Iv_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 uchhhhhh [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-525.gif[/IMG] Quote
Iv_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Bila']Ale się bidulo najęczysz:evil_lol:[/quote] bo czekam i czekam :roll: i nikogo nie ma i nie ma :cry::cry::cry::cry::cry: Quote
Menrzuś Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Aleście sobie ode mnie odpoczęły....aż zazdraszczam Wam :evil_lol: Ale jestem nazad już :multi: Quote
Menrzuś Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Iv_']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:ooooooooooooooooooo:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote] a co Ci tak oczy wyskoczyły? :-o Quote
Bila Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Widzisz, mówiłam, że masz nie ryczeć:diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Iv_']:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: jesteś nareszcie jesteś :multi: cześć zagubiony :loveu::multi::loveu:[/quote] Witankooooooo :sweetCyb::sweetCyb: Jakoś sie odnalazłem ;) Quote
Iv_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Bila']Nie płakusiaj:mdrmed:[/quote] no w końcu jesteś :mad: ile można czekać :placz: włóczysz się niewiadomo gdzie :eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Iv_']z wrażenia:eviltong: że w końcu się tu zjawiłeś :mad: :mad: :mad:[/quote] Kiedyś trzeba było odwiedzić swój pokoik :razz: Quote
Bila Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Iv_']:roll: przecież nie ryczę :eviltong: [SIZE=1](już)[/SIZE] :roll: :diabloti:[/quote] To dobrze, bo ja zaraz zacznę. Ten znowu chce po mrozie latać. .... biszkoptowy jeden:angryy: Quote
Iv_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Menrzuś']Aleście sobie ode mnie odpoczęły....aż zazdraszczam Wam :evil_lol: Ale jestem nazad już :multi:[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:ooooooooooooooooooo:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Menrzuś Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Iv_']:obrazic: długo Cię nie było :roll: baaaardzooooo długo :eviltong: nie tęskniłeś za nami......:cry: :cry: :cry:[/quote] Nie miałem kompa :shake: Quote
Bila Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Iv_']:obrazic: długo Cię nie było :roll: baaaardzooooo długo :eviltong: nie tęskniłeś za nami......:cry: :cry: :cry:[/quote] Na pewno tęsknił, tylko mu goopio się teraz przyznać:diabloti:, że nas tak na pastwę losu zostawił Quote
Iv_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: jesteś nareszcie jesteś :multi: cześć zagubiony :loveu::multi::loveu: Quote
Iv_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Menrzuś']a co Ci tak oczy wyskoczyły? :-o[/quote] z wrażenia:eviltong: że w końcu się tu zjawiłeś :mad: :mad: :mad: Quote
Iv_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Bila']Widzisz, mówiłam, że masz nie ryczeć:diabloti:[/quote] :roll: przecież nie ryczę :eviltong: [SIZE=1](już)[/SIZE] :roll: :diabloti: Quote
Iv_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Menrzuś']Witankooooooo :sweetCyb::sweetCyb: Jakoś sie odnalazłem ;)[/quote] :obrazic: długo Cię nie było :roll: baaaardzooooo długo :eviltong: nie tęskniłeś za nami......:cry: :cry: :cry: Quote
Bila Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Iv_']ale zawzięciuch z niego :-o nie jest mu zimno? :razz:[/quote] Jemu nigdy:angryy:. To cholerny sybirak:placz:. Im zimniej, tym lepiej:roll:. Kiedyś przy minus 26 poszedł się kąpać, znaczy wleciał do przerębli:mad:, dobrze, że to przy brzegu było, z drugim takim inteligentnym haszczakiem:angryy:. Mało na zawał nie zeszłam, a ten potem nawet nie smarknął. On przy takich temperaturach oczekuje częstych i długich spacerów:nerwy:. letę Quote
Menrzuś Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Bila']Na pewno tęsknił, tylko mu goopio się teraz przyznać:diabloti:, że nas tak na pastwę losu zostawił[/quote] Ave :modla: :evil_lol: Quote
Bila Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Iv_']:mdleje: normalnie porzucił nas tak :roll: :eviltong: :diabloti:[/quote] Może miał nas dosyć:crazyeye::crazyeye::placz::placz::placz::placz: Quote
Menrzuś Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Iv_']taaaaa i bez kompa już nie umiesz się kontaktować zapewne :roll: jaki nasuwa się wniosek? ......nie tęskniłeś :cry: :cry: :cry:[/quote] Tuba mi się zatkała, a okno zamarzło :shake: Quote
Menrzuś Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Bila']Może miał nas dosyć:crazyeye::crazyeye::placz::placz::placz::placz:[/quote] odwołuję to "ave" :eviltong::evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Bila']To dobrze, bo ja zaraz zacznę. Ten znowu chce po mrozie latać. .... biszkoptowy jeden:angryy:[/quote] ale zawzięciuch z niego :-o nie jest mu zimno? :razz: Quote
Menrzuś Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Iv_']Leć, tylko ciepło się ubierz, bo Ty chyba nie sybiraczka :razz: i niedawno zasmarkana byłaś :roll: A Bilbo jest niesamowity jak widze :cool1::loveu:[/quote] Na ekranie mam gluty - tylko nie wiem czy Bili, czy Argona :diabloti: Quote
Recommended Posts