Iv_ Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ale kto się rozbiera? :crazyeye: My? :crazyeye: Nieeeeeeeeeee ;) Menrzusiu! A czy da radę wkleić zdjęcie do pw????[/quote] da radę da :cool3: to teraz zdjęcia będą na PW :razz: ale chyba nie rozbierane :crazyeye: buahahahaaaa jestem okropna :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ale kto się rozbiera? :crazyeye: My? :crazyeye: Nieeeeeeeeeee ;) Menrzusiu! A czy da radę wkleić zdjęcie do pw????[/quote] Chorerka :evil_lol: Tak samo jak tutaj Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iv_']da radę da :cool3: to teraz zdjęcia będą na PW :razz: ale chyba nie rozbierane :crazyeye: buahahahaaaa jestem okropna :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] taaaaaaaaaaaaaaa... Okropnie- okropna! :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iv_']oj wiesz nooooo eeeeeeeeee :roll: nie mamrol tak pod nosem :eviltong: a co mi ....dasz? :razz: :diabloti: [/quote] Lepiej żebyś nie wiedziała :eviltong::evil_lol: [quote] ale jesteś jeNdzol :obrazic: :eviltong: :mad: :siara:[/quote] :siara::siara::siara: Quote
Iv_ Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Menrzuś']Lepiej żebyś nie wiedziała :eviltong::evil_lol: :siara::siara::siara:[/quote] Też Ciem lubiam :p :loveu: Quote
Iv_ Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iza i Avanti']taaaaaaaaaaaaaaa... Okropnie- okropna! :diabloti:[/quote] :multi:jesssssssss to żem ja [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-546.gif[/IMG] :diabloti: :diabloti: :diabloti: [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG] Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iv_']Też Ciem lubiam :p :loveu:[/quote] :mdleje:..... [SIZE=5]na PW!!![/SIZE][SIZE=2]...... boszszsz[/SIZE] :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iza i Avanti']No wiesz? Pf! Ona fcale nie jest płaska! Wręcz przeciwnie- za bardzo wystaje :placz:[/quote] Aż musiałem oglądnąć........eeeeeeeee tam - pitolisz jakbyś 4 kawy wypiła :evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Menrzuś']:mdleje:..... [SIZE=5]na PW!!![/SIZE][SIZE=2]...... boszszsz[/SIZE] :diabloti:[/quote] jak na PW :roll: jak masz zapchane, bo Iza foty śle :eviltong: :diabloti: :diabloti: Quote
Bila Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 A wy znowu o tyłkach:evil_lol:, świntuchy:evil_lol:, ale i tak Was lubiam:loveu:. Witanko:multi: Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Menrzuś']:mdleje:..... [SIZE=5]na PW!!![/SIZE][SIZE=2]...... boszszsz[/SIZE] :diabloti:[/quote] Powstań! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iv_']jak na PW :roll: jak masz zapchane, bo Iza foty śle :eviltong: :diabloti: :diabloti:[/quote] Dawno wyczyściłem :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Menrzuś']Aż musiałem oglądnąć........eeeeeeeee tam - pitolisz jakbyś 4 kawy wypiła :evil_lol:[/quote] Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :roll: Quote
Iv_ Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Bila']A wy znowu o tyłkach:evil_lol:, świntuchy:evil_lol:, ale i tak Was lubiam:loveu:. Witanko:multi:[/quote] :multi:czeeee Bilusia :loveu: :turn-l:to oni oni.....tak :roll: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Bila']A wy znowu o tyłkach:evil_lol:, świntuchy:evil_lol:, ale i tak Was lubiam:loveu:. Witanko:multi:[/quote] Sam nie wiem co się z dziewczynami dzisiaj stało :crazyeye:.....najpierw mnie zaptasiorzyły, potem opadły.....rozmiarami po oczach dały...a teraz jeszcze zdjęcia:crazyeye: Czeeeee Biluś :multi::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Bila']A wy znowu o tyłkach:evil_lol:, świntuchy:evil_lol:, ale i tak Was lubiam:loveu:. Witanko:multi:[/quote] Czeeeeeee Bilunia! A bo wiesz jak to jest... Same Ptasiory i jeden ON! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :roll:[/quote] Teraz to ciiiiiiiiiiiiiii :-o......eeeech te kobiety :roll: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='evaxon']jestem i tutaj :multi:[/quote] Ja też jestem :multi::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Menrzuś']Teraz to ciiiiiiiiiiiiiii :-o......eeeech te kobiety :roll: :evil_lol:[/quote] Bo cz Ty musisz ogłaszać, że zerknąłeś na me 4 litery? Hm? Potem zazdrosne Ptasiorki mnie zadziobią... I będzie jak w "Ptakach" Hitchcocka :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Powstań! :evil_lol:[/quote] Normalnie perwersją tu aż ocieka :evil_lol: Śmigam do kuchni :hand::loveu: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Bo cz Ty musisz ogłaszać, że zerknąłeś na me 4 litery? Hm? Potem zazdrosne Ptasiorki mnie zadziobią... I będzie jak w "Ptakach" Hitchcocka :evil_lol:[/quote] "Każdy kupiec swój towar chwali", a Ty odwrotnie :eviltong::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Menrzuś']Normalnie perwersją tu aż ocieka :evil_lol: Śmigam do kuchni :hand::loveu:[/quote] Jesoooooooooooo :roll: Tobie się dzisiaj wszystko kojarzy... :roll: co będziesz smażył? Piersi? :evil_lol: Quote
Bila Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Jak są same kobiety i on jeden - to tak bywa:evil_lol::evil_lol:. Wy, świńtuszki, wy :loveu::evil_lol:. Quote
Bila Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Cioteczka IV, a ty jeszcze nie w robocie?:cool3::cool3: Quote
Recommended Posts