AgaiTheta Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Zbyszku, Zbyszku :buzi: Tylko dla Ciebie: Za to, że jesteś, za to Jaki jesteś!!!!! A wszystko z okazji Twoich Dzisiejszych Urodzin!!!!! Sto lat Menrzuś :new-bday::tort::BIG: Quote
apple Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Menrzuś']Dla Was prawie wszystko ;) zaraz coś znajdęNo i co wciąż czekam :roll: [quote name='AgaiTheta']Zbyszku, Zbyszku :buzi: A wszystko z okazji Twoich Dzisiejszych Urodzin!!!!! Sto lat Menrzuś :new-bday::tort::BIG:Jessssoooooo Menrzuś to czego nic nie mówisz że ty dzisiaj solenizant......nie dogryzała bym ci tak:razz: NO TO MóJ DROGI- WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ LEPSIEJSZEGO:loveu: Quote
Imbirka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 My dzisiaj tylko na chwilkę, pamiętamy:cool1: Dziś ...:razz: kończysz lat lecz przed Tobą cały świat! Nie żałuj tego, co minęło, ciesz z tego, co w życiu się osiągnęło! Zawsze dąż do wytyczonego celu, mimo iż zazdrości Ci wielu! Otaczaj się przyjaciółmi swymi, raduj momentami tymi, które uśmiech Ci dają i szczęścia przysparzają! Serce Twe niech zawsze tak czyste będzie, a dobrych ludzi znajdziesz wszędzie! Menrzusiu wszystkiego najlepszego życzą Imbirki;) Quote
Menrzuś Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='AgaiTheta']Zbyszku, Zbyszku :buzi: Tylko dla Ciebie: Za to, że jesteś, za to Jaki jesteś!!!!! A wszystko z okazji Twoich Dzisiejszych Urodzin!!!!! Sto lat Menrzuś :new-bday::tort::BIG: [quote name='apple']No i co wciąż czekam :roll: Jessssoooooo Menrzuś to czego nic nie mówisz że ty dzisiaj solenizant......nie dogryzała bym ci tak:razz: NO TO MóJ DROGI- WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ LEPSIEJSZEGO:loveu: Wow.....:oops:......dzięki dziewczyny Jabłkowa - Ty miałas prawo nie wiedzieć, a na boksiowego Anioła pamięci można polegać :lol: Quote
Menrzuś Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Imbirka']My dzisiaj tylko na chwilkę, pamiętamy:cool1: Dziś ...:razz: kończysz lat lecz przed Tobą cały świat! Nie żałuj tego, co minęło, ciesz z tego, co w życiu się osiągnęło! Zawsze dąż do wytyczonego celu, mimo iż zazdrości Ci wielu! Otaczaj się przyjaciółmi swymi, raduj momentami tymi, które uśmiech Ci dają i szczęścia przysparzają! Serce Twe niech zawsze tak czyste będzie, a dobrych ludzi znajdziesz wszędzie! Menrzusiu wszystkiego najlepszego życzą Imbirki;) Wielkie dzięki Imbirkom :multi: Quote
apple Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Menrzuś']Wow.....:oops:......dzięki dziewczyny Jabłkowa - Ty miałas prawo nie wiedzieć, a na boksiowego Anioła pamięci można polegać :lol:Se już odnotowałam tego fakta :roll: Quote
Menrzuś Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='apple']Se już odnotowałam tego fakta :roll: Myślisz, że jeszcze się przyda? :razz: Quote
Menrzuś Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 A tak w ogóle to skręca mnie z ciekawości, co tam w tej paczuszce jest :razz: Quote
apple Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Menrzuś']Myślisz, że jeszcze się przyda? :razz:Mysle że za rok o tej porze bedzie jak znalazł :evil_lol: Nietoperz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img252.imageshack.us/img252/152/img2018akl3.jpg Quote
Menrzuś Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='apple']Mysle że za rok o tej porze bedzie jak znalazł :evil_lol: Nietoperz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img252.imageshack.us/img252/152/img2018akl3.jpg rok to kupa czasu :p to jest gremlinizm postępujący :evil_lol: Quote
apple Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Menrzuś']rok to kupa czasu :p to jest gremlinizm postępujący :evil_lol:eeeeee tam zleci:evil_lol: Może i gremlinizm ale postępuje w kierunku nietoperyzmu:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='apple']eeeeee tam zleci:evil_lol: Może i gremlinizm ale postępuje w kierunku nietoperyzmu:evil_lol: myślisz, że to jest ostry przypadek gackowania ogólnego? :crazyeye: Quote
apple Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Menrzuś']myślisz, że to jest ostry przypadek gackowania ogólnego? :crazyeye:no ja bym powiedziala że to gackowanie ogóle z ostrymi stanami gremlinizmu :evil_lol::cool1: Quote
Menrzuś Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='apple']no ja bym powiedziala że to gackowanie ogóle z ostrymi stanami gremlinizmu :evil_lol::cool1: ajajajajaaaaaaaaj......no widzisz jakie mi srocze jajco Aga podrzuciła?:evil_lol: Quote
apple Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Menrzuś']ajajajajaaaaaaaaj......no widzisz jakie mi srocze jajco Aga podrzuciła?:evil_lol: Chyba jej darujemy............................bo jakie boskie :loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='apple']Chyba jej darujemy............................bo jakie boskie :loveu::loveu::loveu: No ale żeby taki model?? :crazyeye:.......:evil_lol: Quote
apple Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Menrzuś']No ale żeby taki model?? :crazyeye:.......:evil_lol:No bo to jest baaardzo ciekawy przypadek...........aczkolwiek beznadziejny i nieuleczalny :loveu::loveu::loveu: Quote
AgaiTheta Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Ja dysponuje tylko dziwnymi okazami, a im bardziej kogos toffam tym dziwniejszy stwor jest jego. Chyba ze zamieniasz na pieczare? Tylko czy ja oddam, hmmmm..... NIE!!! Quote
apple Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='AgaiTheta']Ja dysponuje tylko dziwnymi okazami, a im bardziej kogos toffam tym dziwniejszy stwor jest jego. Chyba ze zamieniasz na pieczare? Tylko czy ja oddam, hmmmm..... NIE!!!Buhahahahahahahaha.....nastepny okaz ciapciulizmu pospolitego :loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 No to ja też dam coś od siebie żeby nie było.......:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='apple']No bo to jest baaardzo ciekawy przypadek...........aczkolwiek beznadziejny i nieuleczalny :loveu::loveu::loveu: [quote name='apple']No to ja też dam coś od siebie żeby nie było.......:evil_lol: Pasowaliby do siebie - oba nieuleczalnie - piękniste inaczej :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='AgaiTheta']Ja dysponuje tylko dziwnymi okazami, a im bardziej kogos toffam tym dziwniejszy stwor jest jego. Chyba ze zamieniasz na pieczare? Tylko czy ja oddam, hmmmm..... NIE!!! Oj pamiętam tą fotkę :evil_lol:.....jest cudna z tą rozemłaną minką :diabloti: Quote
apple Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Menrzuś']Pasowaliby do siebie - oba nieuleczalnie - piękniste inaczej :evil_lol:Prawda :loveu: mam jeszcze ufola chcesz zobaczyć?:razz: Quote
Recommended Posts