Bila Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Selket']Nie nabijajcie się z mojego sosu :obrazic: :obrazic: Swoją drogą, taka jedna narobiła mi samka na zapiekankę z serkiem plesniowym, a składników niet:placz: Hmm....muszę poszukać tych pasemek, bo ich nie widziałam:diabloti:[/quote] Nie pisz o jedzeniu, bo mam ślinotok:mad::placz: Quote
Bila Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Iv_']hahahhaah no tak, ekonomiczny to był, nawet bardzo :evil_lol: teraz jak pyta czy nam zrobić sosik ,to my krzyczymy nieeeeeeeeeeee, bo chcielibysmy różne potrawy w tygodniu zjeść, a nie tylko sos i sos :cool3: o mrożeniu jakoś nie pomyslałam :splat:[/quote] Ale gdyby Selketowa wszystko tak cudownie umiała rozmnażać:loveu::loveu:, to nic tylko wypłatę jej dać i niech... mnoży:lol: Quote
Iv_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Bila']Ale jakie Ty masz długie włosy, Iv:-o:-o,ja nie mam takich:placz:[/quote] :cool3: jak będziesz miała moje lata dziecinko, to Ci też urosną :multi: :evil_lol: wiesz ja lubie dłuższe włosy i takie rozczochrane, bo ja jestem czupurna natura wbrew pozorom spokojności ;) Quote
Selket Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Nie nabijajcie się z mojego sosu :obrazic: :obrazic: Swoją drogą, taka jedna narobiła mi samka na zapiekankę z serkiem plesniowym, a składników niet:placz: Hmm....muszę poszukać tych pasemek, bo ich nie widziałam:diabloti: Quote
Iv_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Selket']Nie nabijajcie się z mojego sosu :obrazic: :obrazic: Swoją drogą, taka jedna narobiła mi samka na zapiekankę z serkiem plesniowym, a składników niet:placz: Hmm....muszę poszukać tych pasemek, bo ich nie widziałam:diabloti:[/quote] Nie nabijamy :eviltong: a co do tej zapiekanki z serem pleśniowym to................robi ją taką, że klękajcie narody :multi: jest po prostu pysznaaaaaaaaa :loveu: :loveu: jestem głodna jakoś ojjjjjjj :roll: Quote
Bila Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Selket']Nie nabijajcie się z mojego sosu :obrazic: :obrazic: Swoją drogą, taka jedna narobiła mi samka na zapiekankę z serkiem plesniowym, a składników niet:placz: Hmm....muszę poszukać tych pasemek, bo ich nie widziałam:diabloti:[/quote] Nie fochaj się, najważniejsze, że dobry ten sos. My to tak z zawiści, że nie umiemy tak dużo sosu zrobić :cool3: Quote
Bila Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Iv_']:cool3: jak będziesz miała moje lata dziecinko, to Ci też urosną :multi: :evil_lol:/quote] Dziecinko:grin::grin::grin::grin:. Iv, ale ty kochana jesteś, że tak do mnie mówisz:loveu::loveu::loveu:. Dziecinko...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:... Quote
Iv_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Bila']Nie fochaj się, najważniejsze, że dobry ten sos. My to tak z zawiści, że nie umiemy tak dużo sosu zrobić :cool3:[/quote] [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-420.gif[/IMG] tak, my tylko z zawiści tak :placz: :cool3: Quote
Bila Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Mogę spylać do domu, ja dziecinka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:, to lecę. Do wieczorka:multi: Quote
Iv_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Bila'][quote name='Iv_']:cool3: jak będziesz miała moje lata dziecinko, to Ci też urosną :multi: :evil_lol:[/quote] Dziecinko:grin::grin::grin::grin:. Iv, ale ty kochana jesteś, że tak do mnie mówisz:loveu::loveu::loveu:. Dziecinko...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...[/quote] Dziecinko dziecinko :loveu: :loveu: wiesz, ja już jestem metrykalnie starszą kobietą, ale tak w ogóle to młodzieńka , a przynajmniej tak cię czuję :multi: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Bila']Mogę spylać do domu, ja dziecinka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:, to lecę. Do wieczorka:multi:[/quote] leć leć dziecinko :evil_lol: i miłego popołudnia :multi: do wieczorka :loveu: :loveu: Quote
Iv_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Selket']Nauczyć CIę?????????:diabloti:[/quote] :roll: a po co? niech zostanie tak jak jest - jesteś specjalistą od tej zapiekanki i już :p :cool3: Quote
Selket Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Iv_']Nie nabijamy :eviltong: a co do tej zapiekanki z serem pleśniowym to................robi ją taką, że klękajcie narody :multi: jest po prostu pysznaaaaaaaaa :loveu: :loveu: jestem głodna jakoś ojjjjjjj :roll:[/quote] bo ja nie umie gotować w sumie:roll: A ta zapiekanka, to każdy umie zrobić, nawet doprawiać nie trzeba, tylko troszkę soli;) Quote
