Menrzuś Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Aleście mi tu nasmrodziły :crazyeye:.......boszszsz.....za jakie grzechy? :crazyeye: Quote
Bila Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Hm, no troszeczkę na gówniane tematy nam zeszło:roll::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='Bila']Hm, no troszeczkę na gówniane tematy nam zeszło:roll::evil_lol:[/quote] Dobrze, że o konsystencji nie było :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='halbina']:roll: dziwne tematy... :evil_lol:[/quote] Jak najbardziej to psi temat :p Quote
Menrzuś Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='halbina']tak... taki z cyklu: s[COLOR=red][B]kup[/B][/COLOR][COLOR=black][B]my[/B] się w tej psiej sprawie...:p[/COLOR][/quote] Ciekawy temacik może sie zrobić :cool3: Quote
halbina Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 tak... taki z cyklu: s[COLOR=red][B]kup[/B][/COLOR][COLOR=black][B]my[/B] się w tej psiej sprawie...:p[/COLOR] Quote
Alicja Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:....Ozzy raz się chciał skupić i wlazł w ludzkie skupienie :roll::cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz:....Ozzy raz się chciał skupić i wlazł w ludzkie skupienie :roll::cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A co Argon wyprawiał, to nie powiem, bo jeszcze mnie zemGli :shake::evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 jejku a tu dalej się ten smrodek unosi .......[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-434.gif[/IMG] :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
halbina Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: organoleptycznie?... Quote
Alicja Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='Menrzuś']A co Argon wyprawiał, to nie powiem, bo jeszcze mnie zemGli :shake::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to ja uwazam co by nie popuścić wodzy fantazji:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Siem chciałam zameldować:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [B][SIZE=4]Ładna pogoda dzisiaj była, nieprawdaż? :evil_lol::diabloti:[/SIZE][/B] Quote
Menrzuś Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Siem chciałam zameldować:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] To melduj się :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='Selket']A Ty co tak jakoś nie takoś????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ani nie gwiazdarsko ani nie w temacie???????:crazyeye::crazyeye: Jak nie Ty:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] Bo z nowego kompka klika i nie chce go takimi czymś rozdziewiczyć :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='Selket']A poza tym to śmiejcie się śmiejcie, ale kupa to bardzo ważny element :p Na zoocie miałam aż 3 przedmioty poświęcone różnym apsektom kupy, więc to przemawia samo za siebie:p:p:p[/quote] :mdleje::placz::placz:........:grab: Quote
apple Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='Selket']A Ty co tak jakoś nie takoś????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ani nie gwiazdarsko ani nie w temacie???????:crazyeye::crazyeye: Jak nie Ty:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A bo ja się w takich tematach nie babram:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Siem chciałam zameldować:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A Ty co tak jakoś nie takoś????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ani nie gwiazdarsko ani nie w temacie???????:crazyeye::crazyeye: Jak nie Ty:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Selket Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 A poza tym to śmiejcie się śmiejcie, ale kupa to bardzo ważny element :p Na zoocie miałam aż 3 przedmioty poświęcone różnym apsektom kupy, więc to przemawia samo za siebie:p:p:p Quote
apple Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='Menrzuś']To melduj się :diabloti:[/quote][IMG]http://yelims1.free.fr/Armee/Armee33.gif[/IMG] Quote
apple Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='Selket']Aha..............takaś delikatniuśna??:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A to nie widać?[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-546.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='Selket']Myślałam, ze to tylko pozory:diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]gdzież bym smiała tak was w bład wprowadzać:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='apple'][IMG]http://yelims1.free.fr/Armee/Armee33.gif[/IMG][/quote] spocznijcie :cool1: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='Selket']Czy to jest aprobata czy cuś innego, bo nie bardzo rozumiem co chcesz mi tym obrazkowym pismem przekazać:shake:[/quote] Pisałem na ten temat ze dwie strony do tyłu :evil_lol: Quote
Recommended Posts