apple Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To ja tu w stresie jestem...że się spóźniłam....że nie mam dzisiaj czasu no Dogo....że Menrzuś na pewno będzie tu za mną wył z tęsknoty:razz:.....wiec zabieram się....szybciutko wszystko robię.....mało moich małych nóżek nie połamię...przybiegam co sił......i co widzę:crazyeye: NIE MA GO!:crazyeye: Pffff:obrazic: CZeść Selketka:loveu: widzę ze ty stróżujesz:diabloti: No nic ...tak jak mówiłam mam mało czasu dzisiaj......chciałam sie tylko przywitać i powiedzieć ze niedługo wrócę do was na stałe:razz::diabloti: A teraz śmigam:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]doberek :multi::multi:......za oknem nawala śnieg :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] U nas też, u nas też! Hurra!! Quote
jbk Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To ja tu w stresie jestem...że się spóźniłam....że nie mam dzisiaj czasu no Dogo....że Menrzuś na pewno będzie tu za mną wył z tęsknoty:razz:.....wiec zabieram się....szybciutko wszystko robię.....mało moich małych nóżek nie połamię...przybiegam co sił......i co widzę:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]NIE MA GO!:crazyeye:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Pffff:obrazic:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]CZeść Selketka:loveu: widzę ze ty stróżujesz:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No nic ...tak jak mówiłam mam mało czasu dzisiaj......chciałam sie tylko przywitać i powiedzieć ze niedługo wrócę do was na stałe:razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A teraz śmigam:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Nie wiem, jak Menrzuś, ale ja to na pewno wyję z tęsknoty, jako wiernej fance przystało ;) Quote
apple Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='jbk']Nie wiem, jak Menrzuś, ale ja to na pewno wyję z tęsknoty, jako wiernej idolce przystało ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Chociaż ty:lol:...........moja ty wierna:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Chociaż ty:lol:...........moja ty wierna:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Wierna jak pies ;) Quote
apple Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='jbk']Wierna jak pies ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Aż tak......:crazyeye:...nie doceniłam cię....Muuuuua:Rose: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Systkiego, systkiego naj w Nowym Roku! :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Iv_']Cześć Cioteczki :multi: :loveu: :loveu: :loveu: no i nieobecny(:roll:) Wujaszku też :loveu::multi: wolał kompa sobie zapsować, niż z nami tu popepłać :cool3: a tak poważnie to myślę, że jest bardzo nieszczęśliwy z tego powodu, że nie może tu być teraz :shake: rozmawiać z cudownymi Cioteczkami, wstawiać zdjęć, ogrzewać się w blasku takich gwiazd jak ja i Jabłuszkowa :multi: :razz: :diabloti:[/quote] No i oczywiście zapomniałaś o mojej najjaśniej święcocej gwieździe :evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Cześć Cioteczki :multi: :loveu: :loveu: :loveu: no i nieobecny(:roll:) Wujaszku też :loveu::multi: wolał kompa sobie zapsować, niż z nami tu popepłać :cool3: a tak poważnie to myślę, że jest bardzo nieszczęśliwy z tego powodu, że nie może tu być teraz :shake: rozmawiać z cudownymi Cioteczkami, wstawiać zdjęć, ogrzewać się w blasku takich gwiazd jak ja i Jabłuszkowa :multi: :razz: :diabloti: Quote
Agniest Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Witajcie w Nowym Roku :multi: wiem.....:oops:......... długo mnie nie było, więc moim pierwszym noworocznym postanowieniem jest: 1. spędzać więcej czasu z wami :loveu: a jakie wy macie postanowienia? Quote
Iza i Avanti Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Agniest']Witajcie w Nowym Roku :multi: wiem.....:oops:......... długo mnie nie było, więc moim pierwszym noworocznym postanowieniem jest: 1. spędzać więcej czasu z wami :loveu: a jakie wy macie postanowienia?[/quote] Oddać Ci wylicytowane przez Ciebie książki :oops: A do tego potrzebuję nr tel koleżanki... :oops: Quote
jbk Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Agniest']Witajcie w Nowym Roku :multi: wiem.....:oops:......... długo mnie nie było, więc moim pierwszym noworocznym postanowieniem jest: 1. spędzać więcej czasu z wami :loveu: a jakie wy macie postanowienia?[/quote] Spędzać więcej czasu z psami ;) Quote
Iv_ Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 :mdleje: :mdleje: :mdleje: a co tutaj się dzieję :crazyeye: nikogo nie ma? :roll: Menrzuś, pojawił się i nawet na swoim wątku słowa nie napisał :hmmmm: z kompem walczy nadal, czy co:mad: Bili, ani widu ani słychu :shake:, czyżby z Bilbem po trawnikach coś szukała:evil_lol: Ali, też nie ma :shake: pewnie foty Ozulca obrabia :razz: Selket, pewnie bardzoooooo zajęta szyciem :multi: :cool3: Jabłuszkowa, usprawiedliwiona :cool1: :p Iza, też ma usprawiedliwienie :cool3:;) jbk, zaginęła w akcji :roll: chyba w snieżnej akcji :eviltong: i reszty co tu pojawia się i znika też coś nie widzę :shake: echhhhh :roll: co tak sama będę tu siedzieć, czy jak :placz::angryy: Quote
Iv_ Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='halbina']spać idź! :p[/quote] :splat:ooooo jeszcze o Halbince zapomniałam ;) no idę idę :roll: :roll: Dobrej nocki życzę :multi::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Dobereczek :loveu::multi:Wam Menrzusiu ...jak kompecek :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='Selket']Cześć:loveu::loveu::loveu: Iv, pięknie żeś napisała, pięknie:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: A teraz ja mogę to samo powiedzieć:roll: Nikogo nie ma :niewiem: Wszyscy już poszli, albo nie przyszli :niewiem: Pewnie zajęci:roll: I nie nabijaj się z mojeog szycia :obrazic: :obrazic: Jak się jest takim bzytalenciem to wychodzi takie cuś i trudno:roll::oops:[/quote] Nieprawda! Ja jestem! Ale sama to co mam gadać? Quote
Selket Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Cześć:loveu::loveu::loveu: Iv, pięknie żeś napisała, pięknie:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: A teraz ja mogę to samo powiedzieć:roll: Nikogo nie ma :niewiem: Wszyscy już poszli, albo nie przyszli :niewiem: Pewnie zajęci:roll: I nie nabijaj się z mojeog szycia :obrazic: :obrazic: Jak się jest takim bzytalenciem to wychodzi takie cuś i trudno:roll::oops: Quote
apple Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='Iv_'] Jabłuszkowa, usprawiedliwiona :cool1: :p [/quote]:diabloti::diabloti::diabloti: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Menrzusiu........napraw już kompeczka.....oć do nas........pusto tu bez ciebie:-( Byłam.....nikogo nie zastałam.....poszczekam jeszcze trochę... a potem se pójdę....:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bila Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [SIZE=5]Cześć[/SIZE]:multi::multi::loveu::loveu: Quote
Bila Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No własnie.....błeheheheheheeee:evil_lol: Trafiłaś tu tylko za sprawą mojego blasku....i po moich śladach szłaś:evil_lol: Tak to bys nie trafiła....bo ciemnica i pustka tu straszliwa była....ale się tym zajęłam...spoko:p[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Bo jak ta latarnia oświetliłaś:evil_lol:. Jak świetlne jabłko Quote
Iv_ Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Jestem tadaaaaammmmmmm [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG] [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG] [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG] to ja :multi: Wasza ukochana gwiazda [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG] błeheheheeeeee :diabloti: [SIZE=4]Cześć Dziewczyny[/SIZE] :loveu: :loveu: :loveu: a Rodzynka wciąż brak :shake: :roll: :roll: Quote
jbk Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Blask Jabłuszka rozświetla ciemne chwile naszego życia...... Quote
Bila Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='Iv_'] a Rodzynka wciąż brak :shake: :roll: :roll:[/quote] Przyjdzie, zgłodniały naszego towarzystwa jak ... hiena albo inny sęp:evil_lol: Quote
Recommended Posts