Bila Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Menrzuś']no właśnie......tym bardziej, że do tego na zodiakalną Rybkę :crazyeye:[/quote] To się pilnuj:evil_lol::evil_lol:. No bo rzeczywiście smażone i ty, podwójnie rybny:evil_lol:. Uczta:multi: Quote
Menrzuś Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Menrzuś']No to niech któraś z Was zgarnie ten 25000ny pościk :razz:[/quote] Ja zgarnąłem :cunao: Quote
Iv_ Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Bila']No wiem:evil_lol::evil_lol:. Jutro nad tym, co czytałam będą siedzieć "mądrzy" i wymyślać i na pewno będzie gorzej:evil_lol::evil_lol:. Ale za to święta już bliziutko, wigilię mam wolną:multi:[/quote] pewnie tak będzie ;) i co Ty zrobisz z tym wolnym dniem :crazyeye: jak tylko pracowałaś i pracowałaś ostatnio :shake: więc nic innego nie umiesz - tylko pracować :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Iv_']przecież wiesz, że nie lubię ryb :roll: a schaboszczaków nie jadam :eviltong: :eviltong:[/quote] No to jak nie lubisz Ryb, to co tutaj robisz? :crazyeye: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Menrzuś']No to niech któraś z Was zgarnie ten 25000ny pościk :razz:[/quote] nie dałeś szansy :roll: :roll: :eviltong: :diabloti: Quote
Bila Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Selket'][B][SIZE=4][COLOR=red]JA PRZYSZŁAM[/COLOR][/SIZE][/B] :grins: :grins: Znaczy SELKETOWA postrach nocy :diabloti::diabloti::diabloti: Cześć :loveu::loveu::loveu:[/quote] A cześć, słyszałam, że miałaś kogoś patroszyć, ale nie chciałaś:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Bila']To się pilnuj:evil_lol::evil_lol:. No bo rzeczywiście smażone i ty, podwójnie rybny:evil_lol:. Uczta:multi:[/quote] A uczta też była - na obiad rzuciłem Alfie na stół pieczonego w ziołach i cytrynce......uwaga.......pstrąga tęczowego :multi: Quote
Bila Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Iv_']pewnie tak będzie ;) i co Ty zrobisz z tym wolnym dniem :crazyeye: jak tylko pracowałaś i pracowałaś ostatnio :shake: więc nic innego nie umiesz - tylko pracować :evil_lol:[/quote] Normalnie....................................... nic nie będę robiła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Menrzuś']No to jak nie lubisz Ryb, to co tutaj robisz? :crazyeye: :evil_lol:[/quote] :roll: przeca mówię, że ryb, a nie Ryb :eviltong: nie zauważasz różnicy :-o Bystrzaku :diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Iv_']nie dałeś szansy :roll: :roll: :eviltong: :diabloti:[/quote] Starałem się :roll:.....:placz: Quote
Bila Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Menrzuś']A uczta też była - na obiad rzuciłem Alfie na stół pieczonego w ziołach i cytrynce......uwaga.......pstrąga tęczowego :multi:[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: a nie mogłeś ciepnąć nim też do Poznania:placz: Quote
Menrzuś Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Bila']Normalnie....................................... nic nie będę robiła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Nieeeee.....będziesz robiła NIC :evil_lol: Quote
Bila Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Nieeeee.....będziesz robiła NIC :evil_lol:[/quote] To będzie wielkie gigantyczne NIC:evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Menrzuś']A uczta też była - na obiad rzuciłem Alfie na stół pieczonego w ziołach i cytrynce......uwaga.......pstrąga tęczowego :multi:[/quote] :roll: ale dżentelmen....."rzuciłem" boszszsz co za maniery :niewiem: [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-549.gif[/IMG] Quote
Selket Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [B][SIZE=4][COLOR=red]JA PRZYSZŁAM[/COLOR][/SIZE][/B] :grins: :grins: Znaczy SELKETOWA postrach nocy :diabloti::diabloti::diabloti: Cześć :loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Iv_']:roll: przeca mówię, że ryb, a nie Ryb :eviltong: nie zauważasz różnicy :-o Bystrzaku :diabloti:[/quote] Dla mnie nie ma różnicy :shake: Quote
Iv_ Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Bila']To będzie wielkie gigantyczne NIC:evil_lol:[/quote] ciekawa jestem na czym polega to "nic"nierobienie :hmmmm: :roll: :diabloti: Quote
Bila Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Iv_']ciekawa jestem na czym polega to "nic"nierobienie :hmmmm: :roll: :diabloti:[/quote] Hm, no zobaczę i Ci opowiem potem :evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Bila']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: a nie mogłeś ciepnąć nim też do Poznania:placz:[/quote] Jeszcze połowa została, bo miał prawie 2 kg :razz: [SIZE=1](oczekuję propozycji :razz:)....................:evil_lol:[/SIZE] Quote
Menrzuś Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Bila']To będzie wielkie gigantyczne NIC:evil_lol:[/quote] już Ci zazdraszaczam :evil_lol:.....czasami robiłem wielkie NIC, ale żeby gigantyczne? :diabloti: Quote
Iv_ Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Dla mnie nie ma różnicy :shake:[/quote] :mdleje: co za facet :roll: przecież to całkiem inne r(R)yby są :eviltong: Quote
Bila Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Jeszcze połowa została, bo miał prawie 2 kg :razz: [SIZE=1](oczekuję propozycji :razz:)....................:evil_lol:[/SIZE][/quote] Bierzesz rozmach, adres podam na PW:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Iv_']:roll: ale dżentelmen....."rzuciłem" boszszsz co za maniery :niewiem: [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-549.gif[/IMG][/quote] No to....ZAPODAŁEM Lepiej? :evil_lol: Quote
Bila Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 A w ogóle, dlaczego tęczowy? Mogiem prosić o przepis, bo ja w zamrażalniku mam cztery pstrągi do zrobienia Quote
Menrzuś Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Selket'][B][SIZE=4][COLOR=red]JA PRZYSZŁAM[/COLOR][/SIZE][/B] :grins: :grins: Znaczy SELKETOWA postrach nocy :diabloti::diabloti::diabloti: Cześć :loveu::loveu::loveu:[/quote] Od razu się czerwono zrobiło :evil_lol: Witankoooo :multi::loveu: Quote
Recommended Posts