Selket Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Iv_'][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-420.gif[/IMG] tak, my tylko z zawiści tak :placz: :cool3:[/quote] Nauczyć CIę?????????:diabloti: Quote
Iv_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Selket']Boshe, jak ja bym chciała by mi placono za mnożenie sosów:placz::placz::placz: Mogłabym codziennie robić inszy, nie tylko chrzanowy:placz::placz:[/quote] :niewiem: popytaj, może ktoś by Ci za to płacił :razz: ;) Quote
Selket Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Bila']Ale jakie Ty masz długie włosy, Iv:-o:-o,ja nie mam takich:placz:[/quote] Fcesz zobaczyć moje włosięta:evil_lol::evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Selket']Miałam sosu Cię naukać:roll: I weź nic nie mów o zapiekance mej ulubionej [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-398.gif[/IMG][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-398.gif[/IMG][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-398.gif[/IMG][/quote] :crazyeye: sosu naukać? o nieeeeeeeee dzięki :p wolę pozostać przy moich możliwościach robienia sosu, całkiem mi to odpowiada i innym domownikom też :cool3: :p Quote
Selket Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Iv_']hahahhaah no tak, ekonomiczny to był, nawet bardzo :evil_lol: teraz jak pyta czy nam zrobić sosik ,to my krzyczymy nieeeeeeeeeeee, bo chcielibysmy różne potrawy w tygodniu zjeść, a nie tylko sos i sos :cool3: o mrożeniu jakoś nie pomyslałam :splat:[/quote] phi :obrazic: Ostatnio zrobiłam ryż z warzywami po indonezyjsku........był na tydzień i jeszcze TZ miał na weekenda:oops: Quote
Selket Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Bila']Ale gdyby Selketowa wszystko tak cudownie umiała rozmnażać:loveu::loveu:, to nic tylko wypłatę jej dać i niech... mnoży:lol:[/quote] Boshe, jak ja bym chciała by mi placono za mnożenie sosów:placz::placz::placz: Mogłabym codziennie robić inszy, nie tylko chrzanowy:placz::placz: Quote
Selket Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Iv_']:roll: a po co? niech zostanie tak jak jest - jesteś specjalistą od tej zapiekanki i już :p :cool3:[/quote] Miałam sosu Cię naukać:roll: I weź nic nie mów o zapiekance mej ulubionej [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-398.gif[/IMG][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-398.gif[/IMG][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-398.gif[/IMG] Quote
Selket Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Iv_']:niewiem: popytaj, może ktoś by Ci za to płacił :razz: ;)[/quote] Pytam, szukam i nic:placz::placz::placz: Zostaje wykładanie towarów na półkach:placz::placz: Quote
Alicja Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Iv_']:p dziwne rzeczy się tu dzieją :roll: Manrzuś nie ma avatarka i pokazują mu się inne napisy jak nam :roll: jakieś duchi czy co :shake:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] a ja widze Menrzusia cudny avatarek i to co napisane było tysz :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Menrzuś']Mayday....mayday......widać mnie? :placz::placz::placz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]widać , widać :glaszcze: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]a ja widze Menrzusia cudny avatarek i to co napisane było tysz :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Arial][COLOR=red][B]widać , widać :glaszcze:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] dzisiaj znowu widać Gacusia :loveu: ale wczoraj raz był, a raz nie było :shake: mnie nie pokazują się takie rzeczy jak Menrzusiowi :shake: tylko widze co nam tu zrzucił do obejrzenia ;) Quote
Alicja Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Iv_']dzisiaj znowu widać Gacusia :loveu: ale wczoraj raz był, a raz nie było :shake: mnie nie pokazują się takie rzeczy jak Menrzusiowi :shake: tylko widze co nam tu zrzucił do obejrzenia ;)[/quote] [COLOR=Red] [/COLOR][FONT=Arial][COLOR=Red][B]no tego posta to ja tysz mam :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B] potem doczytałam o jakiś brakach :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 No i nasi przegrali :-(....ale i tak należy im się pełen szacunek, a nie tym piłkarskim ciotom. Quote
Recommended Posts