Selket Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Cześć:multi: O to moja torebka uboga przy Waszych:oops: Ja mam tak pendrive, tabletki przeciwbólowe, skalpel, pęseta, rękawiczki latexowe, kalendarz, paragony, książeczkę zdrowia psa, dokumenty, portfel, soczek, mp3, przepis na ciasto - blok czekolawdowy i na pizze, łyżeczkę do herbaty, ulotkę z pizzeri, książkę, kredki bambino, długopisy sztuk 5 :roll: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='jbk']No co TY! W mojej torebce się nawet zeszyt A-4 nie zmieści![/quote] Nie dziwię się jak tam tyle złomu i pastiku :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Iv_']i tutaj muszę się zgodzić z Menrzusiem [IMG]http://www.pic4ever.com/images/128fs318181.gif[/IMG] [IMG]http://www.pic4ever.com/images/128fs318181.gif[/IMG] [IMG]http://www.pic4ever.com/images/128fs318181.gif[/IMG] :loveu:[/quote] Chociaż raz :multi::multi::loveu: Quote
Iv_ Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']Pomyślę nad tym. A tak dokładnie, to jest nalewka z pigwowca, bo z pigwy nie jest taka aromatyczna[/quote] Ty nie myśl :roll: tylko podziel się :placz: :modla: ja w dokładność nie wchodzę, one podobne są ;) nigdy nie robiłam nalewki z pigwy, mimo że dużo różnych innych robię, ale tej jakoś nie, bo mam wrażenie, że przerośnie moje możliwości wykonawcze :roll: a poza tym skąd tyle pigwy wziąść :niewiem: u mnie raczej z tym kłopot :mad: :roll: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Eeeeeeeee to takie oklepane......spróbuj mojego sposobu....faaaajny jest:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Jestem tradycjonalistą :p:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='jbk']podziel się!![/quote] ooooo....druga :evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']Chociaż raz :multi::multi::loveu:[/quote] nie raz :eviltong: jak masz rację to Ci ją zawsze przyznaję :eviltong: no może nie zawsze głośno :watpliwy: :cool3: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Selket']Cześć:multi: O to moja torebka uboga przy Waszych:oops: Ja mam tak pendrive, tabletki przeciwbólowe, skalpel, pęseta, rękawiczki latexowe, kalendarz, paragony, książeczkę zdrowia psa, dokumenty, portfel, soczek, mp3, przepis na ciasto - blok czekolawdowy i na pizze, łyżeczkę do herbaty, ulotkę z pizzeri, książkę, kredki bambino, długopisy sztuk 5 :roll:[/quote] :mdleje::mdleje: Chyba zaraz zrobimy konkurs w dwóch konkurencjach: 1. Kto ma wiecej doopereli w torebce 2. Która torebka jest cięższa :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Iv_']Ty nie myśl :roll: tylko podziel się :placz: :modla: ja w dokładność nie wchodzę, one podobne są ;) nigdy nie robiłam nalewki z pigwy, mimo że dużo różnych innych robię, ale tej jakoś nie, bo mam wrażenie, że przerośnie moje możliwości wykonawcze :roll: a poza tym skąd tyle pigwy wziąść :niewiem: u mnie raczej z tym kłopot :mad: :roll:[/quote] Pigwowiec teraz właściwie wszędzie rośnie. Trochę z tym jest roboty, ale efekt niezapomniany. A i jest do tego co pogryźć także ;) Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Iv_']nie raz :eviltong: jak masz rację to Ci ją zawsze przyznaję :eviltong: no może nie zawsze głośno :watpliwy: :cool3:[/quote] Właśnie z tym głośno czasami jest problem :eviltong::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]DOBEREK WSZYSTKIM PTASIORKOM!:multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ja dzisiaj w ramach protestu wszystkim paczkom mówię NIE![/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dopiero zaczęłam dietę:placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Zjem za ciebie! Dwa lub cy~! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Selket']Konkurencja pierwsza wygra Jabco:diabloti: Drugą wygra Iv:diabloti: A moja torebka jest zbyt zmienna i skromna by brać udział w konkursie:diabloti::diabloti:[/quote] Z tą drugą to nie jestem tak do końca przekonany - jak Jabłkowa wrzuci do niej wszystkie narzędzia TZta, to chyba i w tej konkurencji wygra :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Zjem za ciebie! Dwa lub cy~! :evil_lol:[/quote] Ja byłem pierwszy :eviltong::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Moooooooooooooomencik! Ja w torebce mam: kalendarz książkowy, książkę Lisy Gardner, wizytownik, portfel, tabletki:APAP, Centrum, NO-SPA, Tymianek i Podbiał, pół paczki gum do żucia:cool3:, Pampersa, skarpetki Zuzy, Sudokrem, kosmetyczka i xxx rzeczy w niej, 3 długopisy, notesik, kalendarzyk mały, 2 telefony, pamięć USB, okulary przeciwsłoneczne, płyn do soczewek, klucze do domu, kluczyki do samochodu., klucze do biura, krem do rąk, 3 błyszczyki :evil_lol: Quote
Selket Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']:mdleje::mdleje: Chyba zaraz zrobimy konkurs w dwóch konkurencjach: 1. Kto ma wiecej doopereli w torebce 2. Która torebka jest cięższa :diabloti:[/quote] Konkurencja pierwsza wygra Jabco:diabloti: Drugą wygra Iv:diabloti: A moja torebka jest zbyt zmienna i skromna by brać udział w konkursie:diabloti::diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 No i proszę se dopisać, że w kosmetyczce mam: następny 1 błyszczyk, pędzelek do pudru, pilnik, podpaskę, krem Nivea, tampony szt 2, Thiocodin oraz Loratadynę, kolczyki, lusterko, Vizotrin, krople do oczu, mini perfum szt 2, szmiki szt 2, gumki do włosów szt 2, przejściówka do ładowarki do komórki, chusteczka do okularów... :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Moooooooooooooomencik! Ja w torebce mam: kalendarz książkowy, książkę Lisy Gardner, wizytownik, portfel, tabletki:APAP, Centrum, NO-SPA, Tymianek i Podbiał, pół paczki gum do żucia:cool3:, Pampersa, skarpetki Zuzy, Sudokrem, kosmetyczka i xxx rzeczy w niej, 3 długopisy, notesik, kalendarzyk mały, 2 telefony, pamięć USB, okulary przeciwsłoneczne, płyn do soczewek, klucze do domu, kluczyki do samochodu., klucze do biura, krem do rąk, 3 błyszczyki :evil_lol:[/quote] A na chorerkę Ci w pracy pampersy i skarpetki Zuzi :crazyeye::crazyeye: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Iza i Avanti']No i proszę se dopisać, że w kosmetyczce mam: następny 1 błyszczyk, pędzelek do pudru, pilnik, podpaskę, krem Nivea, tampony szt 2, Thiocodin oraz Loratadynę, kolczyki, lusterko, Vizotrin, krople do oczu, mini perfum szt 2, szmiki szt 2, gumki do włosów szt 2, przejściówka do ładowarki do komórki, chusteczka do okularów... :evil_lol:[/quote] Doooobra.....nie rozpędzaj się :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']A na chorerkę Ci w pracy pampersy i skarpetki Zuzi :crazyeye::crazyeye:[/quote] Pampers- jakby mi zaworki nie wytrzymały ze śmiechu Skarpetki- w razie nagłego zmarznięcia uszu :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']Doooobra.....nie rozpędzaj się :diabloti:[/quote] Zawsze jeszcze mogę napisać co mam w portfelu... :roll: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Pampers- jakby mi zaworki nie wytrzymały ze śmiechu Skarpetki- w razie nagłego zmarznięcia uszu :evil_lol:[/quote] Faktycznie, niezbędne niezbędniki :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Zawsze jeszcze mogę napisać co mam w portfelu... :roll:[/quote] Ja tam mam echo - wczoraj Alfa kazała mi na rękach stanąć i wszystko co wyleciło to zabrała :placz: Quote
Iza i Avanti Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']Faktycznie, niezbędne niezbędniki :diabloti:[/quote] śmiałeś wątpić??? :cool3::mad: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Iza i Avanti']śmiałeś wątpić??? :cool3::mad:[/quote] Ależ skąd :cool3: ooooooo......i nawet bejsbola w niej miałaś :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']Ja tam mam echo - wczoraj Alfa kazała mi na rękach stanąć i wszystko co wyleciło to zabrała :placz:[/quote] Kochany! Kasy to ja też mam tam echo... Ale za to tysiące innych rzeczy! Niektóre całkiem fajowe! :loveu: Quote
Recommended Posts