Iza i Avanti Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Cześć Wujaszku! :loveu: Ja też nic nie wiem o zadnym wielkim dniu... :shake: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Iv_']przyjemności albo nie :eviltong: co to za przyjemność jak palce bolą od dziergania :roll: co to za przyjemność jak w pracy wypito całą moją energię :roll: co to za przyjemność jak robota wyskakuje na mnie z każdego kąta :roll: itp itd :roll: no gdzie tu przyjemność, gdzie? :niewiem:[/quote] To wszystko, to jest cały czas ta pierwsza strona :p Quote
Bila Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Cześć, ja też nieświadoma:shake:. Syf za oknem wielki, tu się zgodzę:lol: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Wujaszku! :loveu: Ja też nic nie wiem o zadnym wielkim dniu... :shake:[/quote] A Ty przecież musisz wszystko wiedzieć :diabloti: Witankooooo Izuuuuś :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Bila']Cześć, ja też nieświadoma:shake:. Syf za oknem wielki, tu się zgodzę:lol:[/quote] Oooooo.....następna ciekawa :diabloti: Szeeeeeść :multi::loveu: Jaki syf? Słoneczko świeci, śnieg na chodnikach już prawie roztopiony :razz: Quote
Bila Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Menrzuś']Oooooo.....następna ciekawa :diabloti: Szeeeeeść :multi::loveu: Jaki syf? Słoneczko świeci, śnieg na chodnikach już prawie roztopiony :razz:[/quote] U mnie syf:placz::placz::placz: syfiasty zasyfiony Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cześć Menrzusiu:multi:...."no estem" puki co:roll: Cześć PTASIORKI:loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Bila']U mnie syf:placz::placz::placz: syfiasty zasyfiony[/quote] Widać to chałturzenie źle na Ciebie wpływa :shake:.......bidulka :glaszcze: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Cześć Menrzusiu:multi:...."no estem" puki co:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Cześć PTASIORKI:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Czeeeeść :multi::loveu:......widzę, że kompek jeszcze nie fruwa za oknem :evil_lol: I jak tam klawiaturka? :razz: Quote
Bila Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cześć Menrzusiu:multi:...."no estem" puki co:roll: Cześć PTASIORKI:loveu: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Cześć Jabłuszko:loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Menrzuś']Czeeeeść :multi::loveu:......widzę, że kompek jeszcze nie fruwa za oknem :evil_lol: I jak tam klawiaturka? :razz:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No jeszcze nie....puki co jestem na niego skazana tzn. zanim kupię nowy tomuszę się z nim pogodzić. Zrobiłam jak mówiłeś- NAprawiłam.........klawiatura działa.......narazie:cool1:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Bila']Cześć Jabłuszko:loveu::loveu::loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bilunia:multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bila Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Menrzuś']Widać to chałturzenie źle na Ciebie wpływa :shake:.......bidulka :glaszcze:[/quote] Oj źle:placz::placz:. Nastęna chałtura przyszła by internet:placz::placz:. Mykam, wieczorkiem do was wlecę. Buziole dla obecnych, nieobecnych, dla nieobecnych, którzy będą obecni. Nie to już obłęd:eek:,mykam:scared: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No jeszcze nie....puki co jestem na niego skazana tzn. zanim kupię nowy tomuszę się z nim pogodzić. Zrobiłam jak mówiłeś- NAprawiłam.........klawiatura działa.......narazie:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No widzisz......a tyle nerwacji było :shake: I przy okazji pewnie TZ rykoszetem oberwał :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Bila']Oj źle:placz::placz:. Nastęna chałtura przyszła by internet:placz::placz:. Mykam, wieczorkiem do was wlecę. Buziole dla obecnych, nieobecnych, dla nieobecnych, którzy będą obecni. Nie to już obłęd:eek:,mykam:scared:[/quote] Zapisz sobie na papiórku jak się loguje na dogomanię, bo jak Ci się główkowy dysk zawiesi, to jeszcze tu nie wrócisz :crazyeye::placz: Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Menrzuś']No widzisz......a tyle nerwacji było :shake: I przy okazji pewnie TZ rykoszetem oberwał :diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Aaaaaa bo u mnie wszystko ma działać na cacy....jak nie to ja się gubię:evil_lol: A skąd wiesz:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bila Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Menrzuś']Zapisz sobie na papiórku jak się loguje na dogomanię, bo jak Ci się główkowy dysk zawiesi, to jeszcze tu nie wrócisz :crazyeye::placz:[/quote] :-o:crazyeye::-o:crazyeye:Matko jedyna, o co biega, nic nie kumam??? Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Aaaaaa bo u mnie wszystko ma działać na cacy....jak nie to ja się gubię:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A skąd wiesz:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Wszystkie gwiazdy mają takie fochy :evil_lol: Jakbym Ciebie nie znał :roflt: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Bila']:-o:crazyeye::-o:crazyeye:Matko jedyna, o co biega, nic nie kumam???[/quote] No właś nie - już nic nie kuma :placz::placz::placz: :evil_lol: Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Menrzuś']Wszystkie gwiazdy mają takie fochy :evil_lol: Jakbym Ciebie nie znał :roflt:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nio:diabloti: Jesssooooto przerażające......znasz mnie lepiej niż ja sama:eek2:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bila Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Menrzuś']No właś nie - już nic nie kuma :placz::placz::placz: :evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Już kumam Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nio:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jesssooooto przerażające......znasz mnie lepiej niż ja sama:eek2:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Nio, nio...........jeNdza:evil_lol: Mówiłem już - bój się :diabloti: Wielki Brat czuwa :cool1: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Bila']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Już kumam[/quote] Uffffffff......a już myślałem, że sie przegrzałaś <ściera pot z twarzy>:evil_lol: Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Menrzuś']Nio, nio...........jeNdza:evil_lol: Mówiłem już - bój się :diabloti: Wielki Brat czuwa :cool1:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Królowa JeNdz:diabloti: Oooo matko a ja taka nieumalowana:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Iza i Avanti']No i się nie dowiedziałam, co to za wielki dzień :mad:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ke?...........[/B][/COLOR][/FONT]:roll: Quote
Recommended Posts