Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']CUś kręcisz - to czemu na zielono piszesz? :evil_lol:....a tak w ogóle to o ususzonej trawie myślałem :eviltong:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nic nie kręcę.....a na zielono piszę bo lubię ZIELONE jabłuszka:eviltong:

[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]

A o suszonej trawie to ja nic nie wiem:shake: Akurat w tym temacie jestem zielona:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Rany....to jak on wygląda? :crazyeye:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Też się zastanawiam.............juz nogi obtarłam od tego czekania :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nic nie kręcę.....a na zielono piszę bo lubię ZIELONE jabłuszka:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A o suszonej trawie to ja nic nie wiem:shake: Akurat w tym temacie jestem zielona:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Toś pewnie niedojrzała Renetka :evil_lol:

to jednak w czymś zielona jesteś :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Toś pewnie niedojrzała Renetka :evil_lol:

to jednak w czymś zielona jesteś :multi:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No co ja zrobię że taka siksa jeszcze jestem:roll::evil_lol:

Nio:oops:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iv_']:roll: taaaaa pokażę i mi podkupicie :roll:
Jest srebrny i z ametystami :multi: bardzo podobają mi się ametysty :loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie być Finia! Poka!:razz:

Nie podkupię....obiecuję;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Też się zastanawiam.............juz nogi obtarłam od tego czekania :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
A Ona nic :shake:.....

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No co ja zrobię że taka siksa jeszcze jestem:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nio:oops:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Łeeeeeee......to ja idę na koty :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Łeeeeeee......to ja idę na koty :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No wiesz........................................ :obrazic:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iv_']no dopsze pokaże :p

oooooooooo takiiiiiiiiiiiiii......................:multi:
[URL]http://img525.imageshack.us/img525/7687/81242210cd3.jpg[/URL][/quote]
No, no...... :razz:

Posted

[quote name='Iv_']no dopsze pokaże :p

[URL]http://img525.imageshack.us/img525/7687/81242210cd3.jpg[/URL][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No faktycznie....nie przesadzałaś....ćliczny:loveu:

Też bym taki chciała:hmmmm:....no ale obiecałam:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi::multi::multi:jestem ......[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=red][B]ludki leśne widziałam :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Takie tak jakieś ganiały.....potem na kanapie spały :p

Ciężko bez kompka było, co? :evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Poka to cudo:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='Menrzuś']Rany....to jak on wygląda? :crazyeye:[/quote]

:roll: taaaaa pokażę i mi podkupicie :roll:
Jest srebrny i z ametystami :multi: bardzo podobają mi się ametysty :loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No wiesz........................................ :obrazic:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
No a o czym z siksami mam rozmawiać? O lalkach? :crazyeye:

:diabloti:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No faktycznie....nie przesadzałaś....ćliczny:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Też bym taki chciała:hmmmm:....no ale obiecałam:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Ja nie obiecywałem - śmigam szukać :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']No a o czym z siksami mam rozmawiać? O lalkach? :crazyeye:

:diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:roll::roll::roll:..........................no to ja już pójdę chyba:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Ja nie obiecywałem - śmigam szukać :diabloti:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Zdrajca:mad:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:roll::roll::roll:..........................no to ja już pójdę chyba:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Stara metoda....teraz będę sie płaszczyć......... :evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']Wiesz Appelka, ja nie lubię pierścionków zbyt bogoto robionych, ale ten mimo tylu kamyczków jest taki śliczny i przy tym subtelny. Czuję, że dobrze by nam było razem ;)[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No ciężko mi to przychodzi ale muszę przyznać Ci rację:roll: Niestety jest piekny:cool1: cudny:cool1: i w ogóle:cool1:

Ja też nie lubię zbyt bogatych pierścionków...wole takie bardziej skromne.......nawet zaręczynowy to jedynie zielone szmaragdowe oczko :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

no dopsze pokaże :p

[URL]http://img525.imageshack.us/img525/7687/81242210cd3.jpg[/URL]

Posted

[quote name='Menrzuś']....obciąć mu.....a to nie to :roll:[/quote]:evil_lol:
:evil_lol:[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:evil_lol:...goopolu.....nie rozśmieszaj mnie.....i tak się focham:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT]