Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Ja dzisiaj miałem informatyczny dzień. Możesz sobie wyobrazić jak on wyglądał po Sylwestrze :shake:................:evil_lol:[/quote]
:hmmmm: to jak Ty byłeś dzisiaj taki "wczorajszy" to chyba Ty zepsowałeś tego laptopa do reszty :roll:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Ja dzisiaj miałem informatyczny dzień. Możesz sobie wyobrazić jak on wyglądał po Sylwestrze :shake:................:evil_lol:[/quote]

Wyobrażam sobie, wyobrażam. :megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='Menrzuś']I znowu emotki nie widać.....:-(

Musiałem coś zeskanować - podłączyłem skanera i sruuuuuuuu......cUś się zapętliło i doopa blada:roll:[/quote]
nie płakaj mi tu, emotki wszystkie jakie stosuję są pocieszająco-głaszczące i całujące co byś już nie beksował :evil_lol:

no pięknie sruuuuuuuuu i po ptokach :roll:

Posted

[quote name='tomcug']Wyobrażam sobie, wyobrażam. :megagrin::megagrin::megagrin:[/quote]
:crazyeye: Ty to masz wyobraźnię :diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']:hmmmm: to jak Ty byłeś dzisiaj taki "wczorajszy" to chyba Ty zepsowałeś tego laptopa do reszty :roll:[/quote]
Nie kombinuj :eviltong:......ale się zjęNdzowaciła :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:shake: oj to ty taki ubożuchny jesteś dziś w emocje :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Ja za to miałam wczoraj emocjonalny dzionek :evil_lol: kończyliśmy buziaki psiaków na tattoo i teraz tylko będziemy kombinować TO COŚ ... muszę sobie fajnie obmyśleć ;) ...dziś rano też miałam fajnie ;)... a tak wogóle nie czuję żadnej różnicy czy to 2008 czy 2009 :roll:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Ala, poka co domalowaliście :razz:

ja też nie czuje różnicy żadnej :roll:

Posted

[quote name='tomcug']Wyobrażam sobie, wyobrażam. :megagrin::megagrin::megagrin:[/quote]
No, ale chociaż jeden komp działa - ale ten ma dwa routery po drodze, to i net mi wolno chodzi :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Nie kombinuj :eviltong:......ale się zjęNdzowaciła :evil_lol:[/quote]
mmmmmmm widzę, że odzyskujesz humorek :multi: :multi:
nooooooo mam nową dawkę jęNdzowatości w nowym roku :multi: :loveu: :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']Nie kombinuj :eviltong:......[B]ale się zjęNdzowaciła[/B] :evil_lol:[/quote]

A mówi, że nie czuje żadnej różnicy - za to inni czują :eviltong:.

Posted

[quote name='Menrzuś']buuuuuuuuu.....nawet emotki od Ciebie i Ali mi się nie wyświetlają :placz:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake: oj to ty taki ubożuchny jesteś dziś w emocje :razz::razz:

Ja za to miałam wczoraj emocjonalny dzionek :evil_lol: kończyliśmy buziaki psiaków na tattoo i teraz tylko będziemy kombinować TO COŚ ... muszę sobie fajnie obmyśleć ;) ...dziś rano też miałam fajnie ;)... a tak wogóle nie czuję żadnej różnicy czy to 2008 czy 2009 :roll:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iv_']nie płakaj mi tu, emotki wszystkie jakie stosuję są pocieszająco-głaszczące i całujące co byś już nie beksował :evil_lol:

no pięknie sruuuuuuuuu i po ptokach :roll:[/quote]
Ale tego z trzęsącą się bródką widzę - mało to pocieszająco-głaszcząca emotka :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale tego z trzęsącą się bródką widzę - mało to pocieszająco-głaszcząca emotka :eviltong:[/quote]
:roll: jak zwykle widzisz to co chcesz :eviltong:
a tych milusich emot jakoś niby nie widzisz :mad: ciekawe to, taka wybiórczość :roll: :angryy:

Posted

[quote name='Iv_']mmmmmmm widzę, że odzyskujesz humorek :multi: :multi:
nooooooo mam nową dawkę jęNdzowatości w nowym roku :multi: :loveu: :eviltong:[/quote]
to ja chcę wracać do 2008 :placz:

:evil_lol:

Posted

[quote name='tomcug']A mówi, że nie czuje żadnej różnicy - za to inni czują :eviltong:.[/quote]
:crazyeye: czuć mnie :crazyeye: a ja myślałam, że tylko perfonami pachnę :placz:

:diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']to ja chcę wracać do 2008 :placz:

:evil_lol:[/quote]
pfyyyyyyyyyy :roll: bądź twardy, a nie mientki :eviltong: i przyjmij nową dawkę jęNdzowatości na klatę :p tzn, na kaloryferek :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:shake: oj to ty taki ubożuchny jesteś dziś w emocje :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Ja za to miałam wczoraj emocjonalny dzionek :evil_lol: kończyliśmy buziaki psiaków na tattoo i teraz tylko będziemy kombinować TO COŚ ... muszę sobie fajnie obmyśleć ;) ...dziś rano też miałam fajnie ;)... a tak wogóle nie czuję żadnej różnicy czy to 2008 czy 2009 :roll:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
TO COŚ - ależ to zabrzmiało :crazyeye:
Ty miałaś fajnie, a ja......eeeeech
Ja tam widzę różnicę - przestali strzelać, no i śniegu napadało :evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']:roll: jak zwykle widzisz to co chcesz :eviltong:
a tych milusich emot jakoś niby nie widzisz :mad: ciekawe to, taka wybiórczość :roll: :angryy:[/quote]
W tym poście to wszystkie widzę :multi:

Posted

[quote name='Iv_']pfyyyyyyyyyy :roll: bądź twardy, a nie mientki :eviltong: i przyjmij nową dawkę jęNdzowatości na klatę :p tzn, na kaloryferek :diabloti:[/quote]
Chyba o bojlerku myślałaś :diabloti:.....nie wiem czy dam radę :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Chyba o bojlerku myślałaś :diabloti:.....nie wiem czy dam radę :roll:[/quote]
:crazyeye:zamieniłeś kaloryferek na bojlerek? :crazyeye: za dużo się opychałeś :mad:
spróbuj :razz: