Agniest Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Menrzuś, biegnij szybko do Credity - jest zdjęcie naszego małego Oskarka :multi: co prawda tylko jedno, ale Credita zawsze była oszczędna w fotkach :evil_lol: (musimy więcej poptasiorzyć :p ) a ja zmykam do domku i życzę miłego popołudnia ;) Quote
credita Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 no tak już mi tu jakieś zmowy się szykują na mnie:evil_lol: ja nie jestem oszczędna tylko co rusz muszę od kompa odchodzić :p miłego popołudnia Agniestko;) Quote
credita Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 o a Menrzuś chyba dziś zapomniał o dogo :evil_lol: Quote
Agniest Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 pewnie odsypia wczorajszą imprezę imieninową :) Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Agniest napisał(a)::roflt::roflt: to chyba Imbirka cię tak nazwała ;) pamiętam te czasy.....:cool3: Było.....minęło. Powoli te czasy się kończą ;) Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 credita napisał(a):o a Menrzuś chyba dziś zapomniał o dogo :evil_lol: Agniest napisał(a):pewnie odsypia wczorajszą imprezę imieninową :) Nic nie zapomniał...tylko ganiał z Argonem na badania krwi....i jeszcze psiorkom papu gotuję :roll: Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='apple']Hmmmm cię rozdzewiczyły jednym słowem :diabloti: Aż tak to nie było - pokazały tylko gdzie jest moje miejsce :evil_lol: [quote name='Alicja']kawe se przyniesłam to i poczekam ....... O tej porze kawka? :-o Quote
Alicja Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Menrzuś'] O tej porze kawka? :-o :hmmmm: a co .....to już o tej nie pijasz :razz:...odgruzowałam domeczek i teraz ciasteczko , kawusia ..... Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Alicja'] :hmmmm: a co .....to już o tej nie pijasz :razz:...odgruzowałam domeczek i teraz ciasteczko , kawusia ..... To czas na ponowne zagruzowanie, bo nie miałabyś co robić rankiem :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Menrzuś']To czas na ponowne zagruzowanie, bo nie miałabyś co robić rankiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:a myślisz co robię nocami ;) Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:a myślisz co robię nocami ;) Myślałem, że sobie słodko śpisz :roll: [quote name='evaxon']zgadnij ktooo toooooo:diabloti: :hmmmm:.......eeeeeeeeee......hmmmmmmmm......TY :diabloti: Quote
Alicja Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Menrzuś']Myślałem, że sobie słodko śpisz :roll: zanim się położę muszę trochę pobroić ;) Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Alicja']zanim się położę muszę trochę pobroić ;) A myślałem, że jesteś z tych dobrze ułożonych :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Menrzuś'] :hmmmm:.......eeeeeeeeee......hmmmmmmmm......TY :diabloti: popsuułeś zabawe:shake: Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='evaxon']popsuułeś zabawe:shake: A to nie Ty? :crazyeye: Quote
e.v.a Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Menrzuś napisał(a):A to nie Ty? :crazyeye: no jaa jaa ale miales sie dłużej zastanawiać:razz::razz::razz::razz: Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 evaxon napisał(a):no jaa jaa ale miales sie dłużej zastanawiać:razz::razz::razz::razz: Przecież nie powiedziałem ktoś Ty - tylko tak ogólnie :p:eviltong: Quote
e.v.a Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Menrzuś napisał(a):Przecież nie powiedziałem ktoś Ty - tylko tak ogólnie :p:eviltong: achhhh czyl sie wydałam ze to ja??:splat: Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 evaxon napisał(a):achhhh czyl sie wydałam ze to ja??:splat: a od razu na mnie :shake: cóż tam u Ciebie ciekawego się dzieje? Quote
e.v.a Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Menrzuś napisał(a):a od razu na mnie :shake: cóż tam u Ciebie ciekawego się dzieje? hihi no na kogos musi byc :P echh a no u mnie chwilowo pod górke:razz: powoli wychodze na prosta....:razz: Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 evaxon napisał(a):hihi no na kogos musi byc :P echh a no u mnie chwilowo pod górke:razz: powoli wychodze na prosta....:razz: Idąc pod górkę uda sobie wyrobisz:evil_lol:.....przyda sie jak nic na wiosnę :p Quote
e.v.a Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Menrzuś napisał(a):Idąc pod górkę uda sobie wyrobisz:evil_lol:.....przyda sie jak nic na wiosnę :p echhh wolala bym miec grube uda.....:-( Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 evaxon napisał(a):echhh wolala bym miec grube uda.....:-( oooo....faktycznie masz ciężki okres w życiu jak takie myśli Ci krążą po głowie :glaszcze: Quote
Recommended Posts