba:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :evil_lol: No to doopa z łatwości. Biedny TZ :diabloti: Quote
apple Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']:evil_lol: No to doopa z łatwości. Biedny TZ :diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Idż ty goopolu:eviltong: Koffom Cię normalnie:loveu::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Idż ty goopolu:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Koffom Cię normalnie:loveu::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [SIZE=4]NA PW !!!! :mad:[/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] :evil_lol: Quote
apple Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']No wiesz.....są różne zbĄczenia :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Taaaaaaaaaaaaaa.....a ON jest MISZCZEM w zbĄczeniach:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś'][SIZE=4]NA PW !!!! :mad:[/SIZE] :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][SIZE=7][COLOR=DarkGreen][B]NIE HISTERYZUJ!:evil_lol:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][SIZE=7][COLOR=darkgreen][B]NIE HISTERYZUJ!:evil_lol:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Boszszsz.....co za Ptasior :mdleje: :diabloti: Quote
Bila Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']Jeszcze przed snem tam wstąpię. Fajnie w tej włóczce się śpi :diabloti: No i ten sexi poNpoN :evil_lol:[/quote] Hm, a po co Ci seksi pompon:crazyeye::roll: Quote
Recommended Posts