Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To ja tu w stresie jestem...że się spóźniłam....że nie mam dzisiaj czasu no Dogo....że Menrzuś na pewno będzie tu za mną wył z tęsknoty:razz:.....wiec zabieram się....szybciutko wszystko robię.....mało moich małych nóżek nie połamię...przybiegam co sił......i co widzę:crazyeye:

NIE MA GO!:crazyeye:

Pffff:obrazic:

CZeść Selketka:loveu: widzę ze ty stróżujesz:diabloti:

No nic ...tak jak mówiłam mam mało czasu dzisiaj......chciałam sie tylko przywitać i powiedzieć ze niedługo wrócę do was na stałe:razz::diabloti:
A teraz śmigam:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']

[B][FONT=Arial][COLOR=red]doberek :multi::multi:......za oknem nawala śnieg :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

U nas też, u nas też! Hurra!!

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To ja tu w stresie jestem...że się spóźniłam....że nie mam dzisiaj czasu no Dogo....że Menrzuś na pewno będzie tu za mną wył z tęsknoty:razz:.....wiec zabieram się....szybciutko wszystko robię.....mało moich małych nóżek nie połamię...przybiegam co sił......i co widzę:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]NIE MA GO!:crazyeye:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Pffff:obrazic:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]CZeść Selketka:loveu: widzę ze ty stróżujesz:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No nic ...tak jak mówiłam mam mało czasu dzisiaj......chciałam sie tylko przywitać i powiedzieć ze niedługo wrócę do was na stałe:razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A teraz śmigam:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Nie wiem, jak Menrzuś, ale ja to na pewno wyję z tęsknoty, jako wiernej fance przystało ;)

Posted

[quote name='jbk']Nie wiem, jak Menrzuś, ale ja to na pewno wyję z tęsknoty, jako wiernej idolce przystało ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Chociaż ty:lol:...........moja ty wierna:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Chociaż ty:lol:...........moja ty wierna:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Wierna jak pies ;)

Posted

[quote name='jbk']Wierna jak pies ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Aż tak......:crazyeye:...nie doceniłam cię....Muuuuua:Rose:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iv_']Cześć Cioteczki :multi: :loveu: :loveu: :loveu: no i nieobecny(:roll:) Wujaszku też :loveu::multi:

wolał kompa sobie zapsować, niż z nami tu popepłać :cool3:
a tak poważnie to myślę, że jest bardzo nieszczęśliwy z tego powodu, że nie może tu być teraz :shake: rozmawiać z cudownymi Cioteczkami, wstawiać zdjęć, ogrzewać się w blasku takich gwiazd jak ja i Jabłuszkowa :multi: :razz: :diabloti:[/quote]

No i oczywiście zapomniałaś o mojej najjaśniej święcocej gwieździe :evil_lol:

Posted

Cześć Cioteczki :multi: :loveu: :loveu: :loveu: no i nieobecny(:roll:) Wujaszku też :loveu::multi:

wolał kompa sobie zapsować, niż z nami tu popepłać :cool3:
a tak poważnie to myślę, że jest bardzo nieszczęśliwy z tego powodu, że nie może tu być teraz :shake: rozmawiać z cudownymi Cioteczkami, wstawiać zdjęć, ogrzewać się w blasku takich gwiazd jak ja i Jabłuszkowa :multi: :razz: :diabloti:

Posted

Witajcie w Nowym Roku :multi:

wiem.....:oops:......... długo mnie nie było, więc moim pierwszym noworocznym postanowieniem jest:

1. spędzać więcej czasu z wami :loveu:

a jakie wy macie postanowienia?

Posted

[quote name='Agniest']Witajcie w Nowym Roku :multi:

wiem.....:oops:......... długo mnie nie było, więc moim pierwszym noworocznym postanowieniem jest:

a jakie wy macie postanowienia?[/quote]

Oddać Ci wylicytowane przez Ciebie książki :oops: A do tego potrzebuję nr tel koleżanki... :oops:

Posted

[quote name='Agniest']Witajcie w Nowym Roku :multi:

a jakie wy macie postanowienia?[/quote]

Spędzać więcej czasu z psami ;)

Posted

:mdleje: :mdleje: :mdleje: a co tutaj się dzieję :crazyeye:
nikogo nie ma? :roll:
Menrzuś, pojawił się i nawet na swoim wątku słowa nie napisał :hmmmm: z kompem walczy nadal, czy co:mad:
Bili, ani widu ani słychu :shake:, czyżby z Bilbem po trawnikach coś szukała:evil_lol:
Ali, też nie ma :shake: pewnie foty Ozulca obrabia :razz:
Selket, pewnie bardzoooooo zajęta szyciem :multi: :cool3:
Jabłuszkowa, usprawiedliwiona :cool1: :p
Iza, też ma usprawiedliwienie :cool3:;)
jbk, zaginęła w akcji :roll: chyba w snieżnej akcji :eviltong:

i reszty co tu pojawia się i znika też coś nie widzę :shake: echhhhh :roll:

co tak sama będę tu siedzieć, czy jak :placz::angryy:

Posted

[quote name='halbina']spać idź! :p[/quote]
:splat:ooooo jeszcze o Halbince zapomniałam ;)

no idę idę :roll: :roll:

Dobrej nocki życzę :multi::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Selket']Cześć:loveu::loveu::loveu:
Iv, pięknie żeś napisała, pięknie:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:
A teraz ja mogę to samo powiedzieć:roll: Nikogo nie ma :niewiem: Wszyscy już poszli, albo nie przyszli :niewiem: Pewnie zajęci:roll:

I nie nabijaj się z mojeog szycia :obrazic: :obrazic: Jak się jest takim bzytalenciem to wychodzi takie cuś i trudno:roll::oops:[/quote]

Nieprawda! Ja jestem! Ale sama to co mam gadać?

Posted

Cześć:loveu::loveu::loveu:
Iv, pięknie żeś napisała, pięknie:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:
A teraz ja mogę to samo powiedzieć:roll: Nikogo nie ma :niewiem: Wszyscy już poszli, albo nie przyszli :niewiem: Pewnie zajęci:roll:

I nie nabijaj się z mojeog szycia :obrazic: :obrazic: Jak się jest takim bzytalenciem to wychodzi takie cuś i trudno:roll::oops:

Posted

[quote name='Iv_']
Jabłuszkowa, usprawiedliwiona :cool1: :p
[/quote]:diabloti::diabloti::diabloti:
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]

Menrzusiu........napraw już kompeczka.....oć do nas........pusto tu bez ciebie:-(

Byłam.....nikogo nie zastałam.....poszczekam jeszcze trochę... a potem se pójdę....:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No własnie.....błeheheheheheeee:evil_lol:

Trafiłaś tu tylko za sprawą mojego blasku....i po moich śladach szłaś:evil_lol: Tak to bys nie trafiła....bo ciemnica i pustka tu straszliwa była....ale się tym zajęłam...spoko:p[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Bo jak ta latarnia oświetliłaś:evil_lol:. Jak świetlne jabłko

Posted

Jestem tadaaaaammmmmmm [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG] [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG] [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG] to ja :multi: Wasza ukochana gwiazda [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG]

błeheheheeeeee :diabloti:

[SIZE=4]Cześć Dziewczyny[/SIZE] :loveu: :loveu: :loveu:

a Rodzynka wciąż brak :shake: :roll: :roll:

Posted

[quote name='Iv_']

a Rodzynka wciąż brak :shake: :roll: :roll:[/quote]

Przyjdzie, zgłodniały naszego towarzystwa jak ... hiena albo inny sęp:evil_lol: