Iza i Avanti Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 :loveu: Doooooooooooooooooberek Menrzusiowy blogasku! :loveu: Quote
Menrzuś Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='apple']Mnie to po rękach nie całujesz......dobra...poczekaj:obrazic: Czymaj kffiatuszka Quote
Menrzuś Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Iza i Avanti napisał(a)::loveu: Doooooooooooooooooberek Menrzusiowy blogasku! :loveu: Witanko Słońcu Katowic :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='apple']Nie ja wyrywna tylko ty się coś slimaczysz:evil_lol: Przecież przed gwiazdę nie będę się wyrywał :eviltong::evil_lol: Quote
apple Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='Menrzuś']A Ty znowu cUś taka jesteś wyrywna :evil_lol:Nie ja wyrywna tylko ty się coś slimaczysz:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='Menrzuś']No to telewizja znowu kłamie :mad:....pokazują, że na południu jest śnieg :crazyeye: no jak zwykle :cool1:....teraz to nawet takie przezroczyste kropki stukają mi w szybę :cool1: Całuję Twoją dłoń, madame...lalalalllaaa :lol: no masz ... ale się rozspiewał z raneczka ;) Witanko :multi::loveu: ale fajniutko skakasz :multi::multi: Pochwalę się :p dziś się nareszcie wyspałam ...chyba zastrzyki działają :multi: Quote
Menrzuś Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='apple']No i kaj ten kffiatek?:roll::mad: Nie dość że jestem poszkodowana i od macochy to mi jeszcze niewidocznego kffiatka daje...no wiecie co...to już jest szczyt wszystkiego:cool1: No przecież jest....taki czerwoniutki :crazyeye: Weź wreszcie zainwestuj w te okurary :eviltong: Quote
apple Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Czymaj kffiatuszka No i kaj ten kffiatek?:roll::mad: Nie dość że jestem poszkodowana i od macochy to mi jeszcze niewidocznego kffiatka daje...no wiecie co...to już jest szczyt wszystkiego:cool1: Quote
Menrzuś Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='Alicja']ale fajniutko skakasz :multi::multi: Pochwalę się :p dziś się nareszcie wyspałam ...chyba zastrzyki działają :multi: A u mnie na porannym spacerku to nawet drobny grad padał :crazyeye: Jakoś tak se ;) Ty niemniej fajnie :razz: Noooooo....nareszcie :multi: Mnie tam nic nie boli, bo mam nocne ciepłe okłady z trzech bestii :evil_lol: Quote
apple Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Przecież przed gwiazdę nie będę się wyrywał :eviltong::evil_lol: No nie....ale tak krok krok to byś mógł...pozwalam....bo takie paczanie wstecz to mnie meczy...szyja mnie już boli:roll: Quote
Menrzuś Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='apple']No nie....ale tak krok krok to byś mógł...pozwalam....bo takie paczanie wstecz to mnie meczy...szyja mnie już boli:roll: Kiedy nie mogę za Tobą nadążyć :placz: Quote
Menrzuś Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='apple']No jak jest jak nie ma:shake:....i jeszcze mnie okłamuje:placz: Quote
apple Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='Menrzuś']No przecież jest....taki czerwoniutki :crazyeye: Weź wreszcie zainwestuj w te okurary :eviltong:No jak jest jak nie ma:shake:....i jeszcze mnie okłamuje:placz: Quote
apple Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Kiedy nie mogę za Tobą nadążyć :placz: no chyba coś słabo sie starasz:roll: Quote
Menrzuś Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='apple']no chyba coś słabo sie starasz:roll: Ale Ty śmigasz :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Iv_ napisał(a):Cześć Wam :diabloti: Cześć Ci :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='apple']No co....ma się ten power z samego rana:p....no trzeba mieć:roll: jak sie ma jeszcze tyyyle do zrobienia:placz: Nooooo....bigos trzeba zrobić :razz: Quote
apple Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale Ty śmigasz :evil_lol: No co....ma się ten power z samego rana:p....no trzeba mieć:roll: jak sie ma jeszcze tyyyle do zrobienia:placz: Quote
Menrzuś Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='apple']eeee tam bigos...bigos sie sam robi...okna cza umyć....firanki poprać, powiesić, szkło pomyć..yhyhyhyh:placz: No nic muszę uciekać:roll: Całować was mocno:loveu: Wpadnę później jak się odrobię...a i jak wrócę od veta bo Kronos coś ma rzedką chorobę:evil_lol: Ja tam tylko muszę kuchnię wyczyścic :p Paaaaaaa :loveu: Quote
apple Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Nooooo....bigos trzeba zrobić :razz: eeee tam bigos...bigos sie sam robi...okna cza umyć....firanki poprać, powiesić, szkło pomyć..yhyhyhyh:placz: No nic muszę uciekać:roll: Całować was mocno:loveu: Wpadnę później jak się odrobię...a i jak wrócę od veta bo Kronos coś ma rzedką chorobę:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='apple']Denerwujesz mnie:roll: Ide:roll: paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Ja? :crazyeye:...................:placz::placz::placz: :hand: Quote
apple Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Ja tam tylko muszę kuchnię wyczyścic :p Paaaaaaa :loveu: Denerwujesz mnie:roll: Ide:roll: paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
Iv_ Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 :roll: kto mnie stąd wywalił i to w trakcie witania :roll: Posta mi zeżarło :crazyeye: tylko sam nagłówek widzę zapisany jest :roll: a jak tak pięknie się witałam :placz: :placz: i teraz nie będę już powtarzać :roll: powiem skromnie...........witaj Ala:loveu: Iza :loveu:, Jabłuszko :loveu:, Menrzuś :loveu: alfabetycznie, więc proszę się nie pyrgać o kolejność :p słyszysz rodzynek? :mad: :evil_lol: Quote
Recommended Posts