Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tomcug']Bo to same pocieszająco - głaszczące emotikonki. :evilbat::evilbat::evilbat:[/quote]
buahahaaaaaaa :roflt::roflt::roflt:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iv_']:crazyeye:zamieniłeś kaloryferek na bojlerek? :crazyeye: za dużo się opychałeś :mad:
spróbuj :razz:[/quote]
Muszę najpierw z bojlerka kaloryferek zrobić - chociaż dwużeberkowy :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Muszę najpierw z bojlerka kaloryferek zrobić - chociaż dwużeberkowy :roll:[/quote]
:mdleje: no to Cię dużo pracy czeka :shake: jak tak się zapuściłeś :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Zauważyłem - jak nie bejsbol to jęzor :evil_lol:[/quote]

Jednym słowem - sama radość. :diabloti:

Rany boskie, czajnik spaliłam przez to wasze paplanie. :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

[quote name='tomcug']Jednym słowem - sama radość. :diabloti:

Rany boskie, czajnik spaliłam przez to wasze paplanie. :angryy: :angryy: :angryy:[/quote]
Stanowczo za dużo palisz :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']A tutaj żadnej nie widzę :placz:[/quote]

Menrzuś, wiesz co? Mój pies dysponuje słuchem "wybiórczym", słyszy to co chce i kiedy chce. Widzę, że Ty masz "wybiórczy" wzrok - widzisz to, co chcesz, hęęęęęęęęę :evil_lol:

Posted

[quote name='tomcug']Jednym słowem - sama radość. :diabloti:

Rany boskie, czajnik spaliłam przez to wasze paplanie. :angryy: :angryy: :angryy:[/quote]
:crazyeye: to jaki Ty masz ten czajnik? a raczej miałaś :roll:
taki co sam się nie wyłącza, ewentualnie nie gwiżdże? :hmmmm: :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Stanowczo za dużo palisz :evil_lol:[/quote]

Żeby tylko. Ja w ogóle stanowczo za dużo używam wszystkiego na p: palę, piję, pałętam się po domu i takie inne. :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']Te śledziki takie dobre były:roll:[/quote]
Dzisiaj pojadłam też śledzików :roll: jakoś nie mogłam się oprzeć :cool3:

Posted

[quote name='tomcug']Menrzuś, wiesz co? Mój pies dysponuje słuchem "wybiórczym", słyszy to co chce i kiedy chce. Widzę, że Ty masz "wybiórczy" wzrok - widzisz to, co chcesz, hęęęęęęęęę :evil_lol:[/quote]
W tym temacie mówię prawdę i tylko prawdę....jak bum cyk-cyk :p

Posted

[quote name='tomcug']Żeby tylko. Ja w ogóle stanowczo za dużo używam wszystkiego na p: palę, piję, pałętam się po domu i takie inne. :eviltong:[/quote]
ja już nie palę :multi: ale inne rzeczy na p robię :roll:

Posted

[quote name='Iv_']Ala, poka co domalowaliście :razz:

ja też nie czuje różnicy żadnej :roll:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]IVuś u mnie na blogasku fotaski ;)...reszta u Madzi na karcie :evil_lol:

[/B][/COLOR][/FONT][quote name='Menrzuś']TO COŚ - ależ to zabrzmiało :crazyeye:
Ty miałaś fajnie, a ja......eeeeech
Ja tam widzę różnicę - przestali strzelać, no i śniegu napadało :evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
TO COŚ to dopełni całości :razz::razz:... TZ był ze Mną :evil_lol: żeby nie było niedomówień :lol: a Magda robiła fotki ;)

aaaaa no fakt ...jest ciszej ...mniej strzelają ...i śnieżek przykrył szarzyznę ;)

[/B][/COLOR][/FONT][quote name='Menrzuś']Muszę najpierw z bojlerka kaloryferek zrobić - chociaż dwużeberkowy :roll:[/quote]
Mój Pan C. stwierdził , ze mi się kaloryferek po świętach zapowietrzył :roll:

O rany cóż Wy tak palicie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iv_']:crazyeye: to jaki Ty masz ten czajnik? a raczej miałaś :roll:
taki co sam się nie wyłącza, ewentualnie nie gwiżdże? :hmmmm: :diabloti:[/quote]

Bardzo dobrze powiedziane: miałam. No taki zwykły z gwizdkiem, ale mnie strasznie denerwował ten świst, więc nie używam. Tak jakoś zawsze lobię popijać kawkę ze zwykłego czajnika, nie elektrycznego. To teraz mam smród w domu, więc Iv - nie martw się, nie tylko Ciebie czuć. :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]IVuś u mnie na blogasku fotaski ;)...reszta u Madzi na karcie :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red][/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Ala, widziałam :multi: nie bolało Cię to? :crazyeye: i widziałam jak Cię zafoliowali :roll:
takie ładne psiaki i schowane :evil_lol:

Posted

[quote name='tomcug']Żeby tylko. Ja w ogóle stanowczo za dużo używam wszystkiego na p: palę, piję, pałętam się po domu i takie inne. :eviltong:[/quote]
To co marudzisz na naszą peplaninę - też jest na p, więc powinnaś być przyzwyczajona :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']To co marudzisz na naszą peplaninę - też jest na p, więc powinnaś być przyzwyczajona :diabloti:[/quote]

No tak, że też nie przyszło mi to do głowy, ale jakoś tak karuzelę mam dzisiaj w tej mojej mózgownicy. :huh:

Posted

[quote name='Iv_']Ala, widziałam :multi: nie bolało Cię to? :crazyeye: i widziałam jak Cię zafoliowali :roll:
takie ładne psiaki i schowane :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]zimno by IM było ;):evil_lol:
Mnie tam mało boli więc to nie jest dla mnie ból :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='tomcug']Bardzo dobrze powiedziane: miałam. No taki zwykły z gwizdkiem, ale mnie strasznie denerwował ten świst, więc nie używam. Tak jakoś zawsze lobię popijać kawkę ze zwykłego czajnika, nie elektrycznego. To teraz mam smród w domu, więc Iv - nie martw się, nie tylko Ciebie czuć. :eviltong::eviltong::eviltong:[/quote]
:multi: no to witaj w klubie tych co czuć......:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ja jeszcze mam na śniadanie tylko :shake:[/quote]
podesłać ?? mam jeszcze 2 słoiczki zrobione :razz::razz:i sałateczkę jarzynkową dziś zrobiłam :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]TO COŚ to dopełni całości :razz::razz:... TZ był ze Mną :evil_lol: żeby nie było niedomówień :lol: a Magda robiła fotki ;)[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Mój Pan C. stwierdził , ze mi się kaloryferek po świętach zapowietrzył :roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]O rany cóż Wy tak palicie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Boszsz.....nie chcę nawet myśleć :crazyeye:
Tobie też? :evil_lol:

Jakie Wy? To ta nowa :diabloti: