szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Danusia12']Wcale że nie - wtedy żadnych majtasów nie miałem. I nie oszukuj :shake:[/quote] [CENTER][IMG]http://www.srebromarket.pl/Gify/Inne-Gify/zygi.gif[/IMG][/CENTER] Quote
Asior Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 ooj było na co popatrzec :evil_lol: dziołłchyyyy mówie Wam :cool3: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Imbir1']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Asior, poplułam ze śmiechu przez ciebie monitor:diabloti:, przestań bo ja mam naprawdę niezłą wyobraźnię:diabloti:[/quote] to podziel sie ta wyobraznia:diabloti: Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 no co ty, wyobraź sobie, mówie ci jak fajnie:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='szyszka.fr'][CENTER][IMG]http://www.srebromarket.pl/Gify/Inne-Gify/zygi.gif[/IMG][/CENTER] [/quote] No ładnie - nie dość, że sie rechocze jak żaba w błocie, to jeszcze chlapie naokoło :-( Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Asior']ooj było na co popatrzec :evil_lol: dziołłchyyyy mówie Wam :cool3:[/quote] :oops: :oops: :oops: :oops: :shake: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Asior']ooj było na co popatrzec :evil_lol: dziołłchyyyy mówie Wam :cool3:[/quote] miotla, misie... sprawdzic trzeba i zapytac Moderatora, Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Imbir1']fajne misie były??????:evil_lol:[/quote] No tak, fajnie być facetem wśród ..... :angryy: Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 no co się tak złościsz? sam podgrzewasz atmosferę, a później sie denerwujesz:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Imbir1']no co się tak złościsz? sam podgrzewasz atmosferę, a później sie denerwujesz:evil_lol:[/quote] Czy to ja mówiłem o jakiś misiach? :angryy: Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 ty się ich wyparłeś, nie wiem czy to lepiej czy gozej:cool3::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Może pogadamy o pogodzie - to mniej śliski temat :roll: Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 u nas całkiem ładna:p gdzie te fotki, bo siedze i czekam na nie:cool3: Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 teraz pewnie nawet foteczek nie będzie?:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Imbir1']u nas całkiem ładna:p gdzie te fotki, bo siedze i czekam na nie:cool3:[/quote] Gwiazdeczki, Księżyc..... zaczęło sie od poezji, a skończyło na gaciach. To już jest proza, anie poezja:shake: Zwolnij mnie szefowo - wstawię je napewno dzisiaj :modla: :modla: :modla: :calus: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 na przeprosiny [IMG]http://www.gifyx.za.pl/gify/rosliny/pirosen006.gif[/IMG] Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='szyszka.fr']nie zlosc sie koniec z misiami :)[/quote] Juz ja znam Was - teraz będa różowe słonie :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='szyszka.fr']na przeprosiny [IMG]http://www.gifyx.za.pl/gify/rosliny/pirosen006.gif[/IMG][/quote] Ten czerwony krzyżyk? - no ładnie :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 ech, nie mam innego wyjścia:shake: idę sobię w takim razie spać, dobrej nocki życzę:lol: nie rozrabiajcie za mocno, cobym rano kawusią sobie monitora nie opluła:cool3::evil_lol: [SIZE=1][COLOR=Silver]może mi się misie przyśnią[/COLOR][/SIZE];):diabloti: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Dzisiejszy temat naszych rozważań: „Jakim być winien pies dziennikarza?”, chorwackim można zacząć przysłowiem, że pies jest taki, jaki jest człowiek. Lecz tu akurat odwrotnie jest: Dziennikarz ma być taki, jak pies. Musi być czujny i dociekliwy, odważny, ostry i choć życzliwy, to w przekonaniu powinien trwać, że lepiej łapę dać, niż w nią brać. Lecz nade wszystko – kiedy człowieka zamierza chapnąć albo obszczekać, musi obwąchać go z każdej strony, żeby nie zostać potem skarconym, gdzie brzydko pachnie, w mig nosem czuć i w żadnym razie nie dać się szczuć. W tym miejscu Dróżka z drzemki się budzi i co mi zaraz powie już wiem: – To jest za trudny zawód dla ludzi. Niż dziennikarzem wolę być psem. Marek Majewski Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 To załóż najpierw worek foliowy na monitor - szkoda sprzętu :cool3: Dobrej nocy Imbirko :loveu: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Danusia12']Ten czerwony krzyżyk? - no ładnie :evil_lol:[/quote] ?????????????:razz: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='szyszka.fr']Dzisiejszy temat naszych rozważań: „Jakim być winien pies dziennikarza?”, chorwackim można zacząć przysłowiem, że pies jest taki, jaki jest człowiek. Lecz tu akurat odwrotnie jest: Dziennikarz ma być taki, jak pies. Musi być czujny i dociekliwy, odważny, ostry i choć życzliwy, to w przekonaniu powinien trwać, że lepiej łapę dać, niż w nią brać. Lecz nade wszystko – kiedy człowieka zamierza chapnąć albo obszczekać, musi obwąchać go z każdej strony, żeby nie zostać potem skarconym, gdzie brzydko pachnie, w mig nosem czuć i w żadnym razie nie dać się szczuć. W tym miejscu Dróżka z drzemki się budzi i co mi zaraz powie już wiem: – To jest za trudny zawód dla ludzi. Niż dziennikarzem wolę być psem. Marek Majewski[/quote] To Ty jesteś dziennikarką? Quote
Recommended Posts