Menrzuś Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No to mamy winowajcę:evil_lol: Od dzisiaj mówcie mu KRYZYS:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Szprotki głosu nie mają :eviltong::evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Dobry wieczór [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-546.gif[/IMG] Quote
Menrzuś Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Iv_']Dobry wieczór [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-546.gif[/IMG][/quote] A dobry, dobry :multi: Quote
Iv_ Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Menrzuś']A dobry, dobry :multi:[/quote] :roll: coś mało entuzjazmu :eviltong: Quote
Bila Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Witanko wieczorne:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Iv_']:roll: coś mało entuzjazmu :eviltong:[/quote] Przeciez podskakuję :p Quote
Menrzuś Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Bila']Witanko wieczorne:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:[/quote] Powiedziałbym nawet, że nocne :razz::evil_lol: Czeeee :multi: Quote
Iv_ Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Przeciez podskakuję :p[/quote] :roll: owszem podskakujesz, ale nie było tego ":loveu:" :roll: :roll: Quote
Iv_ Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Bila']Witanko wieczorne:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:[/quote] Cześć Cioteczka :loveu: :loveu: jak samopoczucie? :razz: Quote
Menrzuś Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Aaaaaa....... faktycznie :oops: [B]Iv[/B] - :multi::loveu: [B]Bila [/B]- :multi::loveu: :razz: Quote
Iv_ Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Aaaaaa....... faktycznie :oops: [B]Iv[/B] - :multi::loveu: [B]Bila [/B]- :multi::loveu: :razz:[/quote] no nareszcie [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-502.gif[/IMG] masz szczęście, że się poprawiłeś :mad: :loveu: Quote
Menrzuś Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Iv_']no nareszcie [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-502.gif[/IMG] masz szczęście, że się poprawiłeś :mad: :loveu:[/quote] Już drugi raz w ciągu 5ciu minut.....coś to nie mój dzień chyba....albo za bardzo pachnę smażonymi rybami :evil_lol: Quote
Bila Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Ale ładnie podskoczyłeś:loveu::evil_lol: Samopoczucie, cioteczko, takie se, od tej chałtury (bo dziś też cały dzień się wgapiałam w kompa, oczy bolą:placz::placz::placz: i łeb też:roll: Quote
Bila Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Już drugi raz w ciągu 5ciu minut.....coś to nie mój dzień chyba....albo za bardzo pachnę smażonymi rybami :evil_lol:[/quote] To ładnie pachniesz:megagrin: Quote
Menrzuś Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Bila']Ale ładnie podskoczyłeś:loveu::evil_lol: [/quote] No maaaaasz :p.....mało cUś mi nie odpadło :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Bila']To ładnie pachniesz:megagrin:[/quote] Też tak myślę :p.....mam nadzieję, że nikt się na mnie nie rzuci :diabloti: Quote
Iv_ Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Już drugi raz w ciągu 5ciu minut.....coś to nie mój dzień chyba....albo za bardzo pachnę smażonymi rybami :evil_lol:[/quote] masz pecha :niewiem: chyba ;) smażone ryby nie pachną tylko śmierdzą :roll: tzn, pachną - inaczej :cool3: Quote
Bila Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Menrzuś']No maaaaasz :p.....mało cUś mi nie odpadło :evil_lol:[/quote] A co ci miało odpaść??:razz: Przecież się jeszcze nie sypiesz:evil_lol: Quote
Bila Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Też tak myślę :p.....mam nadzieję, że nikt się na mnie nie rzuci :diabloti:[/quote] No wiesz, jak ktoś lubi rybki, to się rzuci:evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Bila']Ale ładnie podskoczyłeś:loveu::evil_lol: Samopoczucie, cioteczko, takie se, od tej chałtury (bo dziś też cały dzień się wgapiałam w kompa, oczy bolą:placz::placz::placz: i łeb też:roll:[/quote] Biedulka :glaszcze: nie martw się .........jutro zawsze może być gorzej ;):evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Iv_']masz pecha :niewiem: chyba ;) smażone ryby nie pachną tylko śmierdzą :roll: tzn, pachną - inaczej :cool3:[/quote] Sama widzisz - nie mój dzień :shake: Aaaa tam znasz się - świeżo smażona rybka ma idealny zapach.....lepszy od jakiegoś tam schaboszczaka, który to własnie jedzieeee :eviltong: Quote
Bila Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Iv_']Biedulka :glaszcze: nie martw się .........jutro zawsze może być gorzej ;):evil_lol:[/quote] No wiem:evil_lol::evil_lol:. Jutro nad tym, co czytałam będą siedzieć "mądrzy" i wymyślać i na pewno będzie gorzej:evil_lol::evil_lol:. Ale za to święta już bliziutko, wigilię mam wolną:multi: Quote
Menrzuś Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Bila']No wiesz, jak ktoś lubi rybki, to się rzuci:evil_lol:[/quote] no właśnie......tym bardziej, że do tego na zodiakalną Rybkę :crazyeye: Quote
Iv_ Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Sama widzisz - nie mój dzień :shake: Aaaa tam znasz się - świeżo smażona rybka ma idealny zapach.....lepszy od jakiegoś tam schaboszczaka, który to własnie jedzieeee :eviltong:[/quote] przecież wiesz, że nie lubię ryb :roll: a schaboszczaków nie jadam :eviltong: :eviltong: Quote
Menrzuś Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 No to niech któraś z Was zgarnie ten 25000ny pościk :razz: Quote
Recommended Posts