Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Menrzuś']Ja dzisiaj miałem informatyczny dzień. Możesz sobie wyobrazić jak on wyglądał po Sylwestrze :shake:................:evil_lol:[/quote] :hmmmm: to jak Ty byłeś dzisiaj taki "wczorajszy" to chyba Ty zepsowałeś tego laptopa do reszty :roll: Quote
tomcug Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Menrzuś']Ja dzisiaj miałem informatyczny dzień. Możesz sobie wyobrazić jak on wyglądał po Sylwestrze :shake:................:evil_lol:[/quote] Wyobrażam sobie, wyobrażam. :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Menrzuś']I znowu emotki nie widać.....:-( Musiałem coś zeskanować - podłączyłem skanera i sruuuuuuuu......cUś się zapętliło i doopa blada:roll:[/quote] nie płakaj mi tu, emotki wszystkie jakie stosuję są pocieszająco-głaszczące i całujące co byś już nie beksował :evil_lol: no pięknie sruuuuuuuuu i po ptokach :roll: Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='tomcug']Wyobrażam sobie, wyobrażam. :megagrin::megagrin::megagrin:[/quote] :crazyeye: Ty to masz wyobraźnię :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='tomcug']Fajnie Menrzusiowi nowy rok się zaczął. :evil_lol:[/quote] Zaraz cUś Ci poślę po drucie, to też zaznasz tej przyjemności :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Iv_']:hmmmm: to jak Ty byłeś dzisiaj taki "wczorajszy" to chyba Ty zepsowałeś tego laptopa do reszty :roll:[/quote] Nie kombinuj :eviltong:......ale się zjęNdzowaciła :evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:shake: oj to ty taki ubożuchny jesteś dziś w emocje :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Ja za to miałam wczoraj emocjonalny dzionek :evil_lol: kończyliśmy buziaki psiaków na tattoo i teraz tylko będziemy kombinować TO COŚ ... muszę sobie fajnie obmyśleć ;) ...dziś rano też miałam fajnie ;)... a tak wogóle nie czuję żadnej różnicy czy to 2008 czy 2009 :roll:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Ala, poka co domalowaliście :razz: ja też nie czuje różnicy żadnej :roll: Quote
Menrzuś Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='tomcug']Wyobrażam sobie, wyobrażam. :megagrin::megagrin::megagrin:[/quote] No, ale chociaż jeden komp działa - ale ten ma dwa routery po drodze, to i net mi wolno chodzi :roll: Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Menrzuś']Nie kombinuj :eviltong:......ale się zjęNdzowaciła :evil_lol:[/quote] mmmmmmm widzę, że odzyskujesz humorek :multi: :multi: nooooooo mam nową dawkę jęNdzowatości w nowym roku :multi: :loveu: :eviltong: Quote
tomcug Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Menrzuś']Nie kombinuj :eviltong:......[B]ale się zjęNdzowaciła[/B] :evil_lol:[/quote] A mówi, że nie czuje żadnej różnicy - za to inni czują :eviltong:. Quote
Alicja Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Menrzuś']buuuuuuuuu.....nawet emotki od Ciebie i Ali mi się nie wyświetlają :placz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake: oj to ty taki ubożuchny jesteś dziś w emocje :razz::razz: Ja za to miałam wczoraj emocjonalny dzionek :evil_lol: kończyliśmy buziaki psiaków na tattoo i teraz tylko będziemy kombinować TO COŚ ... muszę sobie fajnie obmyśleć ;) ...dziś rano też miałam fajnie ;)... a tak wogóle nie czuję żadnej różnicy czy to 2008 czy 2009 :roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Iv_']nie płakaj mi tu, emotki wszystkie jakie stosuję są pocieszająco-głaszczące i całujące co byś już nie beksował :evil_lol: no pięknie sruuuuuuuuu i po ptokach :roll:[/quote] Ale tego z trzęsącą się bródką widzę - mało to pocieszająco-głaszcząca emotka :eviltong: Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Menrzuś']Ale tego z trzęsącą się bródką widzę - mało to pocieszająco-głaszcząca emotka :eviltong:[/quote] :roll: jak zwykle widzisz to co chcesz :eviltong: a tych milusich emot jakoś niby nie widzisz :mad: ciekawe to, taka wybiórczość :roll: :angryy: Quote
Menrzuś Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Iv_']mmmmmmm widzę, że odzyskujesz humorek :multi: :multi: nooooooo mam nową dawkę jęNdzowatości w nowym roku :multi: :loveu: :eviltong:[/quote] to ja chcę wracać do 2008 :placz: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='tomcug']A mówi, że nie czuje żadnej różnicy - za to inni czują :eviltong:.[/quote] :crazyeye: czuć mnie :crazyeye: a ja myślałam, że tylko perfonami pachnę :placz: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='tomcug']A mówi, że nie czuje żadnej różnicy - za to inni czują :eviltong:.[/quote] Ty też poczułaś? :razz: Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Menrzuś']to ja chcę wracać do 2008 :placz: :evil_lol:[/quote] pfyyyyyyyyyy :roll: bądź twardy, a nie mientki :eviltong: i przyjmij nową dawkę jęNdzowatości na klatę :p tzn, na kaloryferek :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:shake: oj to ty taki ubożuchny jesteś dziś w emocje :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Ja za to miałam wczoraj emocjonalny dzionek :evil_lol: kończyliśmy buziaki psiaków na tattoo i teraz tylko będziemy kombinować TO COŚ ... muszę sobie fajnie obmyśleć ;) ...dziś rano też miałam fajnie ;)... a tak wogóle nie czuję żadnej różnicy czy to 2008 czy 2009 :roll:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] TO COŚ - ależ to zabrzmiało :crazyeye: Ty miałaś fajnie, a ja......eeeeech Ja tam widzę różnicę - przestali strzelać, no i śniegu napadało :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Iv_']:roll: jak zwykle widzisz to co chcesz :eviltong: a tych milusich emot jakoś niby nie widzisz :mad: ciekawe to, taka wybiórczość :roll: :angryy:[/quote] W tym poście to wszystkie widzę :multi: Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Menrzuś']W tym poście to wszystkie widzę :multi:[/quote] ciekawe :roll: Quote
Menrzuś Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Iv_']pfyyyyyyyyyy :roll: bądź twardy, a nie mientki :eviltong: i przyjmij nową dawkę jęNdzowatości na klatę :p tzn, na kaloryferek :diabloti:[/quote] Chyba o bojlerku myślałaś :diabloti:.....nie wiem czy dam radę :roll: Quote
tomcug Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Menrzuś']W tym poście to wszystkie widzę :multi:[/quote] Bo to same pocieszająco - głaszczące emotikonki. :evilbat::evilbat::evilbat: Quote
Menrzuś Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Iv_']ciekawe :roll:[/quote] goopi komp, no nie? :evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Menrzuś']Chyba o bojlerku myślałaś :diabloti:.....nie wiem czy dam radę :roll:[/quote] :crazyeye:zamieniłeś kaloryferek na bojlerek? :crazyeye: za dużo się opychałeś :mad: spróbuj :razz: Quote
Menrzuś Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='tomcug']Bo to same pocieszająco - głaszczące emotikonki. :evilbat::evilbat::evilbat:[/quote] Zauważyłem - jak nie bejsbol to jęzor :evil_lol: Quote
Recommended Posts