Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iv_']jak takie wirujące to musi być ciężkie :eviltong:

no każdy każdy ale nie.......... :cool1: :diabloti:[/quote]
Niekoniecznie....dużo zależy w jakim programie to cUś jest zrobione

no ale to każdy wie, ale nie........ :cool1::diabloti:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']No i jak? :razz::razz:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Musisz poczekac na końcowy raport! Na razie zbieram dane:cool1::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iv_']Ach, mówię Ci jakie mam ciężkie zadanie :roll::mdleje:
Bila i Menrzuś zamówili u mnie czapkę czerwoną(Bila) i szalik różowy(Menrzuś) do zrobienia na drutach na bazarek dla boksiów :multi:
Problem w tym, że ja nie umię robić na drutach :oops:, ale dla nich postanowiłam się nauczyć i im dzieła wydziergać jakieś takie eeeeeee do noszenia :razz:, żeby wspomóc bokserki :multi: :loveu:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja umiem tylko szaliki:roll:....pomóc ci?:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Musisz poczekac na końcowy raport! Na razie zbieram dane:cool1::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Nerwa łapię :shocked!:

Posted

[quote name='Menrzuś']No to skąd sie wzięło to: "no każdy każdy ale nie.......... :cool1: :diabloti:".....:razz:[/quote]
:niewiem: może jakieś przeklikanie ....:roll: :p

:diabloti:

Posted

[quote name='Bila']No wiesz, w końcu to avatar hipka:roll:
:evil_lol:[/quote]
No wiem, wiem.... :placz:
A może hipka sobie wstaw :razz: - nie sprawdzałem ile ma kB :shake:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Rozumiem;)[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale wyzwanie mi się podoba.....ja podbijam stawkę! :razz:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Poproszę rękawiczki:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

:-o aż tak ambitna to nie jestem :shake:
a poza tym to moje wyzwanie :eviltong: i pula przyjęć już zamknięta :niewiem:

Posted

[quote name='Menrzuś']Nerwa łapię :shocked!:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]hmmmmm:roll: Symptomy zdenerwowania wśród badanych oznaczają iż badana grupa lub jednosta ma coś na sumieniu.......muszę sie zagłębić w temat zdaje sie:roll::cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iv_']nawet nie śmiałabym z Tobą dyskutować :p jestem dyletantką w takich tematach :niewiem: :shake: :roll:[/quote]
No to skąd sie wzięło to: "no każdy każdy ale nie.......... :cool1: :diabloti:".....:razz:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]hmmmmm:roll: Symptomy zdenerwowania wśród badanych oznaczają iż badana grupa lub jednosta ma coś na sumieniu.......muszę sie zagłębić w temat zdaje sie:roll::cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ale doopa ze mnie.......:placz::placz:

Posted

[quote name='Iv_']Och jaka Ty kofffana jesteś :multi: :loveu:
Ale może nastepnym razem skorzystam :loveu:, bo teraz to jest moje samodzielne wyzwanie, któremu muszę sama sprostać :roll: żeby się sprawdzić ;)[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Rozumiem;)

Ale wyzwanie mi się podoba.....ja podbijam stawkę! :razz:

Poproszę rękawiczki:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale doopa ze mnie.......:placz::placz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Hmmmm czyżbyś brał mnie na litość?:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Aaaaaaaaaaaaaaa doopa tam.....ja nie zostałam poinformowana o terminie skłądnia zamówień.......TO JEST DYSKRYMINACJA!:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
to zapisze Cię na drugi termin :p a drugi termin jest na......lipiec :roll:
reflektujesz? :razz:

:diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']:-o aż tak ambitna to nie jestem :shake:
a poza tym to moje wyzwanie :eviltong: i pula przyjęć już zamknięta :niewiem:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Aaaaaaaaaaaaaaa doopa tam.....ja nie zostałam poinformowana o terminie skłądnia zamówień.......TO JEST DYSKRYMINACJA!:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No chyba ie sądzisz ze CI odpuszę:roll:

REFLEKTUJE!:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Przewidujesz mrozy w lipcu?:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Nie śmiałbym :roll:

:modla: ave[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie podlizuj sie...raport będzie obiektywny:cool1:

Noooooooo chyba...........że.....................nie będzie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie podlizuj sie...raport będzie obiektywny:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Noooooooo chyba...........że.....................nie będzie:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Toż ja dzisiaj nie zasnę z tych nerW :placz:

:razz:

Posted

[quote name='Iv_']to zapisze Cię na drugi termin :p a drugi termin jest na......lipiec :roll:
reflektujesz? :razz:

:diabloti:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No chyba ie sądzisz ze CI odpuszę:roll:

REFLEKTUJE!:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dla tych rękawic jestem skłonna obnosić się z nimi po plaży w upalny dzień:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Tylko foty zrób:evil_lol:, jak w bikini i w rękawiczkach latasz

Posted

[quote name='Menrzuś']Toż ja dzisiaj nie zasnę z tych nerW :placz:

:razz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Hmmmmm no cóż......bez łapówki w takim układzie się nie obejdzie:cool1:

Dawaj pyskacza w poliko..........to bedziesz spał spokojnie:diabloti:

Ino szybko.....bo mi się chce spać i zaraz ide:roll:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Bila']Przewidujesz mrozy w lipcu?:evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dla tych rękawic jestem skłonna obnosić się z nimi po plaży w upalny dzień:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Bila']Przewidujesz mrozy w lipcu?:evil_lol:[/quote]
no nie :shake: ale myslałam, że sie zniechęci :roll: przecież ja w życiu nie naucze się robić rękawic :-(