Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Jeszcze są jakby ktoś się pytał :razz::razz:

:evil_lol:[/quote]
Zanim dotrę, to skamienieją:shake:. Nie wiem, czy pociągi w ogóle jadą.Śnieg wali jak goopi. Wróciliśmy ze spaceru jako te bałwany:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']To chyba z wrażenia :razz: :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To chyba wina tego piwa co sobie je sączę:roll:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dobry wieczor Ptasiorki:loveu:

To sem jo:B-fly:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

:loveu::loveu::loveu::loveu:Cześć Jabłuszko:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To chyba wina tego piwa co sobie je sączę:roll:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]
To sie zdecyduj - wina, czy piwa :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']To sie zdecyduj - wina, czy piwa :diabloti:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ty to faktycznie masz podglad do mnie:mdleje: teraz piję różową Californię.....TZ we mnie wmusza...mówi że będę łatwiejsza:evil_lol: Że jak niby?:hmmmm: CZy on nie wie, że strefy erogenne kobiety znajdują się między uszami?:hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ty to faktycznie masz podglad do mnie:mdleje: teraz piję różową Californię.....TZ we mnie wmusza...mówi że będę łatwiejsza:evil_lol: Że jak niby?:hmmmm: CZy on nie wie, że strefy erogenne kobiety znajdują się między uszami?:hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ma się te kamerki :diabloti:

Między uszami, to widzę, że masz teraz wlew :roflt:

Posted

[quote name='Bila']Chciała, ale na razie czapka jest moja:p[/quote]
Jeszcze przed snem tam wstąpię. Fajnie w tej włóczce się śpi :diabloti:
No i ten sexi poNpoN :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ma się te kamerki :diabloti:

Między uszami, to widzę, że masz teraz wlew :roflt:[/quote]
:nerwy::nerwy::nerwy:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]
NIE PRAFFFDA:eviltong: Sączę sobie.....a ty zadraszczasz zazdrośniku:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple']:nerwy::nerwy::nerwy:

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]NIE PRAFFFDA:eviltong: Sączę sobie.....a ty zadraszczasz zazdrośniku:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Spoko - nie nagrywam :evil_lol:

Też sobie pifffko sączę - a co :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']Matki w to nie mieszaj :p:evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Łoooooo Boże:roll:
[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]Spoko - nie nagrywam :evil_lol:

Też sobie pifffko sączę - a co :eviltong:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No ale ja już podwójnie widzem chyba:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Łoooooo Boże:roll:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No ale ja już podwójnie widzem chyba:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:evil_lol:
No to doopa z łatwości. Biedny TZ :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']:evil_lol:
No to doopa z łatwości. Biedny TZ :diabloti:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Idż ty goopolu:eviltong:

Koffom Cię normalnie:loveu::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Idż ty goopolu:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Koffom Cię normalnie:loveu::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
[SIZE=4]NA PW !!!! :mad:[/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']No wiesz.....są różne zbĄczenia :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Taaaaaaaaaaaaaa.....a ON jest MISZCZEM w zbĄczeniach:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś'][SIZE=4]NA PW !!!! :mad:[/SIZE]

:evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][SIZE=7][COLOR=DarkGreen][B]NIE HISTERYZUJ!:evil_lol:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Jeszcze przed snem tam wstąpię. Fajnie w tej włóczce się śpi :diabloti:
No i ten sexi poNpoN :evil_lol:[/quote]
Hm, a po co Ci seksi pompon:crazyeye::roll: