Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iv_']przyjemności albo nie :eviltong:
co to za przyjemność jak palce bolą od dziergania :roll:
co to za przyjemność jak w pracy wypito całą moją energię :roll:
co to za przyjemność jak robota wyskakuje na mnie z każdego kąta :roll:
itp itd :roll:
no gdzie tu przyjemność, gdzie? :niewiem:[/quote]
To wszystko, to jest cały czas ta pierwsza strona :p

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Wujaszku! :loveu: Ja też nic nie wiem o zadnym wielkim dniu... :shake:[/quote]
A Ty przecież musisz wszystko wiedzieć :diabloti:

Witankooooo Izuuuuś :multi::loveu:

Posted

[quote name='Bila']Cześć, ja też nieświadoma:shake:. Syf za oknem wielki, tu się zgodzę:lol:[/quote]
Oooooo.....następna ciekawa :diabloti:

Szeeeeeść :multi::loveu:

Jaki syf? Słoneczko świeci, śnieg na chodnikach już prawie roztopiony :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Oooooo.....następna ciekawa :diabloti:

Szeeeeeść :multi::loveu:

Jaki syf? Słoneczko świeci, śnieg na chodnikach już prawie roztopiony :razz:[/quote]

U mnie syf:placz::placz::placz: syfiasty zasyfiony

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Cześć Menrzusiu:multi:...."no estem" puki co:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Cześć PTASIORKI:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Czeeeeść :multi::loveu:......widzę, że kompek jeszcze nie fruwa za oknem :evil_lol:

I jak tam klawiaturka? :razz:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cześć Menrzusiu:multi:...."no estem" puki co:roll:

Cześć PTASIORKI:loveu:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Cześć Jabłuszko:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Czeeeeść :multi::loveu:......widzę, że kompek jeszcze nie fruwa za oknem :evil_lol:

I jak tam klawiaturka? :razz:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No jeszcze nie....puki co jestem na niego skazana tzn. zanim kupię nowy tomuszę się z nim pogodzić. Zrobiłam jak mówiłeś- NAprawiłam.........klawiatura działa.......narazie:cool1:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Menrzuś']Widać to chałturzenie źle na Ciebie wpływa :shake:.......bidulka :glaszcze:[/quote]

Oj źle:placz::placz:. Nastęna chałtura przyszła by internet:placz::placz:. Mykam, wieczorkiem do was wlecę. Buziole dla obecnych, nieobecnych, dla nieobecnych, którzy będą obecni. Nie to już obłęd:eek:,mykam:scared:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No jeszcze nie....puki co jestem na niego skazana tzn. zanim kupię nowy tomuszę się z nim pogodzić. Zrobiłam jak mówiłeś- NAprawiłam.........klawiatura działa.......narazie:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
No widzisz......a tyle nerwacji było :shake:

I przy okazji pewnie TZ rykoszetem oberwał :diabloti:

Posted

[quote name='Bila']Oj źle:placz::placz:. Nastęna chałtura przyszła by internet:placz::placz:. Mykam, wieczorkiem do was wlecę. Buziole dla obecnych, nieobecnych, dla nieobecnych, którzy będą obecni. Nie to już obłęd:eek:,mykam:scared:[/quote]
Zapisz sobie na papiórku jak się loguje na dogomanię, bo jak Ci się główkowy dysk zawiesi, to jeszcze tu nie wrócisz :crazyeye::placz:

Posted

[quote name='Menrzuś']No widzisz......a tyle nerwacji było :shake:

I przy okazji pewnie TZ rykoszetem oberwał :diabloti:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Aaaaaa bo u mnie wszystko ma działać na cacy....jak nie to ja się gubię:evil_lol:

A skąd wiesz:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Zapisz sobie na papiórku jak się loguje na dogomanię, bo jak Ci się główkowy dysk zawiesi, to jeszcze tu nie wrócisz :crazyeye::placz:[/quote]

:-o:crazyeye::-o:crazyeye:Matko jedyna, o co biega, nic nie kumam???

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Aaaaaa bo u mnie wszystko ma działać na cacy....jak nie to ja się gubię:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A skąd wiesz:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Wszystkie gwiazdy mają takie fochy :evil_lol:

Jakbym Ciebie nie znał :roflt:

Posted

[quote name='Menrzuś']Wszystkie gwiazdy mają takie fochy :evil_lol:

Jakbym Ciebie nie znał :roflt:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nio:diabloti:

Jesssooooto przerażające......znasz mnie lepiej niż ja sama:eek2:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nio:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jesssooooto przerażające......znasz mnie lepiej niż ja sama:eek2:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Nio, nio...........jeNdza:evil_lol:

Mówiłem już - bój się :diabloti: Wielki Brat czuwa :cool1:

Posted

[quote name='Menrzuś']Nio, nio...........jeNdza:evil_lol:

Mówiłem już - bój się :diabloti: Wielki Brat czuwa :cool1:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Królowa JeNdz:diabloti:

Oooo matko a ja taka nieumalowana:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No i się nie dowiedziałam, co to za wielki dzień :mad:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ke?...........[/B][/COLOR][/FONT]:roll: