Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Agniest']no właśnie się do tego przyznałam :evil_lol: ale luz będzie :evil_lol: .... tylko w piecu będę musiała palić :roll: no cóż..... damy radę ;)[/quote] ....i jeszcze czasami na necik spokojnie będziesz mogła wskoczyć :razz::razz: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Selket']Nie chcę być tak traktowana, tak obojętnie i pospolicie, tak zimno i tak zwyczajnie :obrazic: Masz się ze mną pożegnać :obrazic:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No nie przesadzaj;)[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]jestem...z opóźnieniem ale jestem:multi: Doberek:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No nie przesadzaj;)[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]jestem...z opóźnieniem ale jestem:multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Doberek:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Noooooo.....dzisiaj na prądzie jesteś, to od razu Ciebie lepiej widać :evil_lol: Czeeeeeeeeść :multi::loveu: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Menrzuś']Noooooo.....dzisiaj na prądzie jesteś, to od razu Ciebie lepiej widać :evil_lol: Czeeeeeeeeść :multi::loveu:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Skąd wiesz, że na pradzie?:crazyeye: jessssooo przerażasz mnie:nerwy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Skąd wiesz, że na pradzie?:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]jessssooo przerażasz mnie:nerwy:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A tak w ogóle, to czemu nieumalowana do kompika siadasz? No wiesz co :shake: :diabloti: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Menrzuś']A tak w ogóle, to czemu nieumalowana do kompika siadasz? No wiesz co :shake: :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jak nieumalowana?[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-324.gif[/IMG] Bossszzz faktycznie:eek2: Zraz sobie torbę na oki założę:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jak nieumalowana?[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-324.gif[/IMG] Bossszzz faktycznie:eek2:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Zraz sobie torbę na oki założę:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] ....i coś z dekoltem sobie zrób, bo tak to nieprzystoi :diabloti::diabloti: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Menrzuś']....i coś z dekoltem sobie zrób, bo tak to nieprzystoi :diabloti::diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]lepiej nie.......jeszcze się rozproszysz i bedziesz goopoty wypisywał:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Cześć Papluchy :loveu: :multi: :loveu: to byłam ja - milczek :p Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Iv_']Cześć Papluchy :loveu: :multi: :loveu: to byłam ja - milczek :p[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Poznaję:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]lepiej nie.......jeszcze się rozproszysz i bedziesz goopoty wypisywał:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] no to własnie zrób cUś z tym, bo się rozpraszam i cUź klikanidjrk mi nie wychodlfki :placz: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Menrzuś']no to własnie zrób cUś z tym, bo się rozpraszam i cUź klikanidjrk mi nie wychodlfki :placz:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No przeca ubranam jest............to co worek jutowy mam na siebie załozyć:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No przeca ubranam jest............to co worek jutowy mam na siebie załozyć:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ale fajna pogoda się robi....nieprawdaż? :razz: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Menrzuś']Ale fajna pogoda się robi....nieprawdaż? :razz:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ić ty Krecie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ić ty Krecie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Już taki ślepak to ja nie jestem :eviltong::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Iv_']Cześć Papluchy :loveu: :multi: :loveu: to byłam ja - milczek :p[/quote] Wooooow.....aleś się schowała :crazyeye: Witankooooooo :multi::loveu: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Menrzuś']Już taki ślepak to ja nie jestem :eviltong::evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ślepek nie......ale pogodowy bajkopisarz jak najbardziej:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Menrzuś']Już taki [U]ślepak[/U] to ja nie jestem :eviltong::evil_lol:[/quote] :roll: hmmmm no cóż byłabym innego zdania, ale...............ja to tylko ja :roll: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Iv_']:roll: hmmmm no cóż byłabym innego zdania, ale...............ja to tylko ja :roll:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahahahaha...uwielbiam te twoje spostrzeżenia:evil_lol::loveu: ale Ja cię widziałam:p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ślepek nie......ale pogodowy bajkopisarz jak najbardziej:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :mdleje:...................... [img]http://www.pic4ever.com/images/154fs232528.gif[/img] Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Iv_']:roll: hmmmm no cóż byłabym innego zdania, ale...............ja to tylko ja :roll:[/quote] A boś się tak schowała w kąciku :placz:.......co ja pocznę, że Ciebie na ten tylny serwer dzisiaj wywaliło :placz: Eeeeeech.....idem se na spacerki :-? Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Menrzuś']:mdleje:...................... [IMG]http://www.pic4ever.com/images/154fs232528.gif[/IMG][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No co...nic tylko o pogodzie i o pogodzie...już mnie oki bola od tego paczania w niebo:roll:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] prognozujesz opady ?:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Menrzuś'] Eeeeeech.....idem se na spacerki :-?[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Wycofał się na wcześniej upatrzone pozycje:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No co...nic tylko o pogodzie i o pogodzie...już mnie oki bola od tego paczania w niebo:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]prognozujesz opady ?:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Jakie znowu opady - dzisiaj słoneczko wyjdzie......na trochę ;) [quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=#008000]Wycofał się na wcześniej upatrzone pozycje:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Nie chcem, ale muszem :shake: CUś na obiad też muszę kupić, a jeszcze nie wiem co :roll: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Menrzuś']Jakie znowu opady - dzisiaj słoneczko wyjdzie......na trochę ;) Nie chcem, ale muszem :shake: CUś na obiad też muszę kupić, a jeszcze nie wiem co :roll:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]U mnie świeci od rana:diabloti: ja dzisiaj jem soczystego kurczaka z woreczka...szybko, łatwo i tanio:diabloti: No to leć............ja też na razie znikam....zgladnę jak Ala kipnie:lol: Trzymaj się...............paaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts