Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No to mamy winowajcę:evil_lol: Od dzisiaj mówcie mu KRYZYS:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Szprotki głosu nie mają :eviltong::evil_lol:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bila']Witanko wieczorne:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:[/quote]

Cześć Cioteczka :loveu: :loveu:
jak samopoczucie? :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Aaaaaa....... faktycznie :oops:

[B]Iv[/B] - :multi::loveu:
[B]Bila [/B]- :multi::loveu:

:razz:[/quote]

no nareszcie [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-502.gif[/IMG]
masz szczęście, że się poprawiłeś :mad: :loveu:

Posted

[quote name='Iv_']no nareszcie [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-502.gif[/IMG]
masz szczęście, że się poprawiłeś :mad: :loveu:[/quote]
Już drugi raz w ciągu 5ciu minut.....coś to nie mój dzień chyba....albo za bardzo pachnę smażonymi rybami :evil_lol:

Posted

Ale ładnie podskoczyłeś:loveu::evil_lol:

Samopoczucie, cioteczko, takie se, od tej chałtury (bo dziś też cały dzień się wgapiałam w kompa, oczy bolą:placz::placz::placz: i łeb też:roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Już drugi raz w ciągu 5ciu minut.....coś to nie mój dzień chyba....albo za bardzo pachnę smażonymi rybami :evil_lol:[/quote]

To ładnie pachniesz:megagrin:

Posted

[quote name='Menrzuś']Już drugi raz w ciągu 5ciu minut.....coś to nie mój dzień chyba....albo za bardzo pachnę smażonymi rybami :evil_lol:[/quote]
masz pecha :niewiem: chyba ;)

smażone ryby nie pachną tylko śmierdzą :roll: tzn, pachną - inaczej :cool3:

Posted

[quote name='Menrzuś']No maaaaasz :p.....mało cUś mi nie odpadło :evil_lol:[/quote]

A co ci miało odpaść??:razz: Przecież się jeszcze nie sypiesz:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Też tak myślę :p.....mam nadzieję, że nikt się na mnie nie rzuci :diabloti:[/quote]

No wiesz, jak ktoś lubi rybki, to się rzuci:evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']Ale ładnie podskoczyłeś:loveu::evil_lol:

Samopoczucie, cioteczko, takie se, od tej chałtury (bo dziś też cały dzień się wgapiałam w kompa, oczy bolą:placz::placz::placz: i łeb też:roll:[/quote]
Biedulka :glaszcze: nie martw się .........jutro zawsze może być gorzej ;):evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']masz pecha :niewiem: chyba ;)

smażone ryby nie pachną tylko śmierdzą :roll: tzn, pachną - inaczej :cool3:[/quote]
Sama widzisz - nie mój dzień :shake:

Aaaa tam znasz się - świeżo smażona rybka ma idealny zapach.....lepszy od jakiegoś tam schaboszczaka, który to własnie jedzieeee :eviltong:

Posted

[quote name='Iv_']Biedulka :glaszcze: nie martw się .........jutro zawsze może być gorzej ;):evil_lol:[/quote]

No wiem:evil_lol::evil_lol:. Jutro nad tym, co czytałam będą siedzieć "mądrzy" i wymyślać i na pewno będzie gorzej:evil_lol::evil_lol:. Ale za to święta już bliziutko, wigilię mam wolną:multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Sama widzisz - nie mój dzień :shake:

Aaaa tam znasz się - świeżo smażona rybka ma idealny zapach.....lepszy od jakiegoś tam schaboszczaka, który to własnie jedzieeee :eviltong:[/quote]
przecież wiesz, że nie lubię ryb :roll: a schaboszczaków nie jadam :eviltong: :eviltong: