Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halbina']to i Was już sie śpi piętrowo, jak widzę... :evil_lol:
Noooo....Gacek widać próbuje naśladować Twoje kociaki :evil_lol:
[quote name='apple']Bozińko jaki wtulony pyskaczek.......normalnie do wycałowania:loveu:
http://img108.imageshack.us/img108/721/obraz033zw5.jpg

A ta........ładnie ją zajechałeś ze aż śpi z otwartą paszczą:evil_lol::loveu:
http://img399.imageshack.us/img399/6766/obraz084gm9.jpg

Witaj ach witaj:multi:
Najlepiej wyglądają jak w trójkę leżą w łóżku......i jeszcze jak się Sylwa rozchrapie :p

Witam tak samo cieplutko :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']

Najlepiej wyglądają jak w trójkę leżą w łóżku......i jeszcze jak się Sylwa rozchrapie :p

Witam tak samo cieplutko :multi:I jeszcze mi powiedz że tam w tym łóżku jeszcze ty i Alfa:crazyeye:........apokalipsa.....:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']No to jak to.................wygonili Alfę:crazyeye: Bosszzzz biedna:-(

Zaraz tam biedna - po prostu psiaki wyraźnie mnie wolą :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Zaraz tam biedna - po prostu psiaki wyraźnie mnie wolą :eviltong::evil_lol:Srata tata zastosowaliście taktykę powolnego spychania i biedna spadła......na tapczan:cool1:

Posted

[quote name='apple']Srata tata zastosowaliście taktykę powolnego spychania i biedna spadła......na tapczan:cool1:
Dobra, dobra......Alfa jak to Alfa, warknęła......i już nas nie było :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Dobra, dobra......Alfa jak to Alfa, warknęła......i już nas nie było :diabloti:
Buhahahahahahaha a to wy w czwórkę śpicie na kanapie.......a to spoko:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Buhahahahahahaha a to wy w czwórkę śpicie na kanapie.......a to spoko:evil_lol:
Nareszcie dotarło - cuś słabą wyobraźnię masz z rańca :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Nareszcie dotarło - cuś słabą wyobraźnię masz z rańca :eviltong::evil_lol:
Bo już mysle o wieczorze......dzisiaj mamy rocznicę slubu i kombinuję co by tu upichcić:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Bo już mysle o wieczorze......dzisiaj mamy rocznicę slubu i kombinuję co by tu upichcić:evil_lol:
Woooooow.......to gratulacje :Rose:

I co wymyśliłaś? :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Woooooow.......to gratulacje :Rose:

Dzięki:kiss_2:

I co wymyśliłaś? :razz:
No własnie pomyślałam o lasagne:razz: Mysle że bedzie ok i do tego serniczek na zimno z owockami:roll:

Posted

[quote name='apple']No własnie pomyślałam o lasagne:razz: Mysle że bedzie ok i do tego serniczek na zimno z owockami:roll:
Mmmmmmmmmm.....smaka sobie tylko zrobiłem :roll:

W wolnej chwili przepisik mi prześlij na tą lasagne :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Mmmmmmmmmm.....smaka sobie tylko zrobiłem :roll:

W wolnej chwili przepisik mi prześlij na tą lasagne :razz:Dopsszzzz prześle potem;)
Teraz lece do biedronki na zakupki:evil_lol:

Papa:loveu:

Posted

Czy był jakiś powód głupaweczki, czy Mały już wie, że olimpiada się zbliża milowymi krokami:evil_lol:? Czy może ona po prostu tak ma?:cool3:

Posted

[quote name='apple']Bo już mysle o wieczorze......dzisiaj mamy rocznicę slubu i kombinuję co by tu upichcić:evil_lol:

Nieeeeeeeeeeeeeeee, noooooooooooooooo... Gratulacje!

A tak prawdę mówiąc, to powinnyśmy dostawać ordery! Jeden za każdy rok spędzony z TZ-em! Ja bym już dotała 11! :cool1:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Nieeeeeeeeeeeeeeee, noooooooooooooooo... Gratulacje!

A tak prawdę mówiąc, to powinnyśmy dostawać ordery! Jeden za każdy rok spędzony z TZ-em! Ja bym już dotała 11! :cool1:No to idziemy prawie łeb w łeb bo ja bym ich miała na swoim koncie równe 10.............pomysł popieram:diabloti:

Posted

[quote name='Bila']Czy był jakiś powód głupaweczki, czy Mały już wie, że olimpiada się zbliża milowymi krokami:evil_lol:? Czy może ona po prostu tak ma?:cool3:
Tak zawsze reaguje na kawałek skórki od chleba :lol:
A tak poza tym, Sylwa na wieczór schodzi na podłogę i mały ma okazję z kimś pobrykać :evil_lol:
[quote name='Iza i Avanti']Nieeeeeeeeeeeeeeee, noooooooooooooooo... Gratulacje!

A tak prawdę mówiąc, to powinnyśmy dostawać ordery! Jeden za każdy rok spędzony z TZ-em! Ja bym już dotała 11! :cool1:

[quote name='apple']No to idziemy prawie łeb w łeb bo ja bym ich miała na swoim koncie równe 10.............pomysł popieram:diabloti:
Jak Wam tak źle, to czemu tych biednych TZ-tów ciągnęłyście do ołtarza, co? :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='shirrrapeira']Zdjecia psiakow cudne.
Zrozumiałem że dawno nie było fotek - zaraz wstawiam :lol:....witanko ;)

Prośba o sznureczek :lol:

A potem wszystkie padły

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A tak prawdę mówiąc, to powinnyśmy dostawać ordery! Jeden za każdy rok spędzony z TZ-em! Ja bym już dotała 11! :cool1:

[quote name='apple']No to idziemy prawie łeb w łeb bo ja bym ich miała na swoim koncie równe 10.............pomysł popieram:diabloti:

Nie dość, że kamień u szyi to jeszcze ciężary na piersi chcą nosić:evil_lol:

Dobry wieczór:lol: