Menrzuś Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No! A spróbował byś nie:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] przyssało mnie jakoś :crazyeye: :evil_lol: Quote
Selket Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Też mi nowina.......:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Faktycznie, Twe gwiazdorstwo już takie spowszedniałe i oklepane jest:shake::p Quote
apple Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]BaKteria mi siada....zostało 11 min...............:roll: na szczęście to juz ostatnie hartowanie;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To ten mój magnetyzm:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Aaaaaaaa....to dlatego mi telewizor niechce działać :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]BaKteria mi siada....zostało 11 min...............:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]na szczęście to juz ostatnie hartowanie;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Na szczęście aukcja jest do jutra :multi: :evil_lol: Quote
apple Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='Menrzuś']Aaaaaaaa....to dlatego mi telewizor niechce działać :diabloti:[/quote] [CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bossszzz to ja mam aż taki zasięg:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:B-fly::B-fly::B-fly: [/B][/COLOR][/FONT][LEFT][QUOTE]Na szczęście aukcja jest do jutra :multi: :evil_lol:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]uffff:roll: jak mi bateria siadzie to się na pewno nie zdążę pożegnać....nie pogniewacie się chyba co?:razz:[/B][/COLOR][/FONT] [/LEFT] [/CENTER] Quote
Selket Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No wiesz.......:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] Nie wiem właśnie....Może nie wyglądam, ale umiem czytać:roll: [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No własnie.......:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Nooo...zrób coś z tym :niewiem: Quote
Selket Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='apple'][CENTER][LEFT][FONT=Century Gothic][COLOR=green][/COLOR][/FONT][/LEFT] [/CENTER] [LEFT][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]jak mi bateria siadzie to się na pewno nie zdążę pożegnać....nie pogniewacie się chyba co?:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/LEFT] [/quote] Nie chcę być tak traktowana, tak obojętnie i pospolicie, tak zimno i tak zwyczajnie :obrazic: Masz się ze mną pożegnać :obrazic: Quote
Selket Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='Menrzuś']Tylko się nie zgrzej :eviltong::evil_lol:[/quote] Ja się nie przyznam z czym mi się to kojarzy:diabloti: A swoją drogą to spoko, mam odpowiednie przygotowanie:diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='Selket']Ja się nie przyznam z czym mi się to kojarzy:diabloti: A swoją drogą to spoko, mam odpowiednie przygotowanie:diabloti:[/quote] Dobra.....juz nic nie mówię :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='apple'][CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bossszzz to ja mam aż taki zasięg:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:B-fly::B-fly::B-fly:[/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] [LEFT][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]uffff:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/LEFT] [LEFT][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]jak mi bateria siadzie to się na pewno nie zdążę pożegnać....nie pogniewacie się chyba co?:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/LEFT] [/quote] Noooooo....cały ekran w śniegu :evil_lol: No i siadła......ale ja się nie gniewam - dooooobrej :multi::loveu: Quote
Iv_ Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 :mdleje: ale mi daliście popalić na bazarze :placz: ledwo się tu dowlokłam :cool3: ale jestem :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='Iv_']:mdleje: ale mi daliście popalić na bazarze :placz: ledwo się tu dowlokłam :cool3: ale jestem :diabloti:[/quote] Ciężka to praca....ale ile przyjemności sobą niesie :razz: a chciałaś się wycofać :loveu: Quote
Iv_ Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='Menrzuś']Ciężka to praca....ale ile przyjemności sobą niesie :razz: a chciałaś się wycofać :loveu:[/quote] dla takich chwil warto :cool1: :loveu: ano chciałam :oops:, ale trza twardym być, a nie mieNtkim :evil_lol: zdopingowaliście mnie :multi: Quote
Menrzuś Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='Iv_']dla takich chwil warto :cool1: :loveu: ano chciałam :oops:, ale trza twardym być, a nie mieNtkim :evil_lol: zdopingowaliście mnie :multi:[/quote] Bo trzeba nam wierzyc, a nie jakieś tam. Kurcze.......dumny jestem z Ciebie - obojętnie jak to zabrzmi ;) Quote
Menrzuś Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='halbina']a mnie adrenalinka podskoczyła...:cool3:[/quote] Chyba przyjdzie wyluzować przed finiszem :diabloti: Ja w każdym bądź razie smigam - dzisiaj też jest dzień :razz: Quote
Iv_ Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='Menrzuś']Bo trzeba nam wierzyc, a nie jakieś tam. Kurcze.......dumny jestem z Ciebie - obojętnie jak to zabrzmi ;)[/quote] ojjjjjjjjjjjjjjjj :oops: :oops: :oops: Quote
halbina Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 a mnie adrenalinka podskoczyła...:cool3: Quote
Iv_ Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Ja też idę spać, bo troszku się zmęczyłam ;) Spokojnej nocki i kolorowych snów Wam życzę :multi: :loveu: :multi: :loveu: i mam nadzieję, że na finiszu wszyscy się stawicie :razz: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='Iv_']Ja też idę spać, bo troszku się zmęczyłam ;) Spokojnej nocki i kolorowych snów Wam życzę :multi: :loveu: :multi: :loveu: i mam nadzieję, że na finiszu wszyscy się stawicie :razz: :evil_lol:[/quote] Ja napewno bedę ;) Dobrej :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Dzień dobry Kochani :loveu::p[/quote] Witankooooo :multi::loveu:.....zaginiona przez weekend :razz: Quote
Agniest Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 doberek :multi: u nas ferie.....mąż z synem siedzą dzisiaj w domu, a ja w pracy..... a jutro wyjeżdzją w góry na 5 dni...... a ja w pracy....... echhhh :shake: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Agniest']doberek :multi: u nas ferie.....mąż z synem siedzą dzisiaj w domu, a ja w pracy..... a jutro wyjeżdzją w góry na 5 dni...... a ja w pracy....... echhhh :shake:[/quote] Słomiaaaana wdowa....tralalalala :evil_lol: Dobereeeek :multi::loveu: Quote
Agniest Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Menrzuś']Słomiaaaana wdowa....tralalalala :evil_lol: Dobereeeek :multi::loveu:[/quote] no właśnie się do tego przyznałam :evil_lol: ale luz będzie :evil_lol: .... tylko w piecu będę musiała palić :roll: no cóż..... damy radę ;) Quote
Recommended Posts