Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Na dobrą nockę

Argon z długim kijasem....

... a tu juz Sylwa z tym samym - zabrała Argonkowi, jędza jedna

A tu juz oczywiście z krótkim - też mu zabrała

Wspólne nawadnianie się :lol:

Jak one te dwa jęzory włożyły do tego kubaska to ja sam nie wiem

Posted

No i co???
To ja wracam po wielogodzinnej interwencji, utytłana w syfie, zrozpaczona, a tu nikogutko by mnie podnieść na duchu i odchamić???:placz::placz::placz::placz:

Posted

Menrzuś napisał(a):
OK.....nie pytam sie już o Twój nastrój :shake:
Nie pytaj :-( Jestem zdruzgotana. Jad e na adrenalinie i piszę raport... bo muszę...bo nie mogę wypędzić tych obrazów z głowy :placz::placz::placz:

Posted

GoniaP napisał(a):
Nie pytaj :-( Jestem zdruzgotana. Jad e na adrenalinie i piszę raport... bo muszę...bo nie mogę wypędzić tych obrazów z głowy :placz::placz::placz:

Cóż tu mówić.....myśl, że to co ruszyłaś, nie będzie tylko śmierdziało, a że pozytywnie się zakończy :Rose:.....nie będę Ci teraz komplementów prawił, bo chyba teraz o to nie chodzi.

Posted

Menrzuś napisał(a):
Cóż tu mówić.....myśl, że to co ruszyłaś, nie będzie tylko śmierdziało, a że pozytywnie się zakończy :Rose:.....nie będę Ci teraz komplementów prawił, bo chyba teraz o to nie chodzi.
Napisałam raport. Jestem wynicowana, wyzuta, brzydzę się rodzajem ludzkim. Myśl o szczeniaku, którego musieliśmy zostawić jest nie do zniesienia. CIERPIĘ! Chce mi się tylko kląć!!! Dlaczego życie jest tak okrutne i niesprawiedliwe?? Szczególnie dla tych, co nie potrafią się bronić???
Dobra, na tym kończę złorzeczenie. To nie wątek po temu.
Proszę mnie rozweselić Menrzusiu... No chyba, że nie masz już sił, to Cie usprawiedliwię do jutra ;)

Posted

Rozweselanie teraz byłoby tylko parodią.....może nawet szyderstwem. Prześpijmy sie z tym - zaczął się nowy dzień, może piękniejszy.

Dobrej nocki.....i śnij tęczowo :calus:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Rozweselanie teraz byłoby tylko parodią.....może nawet szyderstwem. Prześpijmy sie z tym - zaczął się nowy dzień, może piękniejszy.

Dobrej nocki.....i śnij tęczowo :calus:

Masz rację. Śnij słonecznie :)

Posted

[quote name='Menrzuś']Taaaaak....Sylwa już znormalniała dawno temu - teraz to jest zgrane stadko ;)

Dzieńdoberek :multi::multi:Doberek doberek:multi:....mam nadzieję że u ciebie nie mglisty bo u mnie cuuuudna pogoda:loveu:

Posted

[quote name='apple']Doberek doberek:multi:....mam nadzieję że u ciebie nie mglisty bo u mnie cuuuudna pogoda:loveu:

nie no, dzisiaj jest extra. Chłodnawo troszkę, ale tak przyjemnie chłodno :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']nie no, dzisiaj jest extra. Chłodnawo troszkę, ale tak przyjemnie chłodno :razz:To dobrze bo juz myślałam że bedzie na mnie jak by co:roll:

Posted

Goniu ...foty ogladałam .....:shake::shake:

A u nas nadal nic ....psiak przepadł ... oby sie znalazł ...boję się że taki pędziwiatr może gdzieś leżeć już na poboczu :-(....

nie nadaje się do wyadoptowywania psiaków .....a najbardziej mnie wkurzyło to że pan szukając psa wziął ze schronu już innego psiaka bo dziecka płakały:angryy:.....a schron do doopy ...dali mu psiaka z szewkami po kastracji , i z zaznaczeniem ze jak tamten sie znajdzie to on tego odda ....chyba źle prześwietliłyśmy domek ....:shake:...tylko jeśli szczęśliwie się Kudłaczek znajdzie to pan go już nie dostanie ......oj nie :shake::shake:

Fotaski słodziaczków fafelków widziałam :loveu::loveu::loveu:DOBERECZEK

Posted

[quote name='Alicja']Goniu ...foty ogladałam .....:shake::shake:

A u nas nadal nic ....psiak przepadł ... oby sie znalazł ...boję się że taki pędziwiatr może gdzieś leżeć już na poboczu :-(....

nie nadaje się do wyadoptowywania psiaków .....a najbardziej mnie wkurzyło to że pan szukając psa wziął ze schronu już innego psiaka bo dziecka płakały:angryy:.....a schron do doopy ...dali mu psiaka z szewkami po kastracji , i z zaznaczeniem ze jak tamten sie znajdzie to on tego odda ....chyba źle prześwietliłyśmy domek ....:shake:...tylko jeśli szczęśliwie się Kudłaczek znajdzie to pan go już nie dostanie ......oj nie :shake::shake:

Fotaski słodziaczków fafelków widziałam :loveu::loveu::loveu:DOBERECZEK
No nie:angryy: Że przepraszam ten teraz piesek to tak na chwilkę na zastępstwo:crazyeye::angryy: