Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Selket']Nie nabijajcie się z mojego sosu :obrazic: :obrazic:
Swoją drogą, taka jedna narobiła mi samka na zapiekankę z serkiem plesniowym, a składników niet:placz:
Hmm....muszę poszukać tych pasemek, bo ich nie widziałam:diabloti:[/quote]

Nie pisz o jedzeniu, bo mam ślinotok:mad::placz:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iv_']hahahhaah no tak, ekonomiczny to był, nawet bardzo :evil_lol:
teraz jak pyta czy nam zrobić sosik ,to my krzyczymy nieeeeeeeeeeee, bo chcielibysmy różne potrawy w tygodniu zjeść, a nie tylko sos i sos :cool3:
o mrożeniu jakoś nie pomyslałam :splat:[/quote]

Ale gdyby Selketowa wszystko tak cudownie umiała rozmnażać:loveu::loveu:, to nic tylko wypłatę jej dać i niech... mnoży:lol:

Posted

[quote name='Bila']Ale jakie Ty masz długie włosy, Iv:-o:-o,ja nie mam takich:placz:[/quote]
:cool3: jak będziesz miała moje lata dziecinko, to Ci też urosną :multi: :evil_lol:
wiesz ja lubie dłuższe włosy i takie rozczochrane, bo ja jestem czupurna natura wbrew pozorom spokojności ;)

Posted

Nie nabijajcie się z mojego sosu :obrazic: :obrazic:
Swoją drogą, taka jedna narobiła mi samka na zapiekankę z serkiem plesniowym, a składników niet:placz:
Hmm....muszę poszukać tych pasemek, bo ich nie widziałam:diabloti:

Posted

Nie nabijamy :eviltong:

a co do tej zapiekanki z serem pleśniowym to................robi ją taką, że klękajcie narody :multi: jest po prostu pysznaaaaaaaaa :loveu: :loveu:

jestem głodna jakoś ojjjjjjj :roll:

Posted

Nie fochaj się, najważniejsze, że dobry ten sos. My to tak z zawiści, że nie umiemy tak dużo sosu zrobić :cool3:

Posted

[quote name='Iv_']:cool3: jak będziesz miała moje lata dziecinko, to Ci też urosną :multi: :evil_lol:/quote]

Dziecinko:grin::grin::grin::grin:. Iv, ale ty kochana jesteś, że tak do mnie mówisz:loveu::loveu::loveu:.

Dziecinko...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...

Posted

[quote name='Bila']Nie fochaj się, najważniejsze, że dobry ten sos. My to tak z zawiści, że nie umiemy tak dużo sosu zrobić :cool3:[/quote]
[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-420.gif[/IMG] tak, my tylko z zawiści tak :placz: :cool3:

Posted

[quote name='Bila'][quote name='Iv_']:cool3: jak będziesz miała moje lata dziecinko, to Ci też urosną :multi: :evil_lol:[/quote]

Dziecinko:grin::grin::grin::grin:. Iv, ale ty kochana jesteś, że tak do mnie mówisz:loveu::loveu::loveu:.

Dziecinko...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...[/quote]

Dziecinko dziecinko :loveu: :loveu:
wiesz, ja już jestem metrykalnie starszą kobietą, ale tak w ogóle to młodzieńka , a przynajmniej tak cię czuję :multi: :evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']Mogę spylać do domu, ja dziecinka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:, to lecę. Do wieczorka:multi:[/quote]
leć leć dziecinko :evil_lol: i miłego popołudnia :multi:
do wieczorka :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Selket']Nauczyć CIę?????????:diabloti:[/quote]
:roll: a po co? niech zostanie tak jak jest - jesteś specjalistą od tej zapiekanki i już :p :cool3:

Posted

[quote name='Iv_']Nie nabijamy :eviltong:

a co do tej zapiekanki z serem pleśniowym to................robi ją taką, że klękajcie narody :multi: jest po prostu pysznaaaaaaaaa :loveu: :loveu:

jestem głodna jakoś ojjjjjjj :roll:[/quote]
bo ja nie umie gotować w sumie:roll: A ta zapiekanka, to każdy umie zrobić, nawet doprawiać nie trzeba, tylko troszkę soli;)

Posted

[quote name='Selket']Boshe, jak ja bym chciała by mi placono za mnożenie sosów:placz::placz::placz: Mogłabym codziennie robić inszy, nie tylko chrzanowy:placz::placz:[/quote]
:niewiem: popytaj, może ktoś by Ci za to płacił :razz: ;)

Posted

[quote name='Selket']Miałam sosu Cię naukać:roll:
I weź nic nie mów o zapiekance mej ulubionej [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-398.gif[/IMG][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-398.gif[/IMG][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-398.gif[/IMG][/quote]
:crazyeye: sosu naukać? o nieeeeeeeee dzięki :p wolę pozostać przy moich możliwościach robienia sosu, całkiem mi to odpowiada i innym domownikom też :cool3: :p

Posted

[quote name='Iv_']hahahhaah no tak, ekonomiczny to był, nawet bardzo :evil_lol:
teraz jak pyta czy nam zrobić sosik ,to my krzyczymy nieeeeeeeeeeee, bo chcielibysmy różne potrawy w tygodniu zjeść, a nie tylko sos i sos :cool3:
o mrożeniu jakoś nie pomyslałam :splat:[/quote]
phi :obrazic: Ostatnio zrobiłam ryż z warzywami po indonezyjsku........był na tydzień i jeszcze TZ miał na weekenda:oops:

Posted

[quote name='Bila']Ale gdyby Selketowa wszystko tak cudownie umiała rozmnażać:loveu::loveu:, to nic tylko wypłatę jej dać i niech... mnoży:lol:[/quote]
Boshe, jak ja bym chciała by mi placono za mnożenie sosów:placz::placz::placz: Mogłabym codziennie robić inszy, nie tylko chrzanowy:placz::placz:

Posted

[quote name='Iv_']:roll: a po co? niech zostanie tak jak jest - jesteś specjalistą od tej zapiekanki i już :p :cool3:[/quote]
Miałam sosu Cię naukać:roll:
I weź nic nie mów o zapiekance mej ulubionej [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-398.gif[/IMG][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-398.gif[/IMG][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-398.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Iv_']:niewiem: popytaj, może ktoś by Ci za to płacił :razz: ;)[/quote]
Pytam, szukam i nic:placz::placz::placz: Zostaje wykładanie towarów na półkach:placz::placz:

Posted

[quote name='Iv_']:p dziwne rzeczy się tu dzieją :roll:
Manrzuś nie ma avatarka i pokazują mu się inne napisy jak nam :roll:
jakieś duchi czy co :shake:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
a ja widze Menrzusia cudny avatarek i to co napisane było tysz :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Menrzuś']Mayday....mayday......widać mnie? :placz::placz::placz:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]widać , widać :glaszcze:

[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]a ja widze Menrzusia cudny avatarek i to co napisane było tysz :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Arial][COLOR=red][B]widać , widać :glaszcze:[/B][/COLOR][/FONT]

[/quote]
dzisiaj znowu widać Gacusia :loveu: ale wczoraj raz był, a raz nie było :shake:
mnie nie pokazują się takie rzeczy jak Menrzusiowi :shake: tylko widze co nam tu zrzucił do obejrzenia ;)

Posted

[quote name='Iv_']dzisiaj znowu widać Gacusia :loveu: ale wczoraj raz był, a raz nie było :shake:
mnie nie pokazują się takie rzeczy jak Menrzusiowi :shake: tylko widze co nam tu zrzucił do obejrzenia ;)[/quote]
[COLOR=Red]
[/COLOR][FONT=Arial][COLOR=Red][B]no tego posta to ja tysz mam :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B] potem doczytałam o jakiś brakach :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]